- 30 Temmuz 2022
- 82
- 22
- Konu Sahibi Cancancan333
Merhaba hanımlar, eşim de ben de memuruz. Daha çocuğumuz yok 1 buçuk yıllık evliyiz. İkimiz de farklı memleketliyiz. Ailelerimizden uzakta farklı bi şehirde görev yapıyoruz. Eşim işinden memnun değil ileri vadede istifa falan düşünüyor. Sürekli saçma saçma iş fikirleriyle geliyor ortada sermaye yok bişey yok… Her neyse bunlara tamam deyip geçiyorum artık fakat dün ağzından köyde (ailesi orada) yaşamak ile ilgili bişeyler çıktı ben de devamını sorunca ne diyeceğini bilemedi yok işte şimdi değil de ilerde bilmem ne diye zırvaladı . Ki ben evlenirken konuşmuştum bunu ikimizin de memleketinde yaşamak istemediğimi. Ayrıca ailesiyle problemliyim düğünüm zehir oldu kaynanamla tartıştık 9 ay konuşmadık ailelerimiz falan küstü eltim ve eşiyle(kaynım) küsüm. Sadece kaynanamla yeni yeni konuşuyoruz. Siz olsaydınız ne yapardınız ben hem orada çalışıncam hemde köyde kaynana elti görümce çekicem ilerde olsa bile… bu tarz şeyler beni çocuk yapmaktan soğutuyor. Bu yıl yapma seneye yapma ilerde illaki olacak çocuğumuz hadi o zaman köy diye tutturursa ne yapıcam arkadaşlar bana bi akıl verin
Bu arada onun o benimle konuşmayan kardeşi de köyde eltimle birlikte ben orayı bilmem etmem hiç bi çevrem yok onun çevresi orada kesin beni çocukla evde bırakıp bırakıp arkadaşlarıyla çıkar
Bu arada onun o benimle konuşmayan kardeşi de köyde eltimle birlikte ben orayı bilmem etmem hiç bi çevrem yok onun çevresi orada kesin beni çocukla evde bırakıp bırakıp arkadaşlarıyla çıkar
Son düzenleme: