Merhaba kizlar, oncelikle konuma onyargisiz, empatiyle yaklasilirsa cok sevininirim. Hassas gunler yasiyorum abartiyor da olabilirim belki bilmiyorum.
Eşim iş degisikligi yapti bambaska bi sektorden(banka) baska bi sektore gecti burda yazamiyorum onu. Maas olarak cok bi artis olmadi ama isim ve prestij acisindan esime getirisi cok fazla kim duysa oraya nasil girdi, nasil basardi helal olsun falan diyor. Esim zaten cok fazlaca zekidir, istedigi yapan bi tiptir.
Ptesi işe başladi ve eve geldiginde sanki bambaska bi adami karsiladim, spesifik olarak şu ya da bu mevzu diyemiyorum ama anlayin işte hissederiz ya hani oyle bisey.
Dün aksam da israrla naptin yeni ortamin nasil diye sordum pek bisi anlatmadi, sonra aradan 3-4 saat gecti işin egitimi icin yurtdisinda 3 farkli ulkeye gidecegini soyledi. Temmuzda basliyormus bu egitim. Neden israrla naptin diye sordum bana anlatmadin da simdi soyluyorsun diye cikistim, biraz da sasirmistim. Benim biraz da saskinligim ve üzuntum daha once 2 yil kaldigi ve eski sevgilisinin de hali hazirda hala orda yasadigini bildigim ulkeye gidecek olmasiydi. O kiz hala nisanliyken biz dahi mail atmisti esime ben yakalamistim yazdiklarini falan.o yuzden o konuda hassasim, kimse esinin eskiden naptigini bi kiza nasil sarildigini vs okumak istemez, ama ben okumustum. Her neyse mevzudan çıkmayayim, eşime biraz cikistim ve ins bende işe girerim de alip basimi baska ulkede kalirim bi sure o zaman beni anlarsin belki dedim. Iste yapabiliyorsan becerebiliyorsa gir benim girdigim gibi bi işe deyince bende ayar koptu, her zamanki gibi sinirlerime hakim olamayarak yapacagim ve elimden gelen tek sey olan ağlamaya basladim. Sonrasinda da hemen bi ise girecegim baksana simdiden havalanmissin sen benim calismam sart oldu, sonra beni begenmezsin sen dedim tabiki aglayarak. Nerden cikiyor bunlar, sen benim gozumde en kutsal seyi yapiyorsun cocuguma bakarak, ben de istemem farkli yerlere sizsiz gtmeyi ama egitim atamislar napabilirim falan dedi. Hem daha 8 aya yakin vakit var simdiden bunu mu dert ettin vs dedi aglama dedi sarildi. Kendimi cok gucsuz cok ise yaramaz hissdiyorum. Oysa esim bu ise girsin diye ne kadar cok dualar etmstim cunku kendisi cok istiyordu bunu.
Sabah uyandim esim gidince iş bakmaya başladim, oturdugum semtte cok fazlaca kolej ve anaokulu tarzi yerler var iş bulurum umudu tasiyorum. Ogluma da annem daha once sen calis ben bakarim demisti. Ama bu sefer de bana inat olsun diye mi calismak istiyorsun der kavga cikarir diye endiseliyim. Ve sebebini bilmedigim halde hala agliyorum icimde kotu bi his var... zaten daha oncede yazmistim aldatilmak konusunda paranoyakligim mevcut, bunu yenmek icin tek yol sanirim evde durmaktan daha ziyade dısarı cikmak, calismak, kendime faydali oldugumu hissettirmek.
Sizce napmaliyim, bana yol gosterin...