• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogukluk...

Hayir kesinlikle diretmedim hicbir zaman hicbir zamanda adam yerine koymadim ben yalvardim artik bosanalim bitsin dedim o istemedi bende Allaha havale ettim sadece bebegimi buyutmek icin ugrastim toparlansin diye bekledim ama suan dedigim gibi ne olursa olsun ben kavustum aileme hayallerime suan bile ayni yatakta degiliZ.
Sadece çocuğu istiyo seni istemiyo işte. Böyle adamdan çocuk yapıyosun ya hayret

Tüm bu olanlar içinde hiç eşinle evliliğiniz için bir şey yapmadınız mı?
en azından oturup bir konuşmadınız mı?

Herkese iyi geceler
Bu siteyi 1 senedir falan takip ediyorum uyeligimi ise simdi yaptim. Cunku icimde biriktirdiklerimi sizinle paylasmak istiyorum belki kimizin dua eder belki bi akil verir belkide genc arkadaslara akil agaci olur dedim simdiden tesekkurler.
Eveeeet bende o herkesin yaptigini yaptim asik oldum evlendim cocuk dogurdum. Ama kimse bana madalya takmadi tabikide. Zaten istemedim de ama bu yapilanlarida haketmedim.
En basta esim olucak ugruna gozumu kararttigim ailemi hice sayip dinlemedigim kisi mahvetti hayatimi onun icin okulumu yarim biraktim ailemden cok uzaga gelin oldum cok dil doktuler ama dinlemedim kendim ettim kendim buldum..
Hersey Bebegimin erken gelisiyle basladi 7 aylik geldi dunyaya cunku dayanamadi annesine artik ona destek olmak istedi ben burdayim oglun var artik yaslan bana dedi ne badireler atlattik oglusumla ameliyata girdik 1 ay hastanede yattik kolik ataklari vs. ailemden baska kimse destek olmadi uzakta da olsalar yine hep oglum ve ben vardim kimse yoktu a bide Allah. tabiki onceside var ama uzatmak istemiyorum.
Oglusumla evimize geldik babamiz lohusaligi kendi yasadi tatile gitti aldatti bizi aramadi sormadi hic umrunda olmadi annesi deseniz oglunu bu hale o getirdi 30 senedir dul kiskancliktan mi bilmiyorum eve ne alirsak gider aynisini kendne alirdi neyse onu hic anmak istemiyorum benim kizginligim esime kendni boyle tanitmamisti bana cok karistirdi kendi evine herkes soz hakki oldu herkese kucumsettirdi bizi bende herkese yasadigim acilardan sonra agzinin payini verdim yeri geldi kufurler yagdirdim kimseyi istemedim. Belki saygisizca ama banada kimse saygi duymadi hele bebegime!
Evet suan bebegim 8 aylik oldu ve herseyim o .
Suana gelelim.. herkes hicbisey olmamis gibi bebegimi emzirememem , aglama krizlerim, yasattiklari kimsenin aklinda degil herkes kendi havasinda bende kendi havamdayim esimle buz gibiyiz annesiyle muhattap olmuyorum merhaba merhaba sulalesi zaten onlari seytan gorsun esimide asagladilar hicbiseyi layik gormediler oda bana laf soyletti evin icinde bi tartismada anlatti herkese herkes bosanin bosanin dayilarinin hep 2. Evlilikleri cok mutlularmis esimde mutlu olurmus ortadaki cocuk kimsenin umru degil neyse cok bedduami aldilar zaten. Ama artik hic biseyi takacak ne gucum kaldi akitacak gozyasim herseyi somurduler. Ailem artik hep yanimda babam acidigi icin halime tayin istedi yanima. Gecen hafta okuluma gittim kaydimi yaptirdim annem ogluma bakicak ben okuyacagim. Ailem geldi ev bulduk bizde kaldilar esim hic ilgi gostermedi ne yedilerse kendileri aldi fazla fazla hicbisey istetmediler cunku onlar herseyin lafini yapan insanlardir. kucuk hesaplar kucuk insanlarin isidir cunku. Neyse ailem ciddiye almiyor onu zaten ama ben bikez daha kahroldum degmedigi zamaninda onlari uzerek bu evliligi yaptigima bakalim sonrasi nasil olucak 2mizde buz gibiyiz esimle. gunler geciyor ama oylesine yani. Tesekkurler yinede kisa kesmeye calistim detaya insem ohoooooooooooo :) cok agladik ama artik gulmek umuduyla ....
okuyanlara tesekkur ediyorum.
sevgiler..
Çok şanslısın canım anne ve babanın kıymetini bil anne olmadan anlaşılmıyor gerçi kader de geç seni düşünmeyeni sen hiç sırtında taşıma okulunu bitir mesleğini al.yarınların daha güzel olur

Herkese iyi geceler
Bu siteyi 1 senedir falan takip ediyorum uyeligimi ise simdi yaptim. Cunku icimde biriktirdiklerimi sizinle paylasmak istiyorum belki kimizin dua eder belki bi akil verir belkide genc arkadaslara akil agaci olur dedim simdiden tesekkurler.
Eveeeet bende o herkesin yaptigini yaptim asik oldum evlendim cocuk dogurdum. Ama kimse bana madalya takmadi tabikide. Zaten istemedim de ama bu yapilanlarida haketmedim.
En basta esim olucak ugruna gozumu kararttigim ailemi hice sayip dinlemedigim kisi mahvetti hayatimi onun icin okulumu yarim biraktim ailemden cok uzaga gelin oldum cok dil doktuler ama dinlemedim kendim ettim kendim buldum..
Hersey Bebegimin erken gelisiyle basladi 7 aylik geldi dunyaya cunku dayanamadi annesine artik ona destek olmak istedi ben burdayim oglun var artik yaslan bana dedi ne badireler atlattik oglusumla ameliyata girdik 1 ay hastanede yattik kolik ataklari vs. ailemden baska kimse destek olmadi uzakta da olsalar yine hep oglum ve ben vardim kimse yoktu a bide Allah. tabiki onceside var ama uzatmak istemiyorum.
Oglusumla evimize geldik babamiz lohusaligi kendi yasadi tatile gitti aldatti bizi aramadi sormadi hic umrunda olmadi annesi deseniz oglunu bu hale o getirdi 30 senedir dul kiskancliktan mi bilmiyorum eve ne alirsak gider aynisini kendne alirdi neyse onu hic anmak istemiyorum benim kizginligim esime kendni boyle tanitmamisti bana cok karistirdi kendi evine herkes soz hakki oldu herkese kucumsettirdi bizi bende herkese yasadigim acilardan sonra agzinin payini verdim yeri geldi kufurler yagdirdim kimseyi istemedim. Belki saygisizca ama banada kimse saygi duymadi hele bebegime!
Suana gelelim.. herkes hicbisey olmamis gibi bebegimi emzirememem , aglama krizlerim, yasattiklari kimsenin aklinda degil herkes kendi havasinda bende kendi havamdayim esimle buz gibiyiz annesiyle muhattap olmuyorum merhaba merhaba sulalesi zaten onlari seytan gorsun esimide asagladilar hicbiseyi layik gormediler oda bana laf soyletti evin icinde bi tartismada anlatti herkese herkes bosanin bosanin dayilarinin hep 2. Evlilikleri cok mutlularmis esimde mutlu olurmus ortadaki cocuk kimsenin umru degil neyse cok bedduami aldilar zaten. Ama artik hic biseyi takacak ne gucum kaldi akitacak gozyasim herseyi somurduler. Ailem artik hep yanimda babam acidigi icin halime tayin istedi yanima. Gecen hafta okuluma gittim kaydimi yaptirdim annem ogluma bakicak ben okuyacagim. Ailem geldi ev bulduk bizde kaldilar esim hic ilgi gostermedi ne yedilerse kendileri aldi fazla fazla hicbisey istetmediler cunku onlar herseyin lafini yapan insanlardir. kucuk hesaplar kucuk insanlarin isidir cunku. Neyse ailem ciddiye almiyor onu zaten ama ben bikez daha kahroldum degmedigi zamaninda onlari uzerek bu evliligi yaptigima bakalim sonrasi nasil olucak 2mizde buz gibiyiz esimle. gunler geciyor ama oylesine yani. Tesekkurler yinede kisa kesmeye calistim detaya insem ohoooooooooooo :) cok agladik ama artik gulmek umuduyla ....
sevgiler..

Ailenizi kaybetmeyin, Rabbim yardımcınız olsun.

Iananmiyorum ya. Bir insan esi lohusa, cocugu hastanedeyken tatile mi gider? Sadece bu bile yeterli bosanmaniz icin. Ustune aldatmis birde. Onca olan sey var. Elbette kimse yuva yikilsin istemez. Ama bu yuva mi? Mideniz bulanmiyor mu esinizden? Ayni yataga girebiliyor musunuz? Adam sizi sirtinizdan hancerlemis. Madem simdi aileniz arkanizda, hala neyi bekliyorsunuz? Kendinizi kandirdiginizin farkinda misiniz? Gitmek istemissiniz de, cocugu goturemezsin demis, sizde susup oturmussunuz. Korktunuz mu cocugu alacak diye? Anne olmak boyle degil ki. Cocugu birak diyen adami parcalarim ben. NET! Cocugu hastanede yatarken tatilde onla bunla yatan adam mi diyor birak cocugu. Sen kimsin deyip agiz burun dalamadiniz mi? O cocuk kanunen her turlu size verilir. Zerre alma hakki yok. Sizin bu gucsuz durusunuz neden? Cektiklerinizi ve acilarinizi anliyorum fakat kendinizi kandirmayin artik.

Gittik anlasmali bosanmak icin ama ailem yapma dedi geri dondum simdi beni tehdit ediyor hersey daha kotu olacak diye

Gittik anlasmali bosanmak icin ama ailem yapma dedi geri dondum simdi beni tehdit ediyor hersey daha kotu olacak diye
Daha kotu ne olabilirmis acaba? Siz bu adamin onune yemegini koyarsaniz, kiyafetlerini yikayip utulerseniz, aksamda gidip ayni yatakta yatarsaniz tabi ki size hayati zindan edecektir. Aileniz neden istemiyor bosanmanizi?

ayrılacakmısınız anlamadım.
erkekler ve kadınlar bız evlenmeden acaba ne kadar acık oluyoruz evlenecegımız ınsanlara
bakarmısın onca fedakarlık etmıssın karsılıgına bak

hataların olmuş ama kendin de farkındasındır o yüzden keşke şunu bunu yapmasaydın demenin mantığı yok. ailen arkanda sevindim. kocayı boşa. çocuk ne olacak deme huzurlu bir ev ortamı yoksa çocuk daha çok yıpranacak . okulunu da oku yeni bir hayat kur kendine.

Ailem boyle bisey gormemis yasamamis yasim da 22 cok uzuluyorlar ama ben onlara soylemeden imzalazam zamanla ogrenseler yanlis mi olurr?

Bosanmali anlasma 300tl nafaka fazlasini vermez diyor avukat beni mi kandiriyorlar 3000tl dedim aylik olmaz dedi birlikte gittigimiz avukat en fazla verecegi nafaka 200 tl falan olurmus sozce inandiricimi bi avukat yokmuu bisey talep etmedim cocuk icin bu kadarms

Siz boşanmayı sadece ertelemişsiniz sanırım
Dağ gibi ailenize rağmen..

Ibretlik bi hikaye bence genc kızlar ailelerini ezmemeli kesinlikle size gelince hayattaki durusunuz onemli cektiginiz acıları tecrube olarak nitelendirin bence esiniz konusundada niyetiniz belli zaten umarım bundan sonraki hayatınız cok guzel olur oglusunuzla birlikte...

Herkese iyi geceler
sevgiler..
Yaşadığını şeyler o kadar içime dokundu ki nedenini bilmiyorum;( Allah yardımcın olsun oglunla çok çok çok mutlu ol okulunu bitirirsin inş hemen ise baslarsın ailenden de Allah razı olsun çok çok çok mutlu olll;)))

Okulu bitir işe gir çocuğunda o arada büyür sonrada boşa bu herifi gitsin.Temiz.

Çocuğunuz yaşı küçük olduğu için 300 tl civarı nafaka alır cocugunuz buyudukce ihtiyaclari arttikca nafaka arttirilnasi icin ilerleyen zamanda tekrar dava acabilirsiniz
Ayrica calismiyorsaniz kendiniz için de nafaka talep edebilirsiniz

Back
X