• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogukluk...

Sagolun yorumlariniz icin babam geldi 5 saatlik bir mesafemiz var ciktim o lanet evden bana hic mutluluk getirmeyen yerden dualarinizi eksik etmeyin.

Yorumunuz icin tesekkur ederim kesinlikle ailem icin ne yapsam az bide bana bu imkani sundular ya cok cabalicam kendim icin cocugum icin ailemi tekrar utandirmamak icin. Dediginiz gibi akisina biraktim :KK66:
Boşan madem seni aldatmisnve hic bir cabada göstermiyor aileninle otur okulunu bitir is bul.bu adami cekme

Arkanızda aileniz varken bir an bile düşünmeden çıkın o evden. Nasıl ki sizin bebeğinize şu an yapılanlar sizi üzüyorsa o anacığınız babacığınız içten içe ölüyorlardır. Önünüze bakın artık o evden size hayır gelmez.

Babam cok duygusaldir tutamiyor kendini agliyor cok dayanamiyorum bende icime akitiyorum cok agladim artik aglamak gelmiyor icimden ama gencligimi yakti cok uzdu hep benim sucum ailemi dinlemedim aglamam bu yuzden aileme ve kendme yasattiklarimdan :( psikologa gtmeyi dusunuyorum.

Back
X