Tesekkur ederim o zaman. Ama anne olmak o kadar zor ki yavrulamak kelimesi icin ozur dileyim o zaman. Bu kadar sorun varken o yavrucagin gunahi ne idi . Bir hata yapmis sevmis kacmis ama cocuk dogurmak icin bekleyebilirdi. Insanlar hata ustune hata yapiyorsa biraz kendini sorgulamaliyok inmiyorum birazcık da olsa vicdanım var çok şükür
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ilk evliliğinden çocukları...
- Konu Sahibi seummu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.404
- 798
sanırım evleneceğim diye çocukları yollamış baba evine bir buçuk sene konu sahibiyle beraber kalmışlar artık anlaşamayınca şu an kaynanasında kalıyorlarmış 4 aydıryahu bn mi kacirdim olayi, cocuklarin annesi nerde?
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.331
- 798
sagol kardes.. anali babaliyken ortalikta kalmis yavrucaklar desene.. Allah yardim etsin..sanırım evleneceğim diye çocukları yollamış baba evine bir buçuk sene konu sahibiyle beraber kalmışlar artık anlaşamayınca şu an kaynanasında kalıyorlarmış 4 aydır
- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
Kim ne derse desin tepki alsamda yazicam. Baska adam mi yoktu evlenecek 2 yavru var ortada biri zaten engelli. Bi de bu yavrularin rizkini yiyorsunuz. Ustune sizde cocuk yapmissiniz. Insan bu devirde 1 cocuga zor bakarken bir de dogurmak marifetmis gibi habire yavruluyorsunuz.
düşünce yapın çok enteresan ağzım açık kaldıNiye 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Belki siz olmasaydiniz esine geri donecekti. Ya da 2 cocuklu biri engelli bir adam esine yar olmamis sizemi yar ve cocugunuzun babasi olucak.
düşünce yapın çok enteresan ağzım açık kaldı
- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
Kadıncağız kendini sorgulamalardan aklını oynatır olmuş eski konularına bir bak kendi kendine konuşup duruyormuş, ne anneliğini yaşayabilmiş ne lohusalığını, korkunç şeyler bunlar haa bir de bu hayatta asla asla deme sonra hayat ağzına yapıştırırTesekkur ederim o zaman. Ama anne olmak o kadar zor ki yavrulamak kelimesi icin ozur dileyim o zaman. Bu kadar sorun varken o yavrucagin gunahi ne idi . Bir hata yapmis sevmis kacmis ama cocuk dogurmak icin bekleyebilirdi. Insanlar hata ustune hata yapiyorsa biraz kendini sorgulamali
Asla asla demiyorum. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin diyorum. Heleki genc kizlarimizi.Kadıncağız kendini sorgulamalardan aklını oynatır olmuş eski konularına bir bak kendi kendine konuşup duruyormuş, ne anneliğini yaşayabilmiş ne lohusalığını, korkunç şeyler bunlar haa bir de bu hayatta asla asla deme sonra hayat ağzına yapıştırır
- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
Âmin âmin şimdi okuyunca çok mantıksız geliyor hatta bu konuyu açması bile mantıksız çünkü aklını oynatmaya ramak kalmış bir evin bir bebeği kalkmış iki çocuklu bencil bir herifle evlenmiş ama bilemiyoruz olan olmuş bu kız ne olacak şimdi? Ben çok üzüldüm eşi namaz kılıyorsun yetimleri sokağımı atıcaksın demiş salak herif bu kız öz çocuğuna annelik edemeyecek duruma gelmiş bu kızı bebeğini düşünen yok asıl Allah konu sahibinin annesine yardım etsin sabır versinAsla asla demiyorum. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin diyorum. Heleki genc kizlarimizi.
Ben de cok uzuldum. Anneyim. Cocugumuzun tirnagina tas degince benim icim yaniyor. Ve ortada 3 tane cocuk var. Biri zihinsel engelli biri yeni dogmus. Cok sert terbiyesizce yazmis olabilirim. Ne olucak simdi yeni dogan cocuga .1.5 yasindaki bebegin cektigi acilar sikintilar okudukca sinirlerim bozuldu ve konu sahibinden cikardim sinirimi. Allahim o bebegin yolunu acik etsin.
- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Özür dileyecek birşey yok benden yana herkes KENDİNCE yorum yapmış.konu sahibinin avukatı falan değilim ama kusura bakmayın dayanamadım burada sizin seviyenize inip bürrrrşşşşş demem gerekirdi ama demiyorum
o "yavrulamak" nedir acaba?? insanlar ikinci eş olamaz başkasından çocuğu olan boşanmış adamla " çiftleşemez" ya da "yavrulayamaz" diye bir kanun mu var??
bence bu terbiyesiz ithamınız ile ilgili konu sahibinden özür dilemelisiniz
Olacakları tahmin edebiliyorum aslında ama gel gör ki elim kolum bağlı onlar kardeş sonuçta. Abla değilde babaanne kötüler çocuğa annesini hala kötüler amca kötüler ama çocuk o annenin çocuğu ne de olsa annesini başkalarının kötülemesiyle yargılamayacaktır. İnşallah öyle olur yani.muhalefet almış başını gitmiş günah keçisi seni seçmişler bile
nacizane fikrim çocukların (ki biriside zihinsel engelli demişsin) annelerinin yanında kalmaları...
hem sana kızgınlar hemde seninle aynı çatı altında huzur bulamazlar sende hzuurlu olamazsın...
sonuçta seninde çocuğun var onu düşünmen lazım öncelikle. annesinden nefret eden bir ablayla büyümeli mi büyümemeli mi ?
- 20 Eylül 2012
- 21.767
- 87.834
- 798
Konu sahibesi 2 kiz cocugu acisindan en uygunu annelerinin onlara bakmalari olur.
Tabiki babalarinida dilediklerinde gormeleri en guzelidir.
Ancak anne cocuklarina bakmiyor ve sizde cok zorlaniyorsaniz biraz sizinle birazda babanneyle kalabilir cocuklar.
Allah yardimciniz olsun.
Ancak anne cocuklarina bakmiyor ve sizde cok zorlaniyorsaniz biraz sizinle birazda babanneyle kalabilir cocuklar.
Allah yardimciniz olsun.
Yok el kaldırmayı kastetmedim sözlü tartaklamabir odada sizi bir odada cocugu tartakliyo ne demek
elmi kaldiriyo size??
Amin sağolun sizinle birlikte iyi niyetle bütün fikir veren arkadaşlar...Konu sahibesi 2 kiz cocugu acisindan en uygunu annelerinin onlara bakmalari olur.
Allah yardimciniz olsun.
- 1 Mart 2010
- 44.802
- 114.005
- 798
Bir defa öz anne nasil bi anne evlencem diye cocuklarıni resmen basindan yollamıs cocukları orda burda buyuyor
Allah da boyle insanlara annelik mertebesiyle mukafatlandiriyor degerini kiymetini bilmiyorlar
Bence karısmayın
Esiniz kendi halletsin napmak istiyosa oyle yapsin belki babanneyle kalmaları daha iyidir baksanıza annesi dusunmuyo siz daha cok dusunuyosunuz
Allah da boyle insanlara annelik mertebesiyle mukafatlandiriyor degerini kiymetini bilmiyorlar
Bence karısmayın
Esiniz kendi halletsin napmak istiyosa oyle yapsin belki babanneyle kalmaları daha iyidir baksanıza annesi dusunmuyo siz daha cok dusunuyosunuz
- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.694
- 598
Benim yeni doğmuş yavrumun üstüne yastık kapatacak hele de 11 yaşında olacak bunu yapan kendi kardeşim olsa kapıdan koymam. Sen cok iyi niyetli birisin belli ama bizim toplumumuzda bazı önyargıları kırmak zordur. Konu komşu yolunu çevirir üvey annen dövüyor mu kızıyor mu diye sorar. Çocuk doğruyu söyleyip hayır dese bile vah söylemesin diye iyice tembihlemiş belli derler. Bu görüştleri insanlardan bıkmışsınız belli ki. Kendi yuvanıza bakın sizinki de bir insan yavrusu onun anneye daha çok ihtiyacı var.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Kötü biri olsan bu çocukları düşünmezsin zaten tatlım.
Ben her ne kadar babacı bir insan olsam da çocukların anneye daha çok ihtiyaçları var.
Kendi annelerinde ya da onlara yakın oturan babaannede kalmaları bence daha mantıklı.
Haftasonları da yanınıza alırsınız tamamdır bence.
Ben her ne kadar babacı bir insan olsam da çocukların anneye daha çok ihtiyaçları var.
Kendi annelerinde ya da onlara yakın oturan babaannede kalmaları bence daha mantıklı.
Haftasonları da yanınıza alırsınız tamamdır bence.