Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Bu kankalık falan değil normalde değil benimde isyerinde erkek arkadaşlardan samimi olduklarım var bir olay olduğunda birşey alacak olduğumuzda danışırız genç çocuklar elektronik eşya alacak olduğumda mutlaka siz araştırın derim öğlen yemeğe gideriz ama ekstra çok önem li birşey olmadıktan sonra ne tel ne yazışma olmaz aramızda

Kiz zamaninda kabul etmemis, suanda da egosu mu oksaniyor acaba? İyi bir kiz olsa once onun rahatsiz olmasi lazim. Kizla konusurdum dostumla dertlesiyor gibi, tepkilerinden anlardiniz. Hala da bir degisim yoksa o isteyken evi terkeder 1 hafta otur dusun o mu ben mi ayni devam edecekse ben bosanmak istiyorum diye not birakir giderdim.

Koyametler koptu kac keresoz verdi ama ucuncu gun tik yok.bana diyor isle ilgili konusmam lazim bisey sormak icin arayabilir miyim gecen gun. Allah dusmanimin basina vermesin bu durumu valla biktim.

Surekli guzelliginizden bahsetmeyin lutfen. Guzellikle olsaydi ilgiyi goren siz olurdunuz. Ayrica adriana limanin aldatildigi bir dunyadayiz

Sorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.

hani bir kurbaga süte düsmüs yavas yavas ısınmıs süt ve kurbaga yandıgını anlayamamıs ölmüş . kaynar süte direk atsalar zıplayacak ölmeyecek.
senin hikaye ona dönmüş bakmıssın ama yakıstıramamıssın devamı gelmiş

annem erkek güzelliğe bakmaz derdi konu aldatmak olunca belki kız evli erkeklerle yatmayı seviyor.
bence direk rest çek ben catladım okurken
hatta evi terket bariz aldatılıyorsun

Sorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.
Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.

sizin bu yaklasiminiz cok yanlis ama. hersey guzellik degil, esinizin gozune hitap etmeniz yeterli mi sizce. esinizin hem gozune hem gonlune hitap etmelisiniz.

Gönül'e hitap edebilmek için öncelikle karşısında ahlaklı, ne yaptığını, haddini bilen bir eş olması gerekir.

bir tanıdıgım karısını cok yakın bir komsuyla aldatıyordu kadın 15 yas felan büyük ve cok cirkindi evliydide ilk cok iyi arkadaslardı . adam yuvanmıda yıkmayayım oh kızda el altında

Kiz diyecek bu adam evli mesafeli olayim benim koca diyecek ben evliyim cocugum var. Bi tek ben mi hatirlatcam dogruyu yanlisi.

boyle bir adamla asla aynı evde yasamazdım bu kadar dayanamam bile elalemin kadınını benden cok dusunecek karısı oymus gibi davranacak yok artık

herşey güzellik değil.. daha önemlisi iletişim kurabilmektir ki eşiniz bu kadınla sizinle olduğundan daha iyi iletişim kuruyor..
kusura bakmayın ama eşinizin size değer verdiğini hiç sanmıyorum..
sizinle evlenmiş aile olmuş ama birlikte mutlu olduğu kişi siz değilsiniz..

Kiz diyecek bu adam evli mesafeli olayim benim koca diyecek ben evliyim cocugum var. Bi tek ben mi hatirlatcam dogruyu yanlisi.

Çok ciddi bir şekilde resti çekin, zamanı gelmiş geçiyor bile. Ya o kızı hayatından çıkartacaksın ya da biz çıkacağız hayatından diyin. Böyle bir babayla büyüyen çocuğa da yazık, evliliği böyle bir şey sanacak.

Brlki ikisi de itiraf edemiyor ama normal degil iliskileri.
Cok guzel olmaniz esinizde kompleks yaratmis sanirim. kiz da bir iki fingirdeyince adamin gurur oksanmis bir tarafi kalkmış .
Konuya tavrinizk net koyma vakti gelmis bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…