- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
Aynen oyle bugun de biraz depresif takilip yarin icin yepyeni gun olarak baslayacagim. Icimde iyice cozmem gereken ozguvensizlik sorunum var, kendime bugun yol haritasi cizecegim
O kadar dogru ki yaziklariniz tam olarak yapmam gereken bu iste, kendimi sevmeye baslamak degerli oldugumu defalarca soyleyip kendime de bunu kabul ettirmek, mutlu olmaya niyet etmek cok guzel bi cumleymis hayatima bu cumleyi kattiniz bunun icin tesekkur ederim sizeHep diyorum değişim insanın içinde başlar. Çok basit bir şekilde önce bilinçaltınızı kodlayın. Nasıl mı? Her gece göz kapakların ağırlaşıp tam uykuya dalmadan önce şunları söyle. Ben değerliyim, ben sevgiyim, ben aşkım. Şu andan itibaren değerimin farkında olmayı seçiyor ve mutlu olmaya niyet ediyorum diyebilirsin. Gözünün önüne nasıl bir hayatın olmasını istiyorsan onu getir , hayal et. Her gece yapman lazım. Bu kadar basit
Haklisin captain, daha guclu olacagimabartmışsın yani ben ağlayacak kavga edecek bi durum göremedim.
O kadar dogru ki yaziklariniz tam olarak yapmam gereken bu iste, kendimi sevmeye baslamak degerli oldugumu defalarca soyleyip kendime de bunu kabul ettirmek, mutlu olmaya niyet etmek cok guzel bi cumleymis hayatima bu cumleyi kattiniz bunun icin tesekkur ederim size
Maalesef ben gidemiyorum bazi sebeplerden dolayi. O bisey demedi ama ben hep calismayip evde oturmaktan yana dertliyim biliyor yaniYani erkekler bizim gibi çok konulan varlıklar değil. Önce dememiş sonra demiş vs. Adam iyiniyetli biriyse şahsen ben takılmam ne zaman söyledi ne yaptı. Ha yemekte söylemiş ha 2 saat sonra söylemiş. Ayrıca ne güzel 3 ülke gezme şansınız var. İşinizin şu anda olmaması avantaj. Siz de bebeğinizle eşinizle hep birlikte gidebilirsiniz çok güzel olmaz mı?ben olsam sevinirdim. İşsiz olmanız içten içe sizi rahatsız ediyor olmalı ya da daha önce eşiniz işsizliğinizi yüzünüze mi vurdu neden kompleks yaptınız ki? Bence sevinin 3 farklı ülke görme ihtimali çok güzel
Valla bende çatlasın meraktanBu insanı daha da değiştirecek olan,tahmin ettiğiniz meslek ne ki? Ayyh catlarim meraktan
Kesinlikle sizi cok iyi anliyorum.ben zaten imkani olan her kadinin calismasi taraftatiyim.esine maas kartini verenleri tabi asla anlamayacagim orasi ayri. Ben mesela eve katkim en fazla aksamlari iki ekmek yogurt kola vs olur ama onun disinda kozmetigime cantama gezmeme gidiyor kendi maasim esimde evin ihtiyaclarini herseyi karsiliyor sukurler olsun.ama evde otursam bu sartlarda yasamam kismam lazim.ee hem sskm yatiriliyor hem esimi hic sikbogaz etmiyorum kendi kafamda dalgin cunku gun icinde isime veriyorum.suanda herkes mutlu.esimle az zaman geciriyorum ama boylesi daha iyi.ne kadar bir arada olsak bosanma asamasina denk geldik. Ben bu olayi boyle cozdum.kendinize dert etmeyin o ulkeye gdipte karisini cocugunu aldatan bir esiniz varsa zaten geri gelmesin.
Aslında güzel konuya değinmişsiniz. Bencede yaşam masrafları paylaşılmalı. Ama burda biz kadınlar üzerinde yine erkek numarası dönüyor. Mesela ikisi de çalışıyor ama yemek bulaşık ütü şu bu herşeyi temelde kadın yapıyorsa. Çocuğa genelde kadın bakıyorsa. Yani birçok çalışan kadın gibi yine ev işleri kadının üzerindeyse. Ufak tefek yardımlar dışında bir destek almıyorsa Yeni adaletsizlikle kaşı karşıyayız. İşte bu durumda erkeğin temel masraflarda daha çok uğraşması gerekiyor. Adaletsizlik olmasın diye.Erkeği eve bakmakla yükümlü, çalışan kadını da kendine kazanan olarak ayırmakla kadını aşağı gören sizsiniz. Bi de ukala ukala en fazla şunu yaparım maaş kartı verenleri anlamam diyosunuz. Yazık çok yazık. Kocanıza ev geçindirip kendi aldığınız parayı kendinize harcayınca güçlü kadın mı oldunuz? Hayat arkadaşlığını geçtim ev arkadaslığı bile değil bu. Ben size beş gün anlatsam da ne demek istediğimi anlayamazsınız ya neyse.
Erkeği eve bakmakla yükümlü, çalışan kadını da kendine kazanan olarak ayırmakla kadını aşağı gören sizsiniz. Bi de ukala ukala en fazla şunu yaparım maaş kartı verenleri anlamam diyosunuz. Yazık çok yazık. Kocanıza ev geçindirip kendi aldığınız parayı kendinize harcayınca güçlü kadın mı oldunuz? Hayat arkadaşlığını geçtim ev arkadaslığı bile değil bu. Ben size beş gün anlatsam da ne demek istediğimi anlayamazsınız ya neyse.
Cok dogru soyluyorsunuz, ustumde extra bi duygusallik var bu ara, sanirim o yuzden fazlaca duygusal bakiyorumadam istedigi ise girmis,
ilk is gunu guzel gecmis,
ilk is gununden yurtdisinda egitim haberi almis,
e bu adam azicik havalanmasin da ne yapsin.
Ben de is degistiiyorum,
kariyerim icin iyi olacak insaallah,
bir aydir eteklerim zil caliyor.
muhtemelen bir iki ay calistiktan sonra normal moda donecegim, ama simdi azicik simariyorum yalan yok
Ne bileyim guzel olaylar bunlar, bu sekilde negatif enerji yuklemeyin ne kendinize ne esinize.
Hem belki bazi egitimlere siz de gidersiniz, daha 8 ay varmis, net degildir her sey.
Hem gidemeseniz bile onu darlamamalisiniz bana gore.
Bizde iki kucuk cocuk var, bu tarz bir is gezisi oldugunda, ben esimi cok fazla aramamaya bile calisirim,
zaten rutin hayatimizda cocuk cocuk cocuk seklindeyiz, bari boyle gezilerde biraz tek takilsin, gezsin eglensin derim.
O da benim icin ayni firsatlari tesvik eder ama.
Siz dusman degilsiniz ki,
ona inat diye ise giresiniz, ona inat diye gezilere gidesiniz.
Neden guzel seyleri paylasip, birbirinizin hayallerini desteklemeyesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?