- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Koyametler koptu kac keresoz verdi ama ucuncu gun tik yok.bana diyor isle ilgili konusmam lazim bisey sormak icin arayabilir miyim gecen gun. Allah dusmanimin basina vermesin bu durumu valla biktim.Saka mi bu
Cunki kabus gibi
Aralarinda mutlaka bir sey var adi konmus ya da konmamis bilemem.
Kizdan guzel olabilirsiniz erkeklerin gozu her zaman guzellikten kaymaz. kadin isini biliyorsa guzelligini gormez gozu esinin
Esinle soyledigin tarzda tartismayi birak bence asla anlamaz sen kiskanc anlayissiz kadin olursun.
Yapabilecegin 2 sey var birincisi esine bu durumdan rahatsiz oldugunu ona guveninin kirildigini soyleyip yollari ayirmak istemek. Bakalim tepkisi ne olacak.
Digeri madem oyle diger arkd var sende muhabbet et samimi ol tabi arkds olarak ama bakalim esinin tepkisi ne olacak belki farkina varir diycem ama eminde olamadim anlattiklarindan dolayi.
Yorum yapmasi en zor konu ben resmen ortaligi darma dagin ederdim kesin
Surekli guzelliginizden bahsetmeyin lutfen. Guzellikle olsaydi ilgiyi goren siz olurdunuz. Ayrica adriana limanin aldatildigi bir dunyadayizBende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.
Sorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.valla elin kadınını kendi çocuğundan önde tutan adamdan bir cacık olmaz bana göre..
o kadına aşık yada değil mesele bu da değil kaldı ki yok öyle birşey diyormuş ee birde olsa nasıl davranacak acaba ..
Sorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.valla elin kadınını kendi çocuğundan önde tutan adamdan bir cacık olmaz bana göre..
o kadına aşık yada değil mesele bu da değil kaldı ki yok öyle birşey diyormuş ee birde olsa nasıl davranacak acaba ..
Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.
kız evlenince emin ol bu durum düzelmeyecek kocanız çok garipKizin evlnmesi lazim. Baska care yok cunku.
sizin bu yaklasiminiz cok yanlis ama. hersey guzellik degil, esinizin gozune hitap etmeniz yeterli mi sizce. esinizin hem gozune hem gonlune hitap etmelisiniz.
Koyametler koptu kac keresoz verdi ama ucuncu gun tik yok.bana diyor isle ilgili konusmam lazim bisey sormak icin arayabilir miyim gecen gun. Allah dusmanimin basina vermesin bu durumu valla biktim.[/QUOTE
Anliyorum cok zor bi durum. Mutlaka sessiz kalmamissinizdir ama etkili yontemi bulmak gerek. Yoksa onlar keyfinde girgir samata siz boyle sinir kupu.
Esinizi siz taniyorsunuz onda davrns degisikligi yaptirabileceginiz yollar deneyin.
Yuvanız kız yüzünden değil kocanız yüzünden yıkılırSorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.
Kiz diyecek bu adam evli mesafeli olayim benim koca diyecek ben evliyim cocugum var. Bi tek ben mi hatirlatcam dogruyu yanlisi.hani bir kurbaga süte düsmüs yavas yavas ısınmıs süt ve kurbaga yandıgını anlayamamıs ölmüş . kaynar süte direk atsalar zıplayacak ölmeyecek.
senin hikaye ona dönmüş bakmıssın ama yakıstıramamıssın devamı gelmiş
annem erkek güzelliğe bakmaz derdi konu aldatmak olunca belki kız evli erkeklerle yatmayı seviyor.
bence direk rest çek ben catladım okurken
hatta evi terket bariz aldatılıyorsun
Sorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.
Kiz diyecek bu adam evli mesafeli olayim benim koca diyecek ben evliyim cocugum var. Bi tek ben mi hatirlatcam dogruyu yanlisi.
onu dese böyle davranmazlarKiz diyecek bu adam evli mesafeli olayim benim koca diyecek ben evliyim cocugum var. Bi tek ben mi hatirlatcam dogruyu yanlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?