- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
Cok konustum arkadasim cok kavga ettim dilimde tuy bitti ben art niyetliymisim. Bisey olcak olsa benden once taniyormus o zaman olurmus. Kiz bana da mesaj falan atar arada halimi sorar eder ama herseyin bi siniri var. Ben kabul etmiyorum bunu. Tek istgim kizin evlenmesi.Karşına al sakın sakın konus.bu kızla aranda bir şey var diyemem .varsa da yoksa da ben senin esinsem üzerinde bazı haklarım var.ben bu kızdan rahatsızlık duyuyorum söz konusu beni aldatman değil ki sen beni aldatamazsin sadece aldanirsin.bu konuda kararım katı dostluğun devam etmesini istemiyorum. Senin de gün gelir benden aynı taleplerin olur ben saygı duyarım de
Ahhh ahh ne kavgalar cikti bi bilseniz uc gun duzeliyor geri basliyor.
Haklisiniz.Arabaya binince kızın yanına otururdan sonra okumadım ki çocuğun doğumgünün ertelemek gibi bir facia daha varmış. Aaralarında bir şey var ya da yok diyemem ama normal bir durum olmadığı ortada.
Cok konustum arkadasim cok kavga ettim dilimde tuy bitti ben art niyetliymisim. Bisey olcak olsa benden once taniyormus o zaman olurmus. Kiz bana da mesaj falan atar arada halimi sorar eder ama herseyin bi siniri var. Ben kabul etmiyorum bunu. Tek istgim kizin evlenmesi.
Valla artik sakin kalamiyprum biktim cunku.Valla anlamıyorsa kafasına vura vura anlatacaksınız, yoksa boşanacaksınız. Bu ne saçma sapan bir şey ya ? Afedersiniz tuvalete giderken elin kızına soracak hale gelmiş. Bağımlı mıdır nedir ? Asla asla asla kabul etmem böyle bir şeyi. Sevgilimin yaptığını düşündüm her yerim karıncalandı sinirden, nasıl sakin kalabiliyorsunuz böyle bir durumda ? Yemin ediyorrum adamın kafasını duvara sürte sürte akıllandırmıştım yani öyle sinirlendim
Diyor ki nasil konusmayim. Ayni yerdeyiz. Diyorum mesafe koy. Cok mu sey istyrm sanki. Sinirden sistim valla.Valla diyeceğim net şu olur "ya boşanalım ya da o kızla konuşmayı kes." Bana değer veriyorsa zaten keser, vermiyorsa da herkes kendi yoluna.
Kizin evlnmesi lazim. Baska care yok cunku.Abartilmayacak bisey mi bu ya.
Ne bu surekli iletisim halindeler.
Hala daha arkadasim samimi kankayiz buna inaniyon mu.
Valla artik sakin kalamiyprum biktim cunku.
Diyor ki nasil konusmayim. Ayni yerdeyiz. Diyorum mesafe koy. Cok mu sey istyrm sanki. Sinirden sistim valla.
Cok kavga ettik ama ilerleyemiyrz dikkat edicem diyor hep tik yok.Kesinlikle abartmiyorsunuz hatta az bile bu kadarcık tepkiniz
Ne çok şey istemesi az bile istiyorsun, boynuzlanmaya az kalmış güzelim, boynuzlanmadan boşan kurtul.Diyor ki nasil konusmayim. Ayni yerdeyiz. Diyorum mesafe koy. Cok mu sey istyrm sanki. Sinirden sistim valla.
Bu sorunun çözümü kızın evlenmesi mi sence? İkisinin de tavirlarina dikkat etmesi lazim kocan evli bir adam gibi davranacak o da bekar bir kadin gibi davranacak ancak boyle çözülür!Resmen yerinize geçmişCok konustum arkadasim cok kavga ettim dilimde tuy bitti ben art niyetliymisim. Bisey olcak olsa benden once taniyormus o zaman olurmus. Kiz bana da mesaj falan atar arada halimi sorar eder ama herseyin bi siniri var. Ben kabul etmiyorum bunu. Tek istgim kizin evlenmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?