Kızlar, durum güncellemesi yapıyorum
eşim bugün öğle yemeği için eve geldi. Kendisi istedi, ben çağırmadım. Açıklayayım:
Dün iş yemeği vardı, o kız gelecek mi diye sorduğumda bilmiyorum demişti. Dün gece geldiğini söyledi. Ben yine bozuldum. Geldi bana sarıldı, beni ve kızımızı çok sevdiğini, bana çok değer verdiğini, o kızla asla kendimi bir tutmamam gerektiğini söyledi. Benim tadım kaçtı tabi. Sonra kızın geleceğini niye söylemediğini sordum ısrarla. Bir daha bu kızla ilgili bir şey gizlersen beni aldattın kabul eder, ona göre davranırım dedim. Kızla konuşman değil, benden gizlemen dikkatimi çekiyor, demek ki içinde bir şey var dedim. Onu ne kadar iyi tanıdığımı ve o kıza karşı hisleri olduğunu ama ikisinin de arkadaş ayağına takıldığını söyledim. Kanıtın var mı diye soruyorsun, kanıtım olsa bir saniye durur muyum, kalbinizi açıp bakacak halim yok ya dedim. Gözleri doldu, çok sinirlendi. Ona haksızlık ettiğimi düşünüyor. Böyle devam edersen evliliğimize zarar vereceksin dedi. Ben de ona kendisinin verdiği zararı anlattım. Olayı kendi açımdan anlatınca dedi ki "senin bu anlattıklarını dinleyen birisi benim ne şerefsiz bir adam olduğumu düşünür ama öyle bir şey yok". Ben de kendisinin bir şeyleri gizleyip saklamasının olayları buraya getirdiğini söyledim. Bundan sonra bir şey gizlemeyeceği konusunda mutabakata vardık. Ayrıca başkalarının yanında laf sokma, sırt dönme gibi şeylerin bir daha asla olmaması gerektiğini, ben de öyle davranırsam ilişkimizin tükeneceğini söyledim. Bakalım, inşallah sözler havada kalmaz. Ama durumun benim açımdan ciddiyeti net bir şekilde anlaşıldı.
Bugün de yemek için eve gelmek istedi. Kızımızı gece göremediği için özledi, onu görmeye geldi.