• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilk evliliğinden çocukları...

yok inmiyorum birazcık da olsa vicdanım var çok şükür
Tesekkur ederim o zaman. Ama anne olmak o kadar zor ki yavrulamak kelimesi icin ozur dileyim o zaman. Bu kadar sorun varken o yavrucagin gunahi ne idi . Bir hata yapmis sevmis kacmis ama cocuk dogurmak icin bekleyebilirdi. Insanlar hata ustune hata yapiyorsa biraz kendini sorgulamali

Kim ne derse desin tepki alsamda yazicam. Baska adam mi yoktu evlenecek 2 yavru var ortada biri zaten engelli. Bi de bu yavrularin rizkini yiyorsunuz. Ustune sizde cocuk yapmissiniz. Insan bu devirde 1 cocuga zor bakarken bir de dogurmak marifetmis gibi habire yavruluyorsunuz.
Niye 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Belki siz olmasaydiniz esine geri donecekti. Ya da 2 cocuklu biri engelli bir adam esine yar olmamis sizemi yar ve cocugunuzun babasi olucak.
düşünce yapın çok enteresan ağzım açık kaldı

Tesekkur ederim o zaman. Ama anne olmak o kadar zor ki yavrulamak kelimesi icin ozur dileyim o zaman. Bu kadar sorun varken o yavrucagin gunahi ne idi . Bir hata yapmis sevmis kacmis ama cocuk dogurmak icin bekleyebilirdi. Insanlar hata ustune hata yapiyorsa biraz kendini sorgulamali
Kadıncağız kendini sorgulamalardan aklını oynatır olmuş eski konularına bir bak kendi kendine konuşup duruyormuş, ne anneliğini yaşayabilmiş ne lohusalığını, korkunç şeyler bunlar haa bir de bu hayatta asla asla deme sonra hayat ağzına yapıştırır

Kadıncağız kendini sorgulamalardan aklını oynatır olmuş eski konularına bir bak kendi kendine konuşup duruyormuş, ne anneliğini yaşayabilmiş ne lohusalığını, korkunç şeyler bunlar haa bir de bu hayatta asla asla deme sonra hayat ağzına yapıştırır
Asla asla demiyorum. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin diyorum. Heleki genc kizlarimizi.

Asla asla demiyorum. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin diyorum. Heleki genc kizlarimizi.
Âmin âmin şimdi okuyunca çok mantıksız geliyor hatta bu konuyu açması bile mantıksız çünkü aklını oynatmaya ramak kalmış bir evin bir bebeği kalkmış iki çocuklu bencil bir herifle evlenmiş ama bilemiyoruz olan olmuş bu kız ne olacak şimdi? Ben çok üzüldüm eşi namaz kılıyorsun yetimleri sokağımı atıcaksın demiş salak herif bu kız öz çocuğuna annelik edemeyecek duruma gelmiş bu kızı bebeğini düşünen yok asıl Allah konu sahibinin annesine yardım etsin sabır versin

Ben de cok uzuldum. Anneyim. Cocugumuzun tirnagina tas degince benim icim yaniyor. Ve ortada 3 tane cocuk var. Biri zihinsel engelli biri yeni dogmus. Cok sert terbiyesizce yazmis olabilirim. Ne olucak simdi yeni dogan cocuga .1.5 yasindaki bebegin cektigi acilar sikintilar okudukca sinirlerim bozuldu ve konu sahibinden cikardim sinirimi. Allahim o bebegin yolunu acik etsin.

konu sahibinin avukatı falan değilim ama kusura bakmayın dayanamadım burada sizin seviyenize inip bürrrrşşşşş demem gerekirdi ama demiyorum

o "yavrulamak" nedir acaba?? insanlar ikinci eş olamaz başkasından çocuğu olan boşanmış adamla " çiftleşemez" ya da "yavrulayamaz" diye bir kanun mu var??

bence bu terbiyesiz ithamınız ile ilgili konu sahibinden özür dilemelisiniz
Özür dileyecek birşey yok benden yana herkes KENDİNCE yorum yapmış.

muhalefet almış başını gitmiş günah keçisi seni seçmişler bile :KK43:

nacizane fikrim çocukların (ki biriside zihinsel engelli demişsin) annelerinin yanında kalmaları...
hem sana kızgınlar hemde seninle aynı çatı altında huzur bulamazlar sende hzuurlu olamazsın...

sonuçta seninde çocuğun var onu düşünmen lazım öncelikle. annesinden nefret eden bir ablayla büyümeli mi büyümemeli mi ?
Olacakları tahmin edebiliyorum aslında ama gel gör ki elim kolum bağlı onlar kardeş sonuçta. Abla değilde babaanne kötüler çocuğa annesini hala kötüler amca kötüler ama çocuk o annenin çocuğu ne de olsa annesini başkalarının kötülemesiyle yargılamayacaktır. İnşallah öyle olur yani.

Konu sahibesi 2 kiz cocugu acisindan en uygunu annelerinin onlara bakmalari olur.
Tabiki babalarinida dilediklerinde gormeleri en guzelidir.
Ancak anne cocuklarina bakmiyor ve sizde cok zorlaniyorsaniz biraz sizinle birazda babanneyle kalabilir cocuklar.
Allah yardimciniz olsun.

Konu sahibesi 2 kiz cocugu acisindan en uygunu annelerinin onlara bakmalari olur.
Tabiki babalarinida dilediklerinde gormeleri en guzelidir.
Ancak anne cocuklarina bakmiyor ve sizde cok zorlaniyorsaniz biraz sizinle birazda babanneyle kalabilir cocuklar.
Allah yardimciniz olsun.
Amin sağolun sizinle birlikte iyi niyetle bütün fikir veren arkadaşlar...

Bir defa öz anne nasil bi anne evlencem diye cocuklarıni resmen basindan yollamıs cocukları orda burda buyuyor

Allah da boyle insanlara annelik mertebesiyle mukafatlandiriyor degerini kiymetini bilmiyorlar

Bence karısmayın
Esiniz kendi halletsin napmak istiyosa oyle yapsin belki babanneyle kalmaları daha iyidir baksanıza annesi dusunmuyo siz daha cok dusunuyosunuz

Benim yeni doğmuş yavrumun üstüne yastık kapatacak hele de 11 yaşında olacak bunu yapan kendi kardeşim olsa kapıdan koymam. Sen cok iyi niyetli birisin belli ama bizim toplumumuzda bazı önyargıları kırmak zordur. Konu komşu yolunu çevirir üvey annen dövüyor mu kızıyor mu diye sorar. Çocuk doğruyu söyleyip hayır dese bile vah söylemesin diye iyice tembihlemiş belli derler. Bu görüştleri insanlardan bıkmışsınız belli ki. Kendi yuvanıza bakın sizinki de bir insan yavrusu onun anneye daha çok ihtiyacı var.

Küçük kız ara sıra gelir eve ama ben pek ilgilenmem ev işleyine bakarım..... cümlesinden sonra konu benim için bitmiştir zaten..Siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır...

Kötü biri olsan bu çocukları düşünmezsin zaten tatlım.
Ben her ne kadar babacı bir insan olsam da çocukların anneye daha çok ihtiyaçları var.
Kendi annelerinde ya da onlara yakın oturan babaannede kalmaları bence daha mantıklı.
Haftasonları da yanınıza alırsınız tamamdır bence.

Back
X