- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.167
- 468
Bunların hiçbiri sorun olmazdı şayet size; "sen bana karışamazsın" cümlesini kurmasaydı.
Haklısın, aklımda kötülük yoktu ama senin açından düşününce, durum rahatsız edici algılanıyor, daha dikkatli olurum gibi şeyler demiş olsaydı mesela.
Lohusa bir kadını bir hafta sütten kesecek kadar aymazlık, yeni doğmuş bebeğine bu kötülüğü nasıl, hangi vicdan yapabilir?
Sadece bir kez eşimin bir arkadaşı, kız arkadaşı ile emrivaki yapıp evimize geldiler çat kapı. Sanki daha önce hiç buluşmamışlar gibi bizim yanımızda öpüşmeler, cilveleşmeler. Sinir oldum. Birlikte yaşıyorlar yani, aynı evde, gidin evinizde öpüşün.
Eşime dedim bir daha bu insanları bu evde istemiyorum.
Arkadaşınla da dışarda görüş, eve getirme.
O da görüşmedi sonra zaten o arkadaşıyla.
Ama bana kalkıp, onların özel hayatı, sana ne deseydi kıyamet kopardı.
Bu arada bu konuyu açmak için üye olmuşsunuz, üye isminiz çok ilgimi çekti konudan bağımsız.
Genelde bu tarz üyeliklere, dertleri ile ilgili bir rumuz okuruz.
Talihsiz gelin, bıktımusandım, evlimutsuz, çokmutsuzum vb gibi:)
Haklısın, aklımda kötülük yoktu ama senin açından düşününce, durum rahatsız edici algılanıyor, daha dikkatli olurum gibi şeyler demiş olsaydı mesela.
Lohusa bir kadını bir hafta sütten kesecek kadar aymazlık, yeni doğmuş bebeğine bu kötülüğü nasıl, hangi vicdan yapabilir?
Sadece bir kez eşimin bir arkadaşı, kız arkadaşı ile emrivaki yapıp evimize geldiler çat kapı. Sanki daha önce hiç buluşmamışlar gibi bizim yanımızda öpüşmeler, cilveleşmeler. Sinir oldum. Birlikte yaşıyorlar yani, aynı evde, gidin evinizde öpüşün.
Eşime dedim bir daha bu insanları bu evde istemiyorum.
Arkadaşınla da dışarda görüş, eve getirme.
O da görüşmedi sonra zaten o arkadaşıyla.
Ama bana kalkıp, onların özel hayatı, sana ne deseydi kıyamet kopardı.
Bu arada bu konuyu açmak için üye olmuşsunuz, üye isminiz çok ilgimi çekti konudan bağımsız.
Genelde bu tarz üyeliklere, dertleri ile ilgili bir rumuz okuruz.
Talihsiz gelin, bıktımusandım, evlimutsuz, çokmutsuzum vb gibi:)