• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş degistirmesi sanki hayatimi degistirdi

Cok dogru soyluyorsunuz, ustumde extra bi duygusallik var bu ara, sanirim o yuzden fazlaca duygusal bakiyorum😪

anliyorum, cocukla da bunaliyor insan,
ama ne kadar ekmek o kadar kofte biliyorsunuz,
siz bu gununde onun mutlulugunu paylasin,
o da sizin mutlu gununuzde paylassin,
birbirinize nispet yaparak omur gecer mi.

Bu kadar paranoyak ve mizmiz olursanız aldatılmayı hayatiniza çekersiniz. Rest çekin yeri değiştirebiliyorsa değiştirsin yoksa siz de gidin. Calismiyorsaniz engeliniz ne? Gezmiş görmüş olursunuz. Onun dışında iş bulmalisiniz istemeden de olsa o başardığı için kompleks yapmışsınız biraz. Evde eşinizin sözü mü geçer hep? Çekiniyor musunuz ondan?
Benden daha fazla sozu gecer evet, cekinmek degil ama o fazlaca laf ebesi oldugu icin onla munakasaya girmemeye ozen gosteriyodum. Evet kompleks de yapmis olabilirim. Her turlu goruse fikre acigim yeter ki hatami fark edeyim, yanlis baktigim yerleri bakis acimi degistirip oyle devam edebileyim diye. Yorumunuz icin teskkur ederim, dikkate alacagim🙏

Bence de çalışın ama eşinize inat olsun diye değil. Çizdiğiniz tabloda işe yaramaz değil ama evet çok güçsüz gözüküyorsunuz. Hiç mi eşinize güveniniz yok? Aldatılmak konusunda paranoyağım demişsiniz aldatılırsanız ne olur? Dünyanın sonu mu gelir, hayatınız mı biter? Aksine size sevgilisi, saygısı olmayan bir adamın gerçek yüzünü görmüş olursunuz. Aynı ülkeye gitse eski sevgilisiyle ne olur? Eşinize güveniniz yoksa evliliğinize devam etmeyin bu durum ikinize de eziyet. Bence eşiniz değil siz kompleks yapmışsınız

Kadınlar her zaman hisseder. 'Sende benim girdiğim gibi bir işe gir' demesi ne biliyim hoş değil. Sen çok sıkmadan kontrol et. Ama bidaha karşısında ağlama birdaha.

Kendisi gelen 'vaaaov nasıl başarmış' yorumlarından dolayi havalanmış gibi. Ayrica sen en kutsal şeyi yapıyorsun demesine bakma, mesleğin varsa hemen bul çalış. Evde oturunca iyice kötü hissedersin kendini

Fazla abartı ve özgüven eksikliği gibi geldi.
Neden aldatılmaktan bu kadar korkuyorsunuz ? Bir erkeği çocuğunun babası dahi olsa bu kadar hayatının odak noktası yapmak bana bilinçsiz ve tutarsızca geldi, sizi aldatacak olan kişi işsiz güçsüz de olsa aldatır; konumu mevkisi çok olsa da aldatır. Yeter ki istesin.
Ayrıca ' sende benim gibi bir işe gir ' vs cümlesinde ki kendini yüceltip sizi ezmeye çalışmış olması daha mühim bir mesele bence.

Bence siz evde olmaktan bunaldığınız için bu şekilde senaryolar üretmeye başlamışsınız.
Eşimle yaklaşık 6 senedir evliyiz. Tanıştığımızdan beri bir çok ülkeye gitti iş için, eğitim için en sonunda evliyken 8 ay başka bir ülkede iş için yaşamak zorunda kaldı. Ama ben beni aldatır diye kafamda kurmadım. Yapacak adam dibimde de yapar.
Siz kendinize artık bir sosyal hayat edinmeye başlayın çocuğunuz da gayet artık birine emanet edebilecek kıvama gelmiş..
Bol şanslar ☘️

Belliki siz maas kartini kocisine kaptiranlardansiniz 😬 vallahi ben eve gerekenleri aliyorum.bakimlarimdanda geri kalamam. He esim evi gecindiremez zorluk yasar tabiki veriirim. Ama maas kartimi tabiki vermem. Siz bencede bana bisey anlatmayin zaten cunku kiblemek en iyisi. Muhatabim konu sahibesi zaten. Brahma90 Brahma90

Ahaha aynen bi konuyu tartışma sebebiniz genelde sahip olamadığınız şeye pis demek olduğu için beni böyle anlıyorsunuz. Ev ekonomimizi çok merak ediyosanız ikimizin de hesap kartları ikimizde de var. Ben hayatı paylaştığım insandan hiçbir konuda bir şey esirgemem, karşıdan da çok şükür aynı muameleyi görüyorum. Bakımımdan da alışverişimden de geri kalmıyorum. Allah korusun bir gün dara düşersek de memnuniyetle nemlendiricimden geri kalırım. Sizin ilişki dinamiğinize kesinlikle eleştiri yöneltmiyorum, sizin tercihiniz. Sizin ofansif tavrınıza yanıt verdim sadece. Ama görüyorum ki karşımdaki “hııı tabi sen kaptırdın diye çatlama” diye yanıt veren immatür bir bireymiş :)

düzelebildiniz mi biraz daha merak ettim? toparlayabilmişsinizdir umarım kendinizi ama zaten en ufak bir eğitimde eski sevgilisini göreceğini düşündüğünüz eşiniz için eğer öyle bir şey yaparsa hiç de kafanızı ağrıtmayın derim ben. benim de eşim yurt dışında ama inanın söyledikleriniz hiç aklıma gelmiyor.

Back