• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin başka kadınlara bakışlarını yakalıyorum fikir verirr misiniz ne yapmalıyım

Sapıksan da sapıksın eyvallah kardeşim ama bir anıt mezarda, hele ki Anıtkabirde de şu rezilliği yapmazsın birader🙄🙄

Sadece kadinlara mi oyle bakiyor yoksa ilgisini ceken herseye mi? Ben de birinde degisik bir canta, ceket gordum mu gozum daliyor farkinda olmadan.

Ben güzel ve bakımlı bi kadın görünce eşimi dürtüyorum, o da bakıyor 😂

Siz sorunca bakmadığını inkar ediyorsa da sıkıntıdır. Yani baktım demesi daha okey gibi..

Geçen kış Türkiyeye geldiğimde bir hanım ablayla kocası gözlerini dikmiş üstüme başıma bakıyorlardı onlar da sizi takımdandı sanırim😶‍🌫️😶‍🌫️

Biz kadınlar bile bazen başka güzel kadınlara bakıyoruz bakmasında hiç bir sorun yok bence kendini sizin yanınızda rahat hissetmezse bi zaman sonra bi yere gitmek bile istemeyecek sizi seviyorsa bırakın baksın sevmiyorsa yanınızda bakmasa da yine bakar yapacağını yine yapar ben eşimi hiç kısıtlamadım hatta birlikte bakıyoruz ben gösteriyorum şu kız ne kadar güzel bi bak diye bi zaman sonra aman neyine bakayım hepsi kadın moduna giriyolar zaten o yüzden rahat olun sizin kısıtlamanız onu bunaltmaktan başka bişey yapmaz yapacak adam eve kilitleseniz de yapar sevgisine güvenin kendinizi de eşinizi de yıpratmayın bence 🥰💐
Bende sizin gibiyim kocayı ne kadar darlarsan o kadar yasak olan şeye niyetleniyorlar genelde bende güzel kız gordummu direk ben derim şu kıza baksana ne kadar da güzel diye hatta o bana der sapik diye

Demeyeyim diyorum ama forumda uzun süredir ben kocama güzel kız gösteririm diyen kadınlar görüyorum. Hiç kıskanç da değilim ama güzel çiçek mi gördünüz de gösteriyorsunuz? Gavatella mısınız? Gerçekten rahatsız olmaya başladım şu saçmalığı normalleştirmenizden.

Aynısını yazacaktım ama banlanmamak için yazmadım. İnsan niye kendi kendini zorla gavatlar🙄🙄

Bende sizin gibiyim kocayı ne kadar darlarsan o kadar yasak olan şeye niyetleniyorlar genelde bende güzel kız gordummu direk ben derim şu kıza baksana ne kadar da güzel diye hatta o bana der sapik diye
🤣🤣aynı şeyleri duyuyormuşuz🤣yapacak insanı bağlasan yine yapar yapmayacak insanı yüz kadının arasına koysan yine yapmaz karşılıklı güvenden başka çaremiz yok 😁

Demeyeyim diyorum ama forumda uzun süredir ben kocama güzel kız gösteririm diyen kadınlar görüyorum. Hiç kıskanç da değilim ama güzel çiçek mi gördünüz de gösteriyorsunuz? Gavatella mısınız? Gerçekten rahatsız olmaya başladım şu saçmalığı normalleştirmenizden.
ben o kadınlardanım ve sorunuza cevap vereyim o söylediğiniz kelimenin anlamını bilmiyorum sanırım bizim dilimizde bi anlamı yok ama kötü birşey olduğu aşikar😀hayır değilim özgüvenim inanılmaz yüksek o gösterdiğim kadınlardan çok daha güzel olduğumu biliyorum güzel kadın gördüğümde de gösteririm güzel bi ayakkabı gördüğümde de gösteririm ikisinin de birbirinden hiç farkı yok çünkü eşim için😉ayrıca herkesin kendi düşüncesi kendi tercihi ben göstermekten rahatsız olmadığım için o söylediğiniz kelimedeki karaktere sahip olmuyorum siz göstermemeyi tercih ediyosunuz ben gösteriyorum diye eşim koşup kadınlara yapışmıyo kaçak göçek bakmasından iyidir güzele bakmak sevaptır 🤣🤣(atasözünün orijinali=güzel bakmak sevaptır ama kendimize evirmişiz idare edelim)🤣🤣🤣

Erkeklerin en büyük zaafı bu sanırım bende nefret ediyorum bu durumdan hiç bakıyor diye kıskanma bundan sonra bir kadın gördünmü sen sok gözüne bak nasıl parça güzel ama değilmi falan diye ne kıskancamda başka kadınları daha değerli gibi gösterip büyütcem gözümde umursamıyorum artık internette güzel bir kadın görsem yarı çıplak kendi bakmasına gerek yok ben sokuyorum gözüne inanki ozaman bakmamaya başlıyor ne kadar kıskanırsan kendilerini afedersin okadar bir b..k zannediyorlar

Biz kadınlar bile bazen başka güzel kadınlara bakıyoruz bakmasında hiç bir sorun yok bence kendini sizin yanınızda rahat hissetmezse bi zaman sonra bi yere gitmek bile istemeyecek sizi seviyorsa bırakın baksın sevmiyorsa yanınızda bakmasa da yine bakar yapacağını yine yapar ben eşimi hiç kısıtlamadım hatta birlikte bakıyoruz ben gösteriyorum şu kız ne kadar güzel bi bak diye bi zaman sonra aman neyine bakayım hepsi kadın moduna giriyolar zaten o yüzden rahat olun sizin kısıtlamanız onu bunaltmaktan başka bişey yapmaz yapacak adam eve kilitleseniz de yapar sevgisine güvenin kendinizi de eşinizi de yıpratmayın bence 🥰💐
İşi bırakmış çalışmayan bir kadın😂

Back