• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
62
-56
38
Arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var, eşim bir büroda tek bir kadınla çalışıyor. Yanlarında bir adam daha var ama adam bazen oluyor bazen olmuyor. Eşim birgün dedi ki bu yanındaki kadın çoğu zaman baska bir kadınla telefonda görüşüyormuş yani büronun içinde. Şimdi ben bu kadının bu hareketinden rahatsız oluyorum neden eşim başka kadınlar arasındaki muhabbeti duymak zorunda mı? Ne bileyim aklıma değişik şeyler geliyor, belki farklı bir konuşma yapıyorlar vs vs Yani bunu öğrendiğimden beri aşırı rahatsızım. Haksız mıyım? Eşim rahatsız mı değil mi bilmiyorum sadece tek bildiğim kadına birşey diyemiyor mecbur iş arkadaşı gözüyle bakıyor ve ters davranamiyor anladığım kadarıyla

belki farklı bir konuşma yapıyorlar
Bugun dantelli kilot giydim, bugün südyen olarak x rengini seçtim gibi bir konuşma yaptıklarını mı sanıyorsunuz da rahatsız oldunuz? :D eşinizin bunu söylemesi de ayrı bir saçmalık tencere kapak misalisiniz. Burada çoğu kadın iş sahibi nerede görülmüş yanında erkek var diye telefonda kız arkadaş ile konuşmamak? Bu nasıl bir yobazlık?

Dalga geçmeyin kendinizi benim yerime koyun, gerçekten tek ben mi rahatsız oluyorum, siz olsanız rahatsız olmaz mıydınız
Yahu kadın özel konulardan mı konuşuyormuş rahatsız olunacak ne var? Erkek arkadaşı olsa ve onunla ''seni şöyle özledim böyle özledim'' diye konuşsa ona da kılıf bulacaksınız. Kalbiniz kötü sizin. Biz de iş ortmalarında bulunduk yanımızda ki telefonda konuşmayı bırak yüzyüze biriyle konuştuğu zaman kulak misafiri olup dinleyemiyoruz kendimizle ilgilendiğimiz için. Eşiniz de kadını dinlemeyi bıraksın sorunu eşiniz de arayın bence.

Tabiki öyle konuştuğunu düşünmüyorum, ama sonuçta kadın kadına konuşuyorlar, ben şöyle düşünüyorum benim yanımda sürekli iki erkek muhatap olsa eşim rahatsız olurdu, o yüzden bende rahatsız oluyorum
Çalıştırmayacaksınız o zaman eşinizi. Anormal olan sizsiniz. Özel bir şey konuşmuyor iseler gayette bir araya geldiklerinde kadın kadına ya da erkek erkeğe konuşabilirler. İki kadın özel konuşuyor benim kocama iş atıyor diye mi düşünüyorsunuz? İş yerinde en fazla ne konuşabilirler? Ay delirmişsiniz ya.

Düşündüm düşündüm 2 kadının konuşmasının nesini bir tehdit olarak gördünüz anlayamadım. Eşim bir kadınla başbaşa çalışıyor deseniz ona belki okey olurdum da iş arkadasinin yaptığı telefon görüşmesi ne alaka. Benim yanımda 2 erkek konuşsa eşim de rahatsız olurdu demişsiniz. O zaman ilginç bir tencere kapaksiniz. "Aklıma değişik şeyler geliyor" demişsiniz, ne geliyor çok merak ettim bunu açar mısınız?

Yok hiç te delirmedim, bence sizlerin başına böyle birşey gelmediği için anlamıyorsunuz beni, bu sürekli oluyormuş yani çoğu Zaman. Hayır yani gitsin evinde konuşsun, bu ne hergün eşim onları dinlemek zorunda mı bana saçma geliyor bu durum
Sanane!
Senin kocan sorunlu.
Tüm konuların kocanin arkadaş gurubu uzerine.
Çok sevgili kocan işten çıksın otursun evinde madem.
Bi milletin sorunlu karılarını çekmediğimiz kalmıştı :)

Düşündüm düşündüm 2 kadının konuşmasının nesini bir tehdit olarak gördünüz anlayamadım. Eşim bir kadınla başbaşa çalışıyor deseniz ona belki okey olurdum da iş arkadasinin yaptığı telefon görüşmesi ne alaka. Benim yanımda 2 erkek konuşsa eşim de rahatsız olurdu demişsiniz. O zaman ilginç bir tencere kapaksiniz. "Aklıma değişik şeyler geliyor" demişsiniz, ne geliyor çok merak ettim bunu açar mısınız?
Şöyle söyleyeyim sizde biliyorsunuz ki günümüzde çok değişik insanların var, insanların dilinde kemik yok, yani bu kadından da pek haz almıyorum, o yüzden kadın kadına hergün ne konuşabilir diye düşünüyorum, günlük muhabbet demekki diyorum, hal hatır işi olsa kırk yılda bir konusur, eşimde neden başka kadınların günlük muhabbetini dinlemek zorunda olsun bilmiyorum beni ciddi ciddi rahatsız etti

Yok hiç te delirmedim, bence sizlerin başına böyle birşey gelmediği için anlamıyorsunuz beni, bu sürekli oluyormuş yani çoğu Zaman. Hayır yani gitsin evinde konuşsun, bu ne hergün eşim onları dinlemek zorunda mı bana saçma geliyor bu durum
Senin kadar özgüvensiz olmadığımız için başımıza gelmiyor çünkü aynı zamanda sen gibi işsiz güçsüz de değiliz bunların hesabını yapalım. Sen kimsin eşin kim oluyor da kadın arkadaşıyla konuşmalarını yapmak için eve gitmeyi bekleyecek hayırdır kimsiniz siz? Eşiniz işiyle uğraşsın mahallede balkonda dedikodu duymak için bekleyen teyzeler gibi iş arkadaşını dinleyip size anlatmasın. HOŞT!

Şöyle söyleyeyim sizde biliyorsunuz ki günümüzde çok değişik insanların var, insanların dilinde kemik yok, yani bu kadından da pek haz almıyorum, o yüzden kadın kadına hergün ne konuşabilir diye düşünüyorum, günlük muhabbet demekki diyorum, hal hatır işi olsa kırk yılda bir konusur, eşimde neden başka kadınların günlük muhabbetini dinlemek zorunda olsun bilmiyorum beni ciddi ciddi rahatsız etti
Günlük olsa nolmus? Siz arkadaşlarınızla günlük ne konuşuyorsunuz ki aklınıza değişik şeyler geliyor gerçekten anlayamadım. Gerçekten rahatsız edici bir konuşma dönüyorsa eşinizin ağzı yok mu uyaramayacak? Zaten tirstiginiz gibi bir kadınsa bu kişi eşinize de aynı gevseklikte salça olabilir. O zaman da keşke telefonla konuşsa da eşimle muhatap olmasa dersiniz. Ciddi güven probleminiz var belli.

Günlük olsa nolmus? Siz arkadaşlarınızla günlük ne konuşuyorsunuz ki aklınıza değişik şeyler geliyor gerçekten anlayamadım. Gerçekten rahatsız edici bir konuşma dönüyorsa eşinizin ağzı yok mu uyaramayacak? Zaten tirstiginiz gibi bir kadınsa bu kişi eşinize de aynı gevseklikte salça olabilir. O zaman da keşke telefonla konuşsa da eşimle muhatap olmasa dersiniz. Ciddi güven probleminiz var belli.

Kadın kadına her gün ne mi konuşur? Haklısınız konuyu açma sebebinize bakacak olursak arkadaşınızın olmadığı ve ev içerisinde yapayalnız bir başınıza olduğunuz çok belli. Biz kadınlar zaten arkadaşlarımızla zaten sadece hal hatır işi olduğu zaman konuşuruz niye her gün konuşalım yahu ne münasebetoooo? :D

Sizin pis negatif enerjiniz buraya kadar geldi siz değil kadın sizden haz etmeyip sizi muhattaba almıyordur ondan delirmişsinizdir siz. Birde kadın olacaksınız kadının kadın hakkında düşündüğü şeye bak! Geçerli sebep olsa okey diyeceğim! Rezilsiniz ya! Kocası ayrı beter karısı ayrı beter gudubetler sizi

Sizin her gün keyif alarak konuşacağınız bir arkadaşınız yoksa bundan millete ne? Eşiniz sizin kadar rahatsız değil demek ki, yoksa napar eder kendini başka birime transfer ettirirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back