- 23 Ağustos 2012
- 50.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.509
- 898
- Konu Sahibi gulsumbuul
Sapıksan da sapıksın eyvallah kardeşim ama bir anıt mezarda, hele ki Anıtkabirde de şu rezilliği yapmazsın birader
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben güzel ve bakımlı bi kadın görünce eşimi dürtüyorum, o da bakıyor
Siz sorunca bakmadığını inkar ediyorsa da sıkıntıdır. Yani baktım demesi daha okey gibi..
Bende sizin gibiyim kocayı ne kadar darlarsan o kadar yasak olan şeye niyetleniyorlar genelde bende güzel kız gordummu direk ben derim şu kıza baksana ne kadar da güzel diye hatta o bana der sapik diyeBiz kadınlar bile bazen başka güzel kadınlara bakıyoruz bakmasında hiç bir sorun yok bence kendini sizin yanınızda rahat hissetmezse bi zaman sonra bi yere gitmek bile istemeyecek sizi seviyorsa bırakın baksın sevmiyorsa yanınızda bakmasa da yine bakar yapacağını yine yapar ben eşimi hiç kısıtlamadım hatta birlikte bakıyoruz ben gösteriyorum şu kız ne kadar güzel bi bak diye bi zaman sonra aman neyine bakayım hepsi kadın moduna giriyolar zaten o yüzden rahat olun sizin kısıtlamanız onu bunaltmaktan başka bişey yapmaz yapacak adam eve kilitleseniz de yapar sevgisine güvenin kendinizi de eşinizi de yıpratmayın bence
Demeyeyim diyorum ama forumda uzun süredir ben kocama güzel kız gösteririm diyen kadınlar görüyorum. Hiç kıskanç da değilim ama güzel çiçek mi gördünüz de gösteriyorsunuz? Gavatella mısınız? Gerçekten rahatsız olmaya başladım şu saçmalığı normalleştirmenizden.
aynı şeyleri duyuyormuşuzyapacak insanı bağlasan yine yapar yapmayacak insanı yüz kadının arasına koysan yine yapmaz karşılıklı güvenden başka çaremiz yokBende sizin gibiyim kocayı ne kadar darlarsan o kadar yasak olan şeye niyetleniyorlar genelde bende güzel kız gordummu direk ben derim şu kıza baksana ne kadar da güzel diye hatta o bana der sapik diye
ben o kadınlardanım ve sorunuza cevap vereyim o söylediğiniz kelimenin anlamını bilmiyorum sanırım bizim dilimizde bi anlamı yok ama kötü birşey olduğu aşikarhayır değilim özgüvenim inanılmaz yüksek o gösterdiğim kadınlardan çok daha güzel olduğumu biliyorum güzel kadın gördüğümde de gösteririm güzel bi ayakkabı gördüğümde de gösteririm ikisinin de birbirinden hiç farkı yok çünkü eşim içinayrıca herkesin kendi düşüncesi kendi tercihi ben göstermekten rahatsız olmadığım için o söylediğiniz kelimedeki karaktere sahip olmuyorum siz göstermemeyi tercih ediyosunuz ben gösteriyorum diye eşim koşup kadınlara yapışmıyo kaçak göçek bakmasından iyidir güzele bakmak sevaptır (atasözünün orijinali=güzel bakmak sevaptır ama kendimize evirmişiz idare edelim)Demeyeyim diyorum ama forumda uzun süredir ben kocama güzel kız gösteririm diyen kadınlar görüyorum. Hiç kıskanç da değilim ama güzel çiçek mi gördünüz de gösteriyorsunuz? Gavatella mısınız? Gerçekten rahatsız olmaya başladım şu saçmalığı normalleştirmenizden.
İşi bırakmış çalışmayan bir kadınBiz kadınlar bile bazen başka güzel kadınlara bakıyoruz bakmasında hiç bir sorun yok bence kendini sizin yanınızda rahat hissetmezse bi zaman sonra bi yere gitmek bile istemeyecek sizi seviyorsa bırakın baksın sevmiyorsa yanınızda bakmasa da yine bakar yapacağını yine yapar ben eşimi hiç kısıtlamadım hatta birlikte bakıyoruz ben gösteriyorum şu kız ne kadar güzel bi bak diye bi zaman sonra aman neyine bakayım hepsi kadın moduna giriyolar zaten o yüzden rahat olun sizin kısıtlamanız onu bunaltmaktan başka bişey yapmaz yapacak adam eve kilitleseniz de yapar sevgisine güvenin kendinizi de eşinizi de yıpratmayın bence
sanmam, çünkü genelde güneş gözlüğümüz varken yaparız öyle şeyler, böm böm bakmak: NOGeçen kış Türkiyeye geldiğimde bir hanım ablayla kocası gözlerini dikmiş üstüme başıma bakıyorlardı onlar da sizi takımdandı sanırim
Konservatuar mezunuyum tiyatro sahibiyimne kadar kazandığımı merak ediyorsanız onuda iletebilirimİşi bırakmış çalışmayan bir kadın
Özgüveni tavan hayattaki tek başarısı ve tek derdi kocası olmayan bir kadın diyelimİşi bırakmış çalışmayan bir kadın