Aynen oyle,, calismak cok istiyorum heleki şu arao içine düşen his
boşa düşmemiştir diyorum , ama sen lütfen eğitimine okulana işine bak ve kendi paranı kendin kazan ,
sen benım en kıymetlime çocuguma bakıyorsun laflarını geçecen yaniii
Burda işle ilgili bisi yazilmazsa cok sevincem arkadslar. Yazmak istesem yazardim, sakincali buldum demek ki degil mi, ozelden konusun bunuBu insanı daha da değiştirecek olan,tahmin ettiğiniz meslek ne ki? Ayyh catlarim meraktan
Ben oldm olasi supheciyim yani hep bi aldatilma korkusu yasiyorum, gecmiste benim bildigim biseyi olmadi, 19 aylik cocugumEşinizden neden şüphelendiniz? Geçmişte hatası oldu mu? Çocuk kaç yaşında?
Ben oldm olasi supheciyim yani hep bi aldatilma korkusu yasiyorum, gecmiste benim bildigim biseyi olmadi, 19 aylik cocugum
3 ayri ulkede 5 er gun kalacakmis cok degil yani, ama gene de uzuldum bencillik belki bilmiyorumYurt disina gitmek ne ya
Aylarcami kalicak peki
Valla esime n3 kadar güvenirsem güveneyim bende gitmesini istemez sorun ederdim heralde
Supermis söz gercekten bayildimbir söz söylenmişti bu konuya cuk oturur: “Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda aklının karışmasına bırakmamalıdır”
konu coook tanidik da oradan. cigerlerini bilirim. bilen anlar zaten anca.Milyon tane iyi firma var nerden tahmin ettiniz neresi olduğunu?
Ayne oyle rahat olamiyorum guvensizlik yapacagim bisi de yapmadi ama hep bi his var beni durten, paranoyaklastiran.Eşinizin eğitime gidecek olmasını sorun hale getirmek bencillikten başka bir şey değil. Aldatacak adam burnunuzun dibinde aldatır. Aman yurtdışına giderse veya eski sevgilisinin olduğu yere giderse naparım demiyor olmanız lazım. Ya güvenmediğiniz bir adamla evle kalmayacaksınız ya da kıskançlık yapmayacaksınız.
işim gereği benim de yurt içi kalmalı iş ziyaretlerim oluyor. Bazen şirket yolluk kutlamalarını il dışında yapıyor ve katılıyorum. Keza eşim için de aynısı geçerli. Bu sorun değil. Eşinizin iş hakkında bu kadar susması pek normal gelmedi diyecektim ki sizin bu denli evhamlı, pinpirikli oluşunuz bence eşinizin kelimeleri seçerek az Bilgi vermesine sebep oluyor.
Not: benim eşim de yurt dışına toplandılar İçin gidip geliyor...
çalışma fikrinizi sonuna kadar destekliyorum. İşe yaradığını hissetme, farklı ortamlarda sosyalleşme açısından kıymetli. Özellikle evde olduğunuzda eşinize sarmanız daha mümkün çünkü başka gündeminiz yok. Hem 3-5 farketmez paranızı kazanırsınız hem de sizin de tek ortamınız akşam gelen eşiniz olmaz.
Eşinizle paylaşın, evde durmak bana yeterli gelmiyor. Ben de iş hayatında aktif bir birey olmak istiyorum diye. Hem eve çocuklarıma katkım olur hem de evde bende bunalıp sarmam dersiniz. Siz de bir bireysiniz, hayatınızdaki her kararı eşiniz tek başına vermiyor diye Ümit ediyorum
Beni arkadas gibi hissetmene cok sevindim, bole his verebildysem ne mutlu banaCanımm öncelikle seni durumlardan begenilerden falan tanıyorum ve arkadaş gibi hssettim kendime. Aynı durum bendede var üniversite oku smdi evde tüp bebek icin ugraş. Calissam calisamiyorum nerden baslarim nereye girerim nasıl yürütrüm bilmiyorum
1. eşinin cok istedgi biyer oldugu icin kendini övüyodur şuan havalanması o yüzden. Ama sürekli işe git gel yapınca esprisi kalkmıcaktır biraz bekle derim
2. İş fikrini dile getir sürekli. Bilsin ki sadece onlara muhtac degiliz gider çalışırızda.
gecmisteki aci tecrubeler ana babalarin tecrubeleri hep isteAyne oyle rahat olamiyorum guvensizlik yapacagim bisi de yapmadi ama hep bi his var beni durten, paranoyaklastiran.
Hic bilmiyorum, umarim bu hatayi yapmaz. Kizin mail adresini vs biliyorum cok supheye dusersem bi sekilde yazip ogrenebilirim, ama yapar miyim bilmiyorumBenim de eşim evlendikten sonra çok iyi bı şirkete yönetici olarak girdi.
Bana sende benim gibi ise girebiliyorsan gir, ya da tavır olarak hiç bı değişik hissetmedim.
Bı kadın tavırda değişiklik varsa hisseder bu konuda size kimse bişey söyleyemez.
Yurt dışına gidince eski sevgilisi ile görüşür mü?
Paranoyak davransanız da davranmasında paşa paşa gidecek değil mi? Şirkete eşim izin vermiyor diyemez. E madem gidecek niye huzurunuz bozulsun? Evdeki huzur gibi var mı?Ayne oyle rahat olamiyorum guvensizlik yapacagim bisi de yapmadi ama hep bi his var beni durten, paranoyaklastiran.
Çok merak ettim ben deMilyon tane iyi firma var nerden tahmin ettiniz neresi olduğunu?
Haklısınız aynı evi paylaşıyorsunuz ve tavırları çok çok iyi bilirsiniz eşinizin.Hic bilmiyorum, umarim bu hatayi yapmaz. Kizin mail adresini vs biliyorum cok supheye dusersem bi sekilde yazip ogrenebilirim, ama yapar miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?