• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ilgisizligi

Saatlerce konuştuk içinde ne varsa söyledi ben de söyledim . Istediklerine itiraz edince ayrilmak mi istiyosun git dedi . Seni babana gönderiyorum dedi , ben de sen beni evden gönderemezsin ben kendi istegimle giderim dedim . Gidecegimi anlayinca çok dil döktü çok yalvardı dinlemedim çıktım yolda yakalayıp çevirdi baya dil döktü yine sonra normale döndük.
Akşam kayinvalide ile konuşmalarini dinledim telefonunda ses kaydi var konuşma dün olmuş. Kayinvalide beni ve kendini çagiriyor , eşim önce gelemem diyor ısrar edince ben gelirim diyor. Kv Cemre niye gelmiyor diye çıkışıyor . Ben gelirim dedim anne uzatma diyor eşim de. Kv uzatacagım şimdi Cemreyi arayıp konusacagım ne oluyo ne istiyo bu falan diyor. Eşim de anne sakın karışma arama bilmedigin şeyler hakkında yorum yapma ilişkimizden uzak dur sen karışma diyor. Karısacagım falan diyor da eşim çok bastırınca tamam deyip kapatiyor.

Normalde ses kayitlarini dinlemem de kv etkisini bilmek istedim ardimdan ne konusuldugunu..

Gitmek istemedigim yerler için ailesi dahil beni zorlamayacagını istemedigim şeylerde ısrar etmeyecegini bana birakacagını söyledi. Ne yaparsan yap karışmayacagım yemegi istedigin gibi şikayet etmeden yiyecegim , gittigimiz yerde ister yardim et ister yanimda otur ne istersen onu yap bir daha karismayacagim dedi. Ama bu konulari burda kapatalim sil bastan baslayalim diye de ekledi.
Eşinin başından beri kv tarafından doldurulduğunu düşünüyodum haklıymışım. Yoksa bir erkek ne bardağı beklemedin muhabbeti yapar ne amcamın çayını doldurmadın muhabbeti. Oraya gidince alttan alttan laflarla sana karşı doldurmuşlar hep.
Madem herşeye baştan başladınız artık kvye yalnız gönderme çok fazla. Haftada bir akşam gidip çay içip dönün. Yalnız kalamasınlar, eşine laf söyleyemesinler neden gelmiyor, biz ona naptık diye vs.
Eşinin de kişiliği buymuş demek. Burası değişmez. Buna umutlanma. Annesinin değil senin ağzına bakar en kötü. Ona göre davran, ailesinin yaptıklarını yapma. Kv seni ararsa da anne habire çağırmana gerek yok, kaç yaşında insanlarız. Müsait olduğumuz zaman geliriz. Hem çalışıyorum hem evimi idare ediyorum üstelik de yeni evliyim. Bizim de yalnız vakit geçirmeye ihtiyacımız var, anlayışlı olun de. Ayrılma meselesini ben olsam söylemem, istedikleri buysa ordan girer kocanı tekrar etkilemeye çalışı. Uzakta dursunlar ilişkinizden olabildiğince

Merhaba hanımlar. Çalışan bir kadınım . 1,5 aylık evliyim. Eşimle 2. haftamızdan beri ailesi konusunda tartısıyoruz . Annesi sürekli çagırıyor eşim annesinden gelmez oldu sürekli orda olmak istiyor hatta orda yatıya kalmak istiyor. Bu arada yakın oturuyoruz kalmamiza gerek yok dedim diye 3 gun tavir yapti.

Ben gitmek istemeyince tartısmaya basladık ailemin yanına gitmek için senden izin mi almam gerekiyor diye sert çıktı . Onlar senin de annen baban vs diyor . Hastayım rapor aldım 2 haftadir ilaclar fayda etmiyor. Pazartesi bir daha hastaneye gidecegim dedim bugün, senin hastalıgın benim umrumda degil nereye gidersen git dedi . Sabah da kahvalti hazirlamıstım ben sana bir saat önce hazırla dedim yemiyorum dedi .

Düzenli bir cinsel lişkimiz de yok hatta birkaç defa baska odada yatti . Yatagına alısamamıs bir de ben sürekli dönüyormusum uyuyamiyormus. Huzursuzmuş eve hapsolmus benim yüzümden huzur vermiyormusum vs.

Ottan çöpten sürekli kavga çikariyor su getiriyorum bardagi niye almadin diyor sehpa önünde oraya birak dedim sen hep böyle yapiyorsun gecen babama da su verdin bardagi beklemedin diye söylendi . Ekmek almaya gidiyorum diye çıkiyordu evde ekmek var dedim tabi ya sana sormam lazimdi ben niye düsünüyorum ki her seyi sen bilirsin zaten sana danismadan ekmek dusunmek almak benim ne haddime diye söylendi. Senin derdin ne dedim derdimi biliyorsun dedi ( derdi ailesyle vıcık vicık olmamam ).

Yaptigim hicbir yemegi begenmiyor sürekli kusur buluyor yemiyor evden işim var deyip cikiyor annesinin oraya gidip yemek yiyor. Ben istemiyorum diye beni artik zorlamiyor gidelim demiyor ama tek basina gidiyor . Gecen sabah gitti aksama dogru aradim gelecekmisin diye ben yemegimi yerim cayimi icerim sohbetimi yapar gec gelirim bekleme dedi bunu defalarca yasadik her izin gunünde . Bana karşı çok öfkeli ve tepkili . Her şeyi denedim kahvalti hazirlamadim yemek yapmadim disarda yedi annesinde yedi beni aç birakıyor diye orda burda söylendi. Annesinde yemek yedigimizde herkesin icinde bak ögren ben böyle seviyorum sen böyle yapamiyorsun diye insanlarin icinde rencide etmeye başladı.

Ayni evin içinde birbirimize duvar ördük evli oldugunun farkinda degil alişamadi sahiplenemedi . Gittikçe uzaklaşiyoruz birbirimizden . Sürekli bir laf sokma savunma halinde her seyi sen biliyorsun benim fikrime saygin yok farkinda olmadan beni asagiliyorsun saygisizsin . Amcamlar geldi sen telefonla oynadin (2 dakka bir seye bakip birakmistim ) , babamin bardagi bitti kalkip cay doldurmadin , uykusuzum diye bahane ettin uyukladin (cok uykusuz ve yorgundum annesigilde oturdugum yerde uyuklamisim kasitli degildi ) kasten yaptin beni rezil ettin dedi.

Üzerimde otorite kurmaya her dedigini yaptirmaya çalısıyor . Hicbir seyi unutmuyor uzerini kapatmiyor çözdük sorunumuzu tamam diyorum içimden alakasiz bir zamanda eski tartismalari acip tekrar kavga ediyor . Nisanliykenki tartismalarimiza kadar götürüyor kavgayi. Birlikte hicbir seyi paylasamiyoruz ne duygusal ne de cinsel hicbir yakinligimiz kalmadi. 1,5 aydir ilk haftamiz disinda her gunumuz tartismayla geciyor. Bosanmak dısinda butün onerilerinize açıgım nasil aşabilirim bu sorunlari.

Not: Nişanliyken hic mi farketmedin diyenlere ithafen anneci oldugunu biliyordum bu kadarini beklemiyordum. Ayrica nisanliyken böyle sert kaba degildi kücük bir tartismada bile işini gücünu birakir yanimda olur kendini affettirirdi çok degisti taniyamiyorum.
tam dokuz yıldır aynı sorunları aynen yaşıyorum birebir beni anlatmışsın

Eşim evlendiginin farkinda degil bunu hep söylüyorum ona da söyledim. Evlediginin ve bir ailen oldugunun farkina var ailen benim evin de burasi dedim. Çok zorlaniyor alismak da eski duzenini istiyor anlamiyorum bu kadar zor olan ne, annesini vs kabullendirmek istiyor ki esimin ailesi olarak kabullendim lakin kendi annem gibi olmaz olamaz .
Canım ciddi bir konuşma yapmalısın o zaman evlendiğini anlasın bir zahmet kimseye sebep olmasın
Son konuşmanıza ilaveten; kv dolduruşa getiriyor ve eşiniz de arada kalıyor o zaman size engel olması güzel gitmenizi istemiyor seviyor o zaman sizde politik olacaksınız başka çareniz yok mesela biz cuma akşamları eşimin ailesine gideriz ctesi de bize kalır gezeriz pazar da dinlenir eşim, siz de öyle bir şey yapabilirsiniz yani bir düzen olsun biz de bir de her şeyi beraber yaparız eşim bensiz gitmez bende gitmem ve siZ giderken de ondan izin alın yani gidelim mi? O da yine size sorsun kapıyı çekip gidiyorum olmasın bazı yazılı olmayan kurallar koyun ve bunu yaparken sizin aşkınızı ve aile birliğinize yönelik yapın 3. Şahısların karışmasını istemiyorum deyin ve soğukluğu da çıkarın aradan yeni bir sayfa açın inşallah düzelir 🙏🏻

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Çalışan bir kadınım . 1,5 aylık evliyim. Eşimle 2. haftamızdan beri ailesi konusunda tartısıyoruz . Annesi sürekli çagırıyor eşim annesinden gelmez oldu sürekli orda olmak istiyor hatta orda yatıya kalmak istiyor. Bu arada yakın oturuyoruz kalmamiza gerek yok dedim diye 3 gun tavir yapti.

Ben gitmek istemeyince tartısmaya basladık ailemin yanına gitmek için senden izin mi almam gerekiyor diye sert çıktı . Onlar senin de annen baban vs diyor . Hastayım rapor aldım 2 haftadir ilaclar fayda etmiyor. Pazartesi bir daha hastaneye gidecegim dedim bugün, senin hastalıgın benim umrumda degil nereye gidersen git dedi . Sabah da kahvalti hazirlamıstım ben sana bir saat önce hazırla dedim yemiyorum dedi .

Düzenli bir cinsel lişkimiz de yok hatta birkaç defa baska odada yatti . Yatagına alısamamıs bir de ben sürekli dönüyormusum uyuyamiyormus. Huzursuzmuş eve hapsolmus benim yüzümden huzur vermiyormusum vs.

Ottan çöpten sürekli kavga çikariyor su getiriyorum bardagi niye almadin diyor sehpa önünde oraya birak dedim sen hep böyle yapiyorsun gecen babama da su verdin bardagi beklemedin diye söylendi . Ekmek almaya gidiyorum diye çıkiyordu evde ekmek var dedim tabi ya sana sormam lazimdi ben niye düsünüyorum ki her seyi sen bilirsin zaten sana danismadan ekmek dusunmek almak benim ne haddime diye söylendi. Senin derdin ne dedim derdimi biliyorsun dedi ( derdi ailesyle vıcık vicık olmamam ).

Yaptigim hicbir yemegi begenmiyor sürekli kusur buluyor yemiyor evden işim var deyip cikiyor annesinin oraya gidip yemek yiyor. Ben istemiyorum diye beni artik zorlamiyor gidelim demiyor ama tek basina gidiyor . Gecen sabah gitti aksama dogru aradim gelecekmisin diye ben yemegimi yerim cayimi icerim sohbetimi yapar gec gelirim bekleme dedi bunu defalarca yasadik her izin gunünde . Bana karşı çok öfkeli ve tepkili . Her şeyi denedim kahvalti hazirlamadim yemek yapmadim disarda yedi annesinde yedi beni aç birakıyor diye orda burda söylendi. Annesinde yemek yedigimizde herkesin icinde bak ögren ben böyle seviyorum sen böyle yapamiyorsun diye insanlarin icinde rencide etmeye başladı.

Ayni evin içinde birbirimize duvar ördük evli oldugunun farkinda degil alişamadi sahiplenemedi . Gittikçe uzaklaşiyoruz birbirimizden . Sürekli bir laf sokma savunma halinde her seyi sen biliyorsun benim fikrime saygin yok farkinda olmadan beni asagiliyorsun saygisizsin . Amcamlar geldi sen telefonla oynadin (2 dakka bir seye bakip birakmistim ) , babamin bardagi bitti kalkip cay doldurmadin , uykusuzum diye bahane ettin uyukladin (cok uykusuz ve yorgundum annesigilde oturdugum yerde uyuklamisim kasitli degildi ) kasten yaptin beni rezil ettin dedi.

Üzerimde otorite kurmaya her dedigini yaptirmaya çalısıyor . Hicbir seyi unutmuyor uzerini kapatmiyor çözdük sorunumuzu tamam diyorum içimden alakasiz bir zamanda eski tartismalari acip tekrar kavga ediyor . Nisanliykenki tartismalarimiza kadar götürüyor kavgayi. Birlikte hicbir seyi paylasamiyoruz ne duygusal ne de cinsel hicbir yakinligimiz kalmadi. 1,5 aydir ilk haftamiz disinda her gunumuz tartismayla geciyor. Bosanmak dısinda butün onerilerinize açıgım nasil aşabilirim bu sorunlari.

Not: Nişanliyken hic mi farketmedin diyenlere ithafen anneci oldugunu biliyordum bu kadarini beklemiyordum. Ayrica nisanliyken böyle sert kaba degildi kücük bir tartismada bile işini gücünu birakir yanimda olur kendini affettirirdi çok degisti taniyamiyorum.

Karşınıza alın ver sorun;

1- Nişanlıyken çok farklıydın, evlenince ne oldu da bu kadar değiştin?
2- Madem böyle yapacaktın, neden benimle evlendin? Amacın neydi? Neden hayatımı mahvetmek mi istedin?

O kadar sinirlendim ki şuan. DAha 1,5 ay olmuş yaa.. Lanet herif evlenmeseydi gidip anasının kucağında uyusaydı ya her gün. Neden elin kızının başını yakıyorsun ahlaksız herif.

Sakın bu adamdan bir de çocuk falan yaparsınız vallahi hayatınızı karartırsınız.

Adam akıllı karşınıza alın ve resti çekin artık. Aşırı tartışmaya da girmeyin. Belli ki dengesiz birisi.

Kızlar bakın evlenmeden önce aldığınız sinyallere dikkatli olun. Konu sahibi ne diyor anneci olduğunu biliyordum ama... İşte o sinyali almışsın, daha ne değişeceğini düşünüyorsun????

Allah kolaylık versin...

Çogu erkek aynı hep ayni konular açılıyo esinin annesine düşkünlüğü napalim bizim turk erkekler işte ana kuzulari çare bulan olursa bana da yazsın :işsiz:

Bir zahmet evlenmesin bu ana kuzuları ya. Adamın elinden gelse annesi ile yatacak gidip. Nasıl erkekler yetiştiriyoruz ya, şunlara bakar mısın? Adam evlenmiş, gül gibi eşi evde. Adam daha cinsellik yaşamamış sürekli anama gidelim anama gidelim. Vallaha deli...

Canım ciddi bir konuşma yapmalısın o zaman evlendiğini anlasın bir zahmet kimseye sebep olmasın
Son konuşmanıza ilaveten; kv dolduruşa getiriyor ve eşiniz de arada kalıyor o zaman size engel olması güzel gitmenizi istemiyor seviyor o zaman sizde politik olacaksınız başka çareniz yok mesela biz cuma akşamları eşimin ailesine gideriz ctesi de bize kalır gezeriz pazar da dinlenir eşim, siz de öyle bir şey yapabilirsiniz yani bir düzen olsun biz de bir de her şeyi beraber yaparız eşim bensiz gitmez bende gitmem ve siZ giderken de ondan izin alın yani gidelim mi? O da yine size sorsun kapıyı çekip gidiyorum olmasın bazı yazılı olmayan kurallar koyun ve bunu yaparken sizin aşkınızı ve aile birliğinize yönelik yapın 3. Şahısların karışmasını istemiyorum deyin ve soğukluğu da çıkarın aradan yeni bir sayfa açın inşallah düzelir 🙏🏻
Şu anda her şey yolunda ilerliyor henüz daha başlangıc tabi ki ilerde nasil olur bilemem. Dünden beri yapacagi her şeyi söyleyip fikrimi alıyor şimdi için de gelecek için de. Bir şey isterken rica ederek istiyor canım getirir misin yapar mısın şeklinde . Nişanliykenki haline döndü tamamen. Önerilerinizi dikkate alacagım tesekkur ederim.

Karşınıza alın ver sorun;

1- Nişanlıyken çok farklıydın, evlenince ne oldu da bu kadar değiştin?
2- Madem böyle yapacaktın, neden benimle evlendin? Amacın neydi? Neden hayatımı mahvetmek mi istedin?

O kadar sinirlendim ki şuan. DAha 1,5 ay olmuş yaa.. Lanet herif evlenmeseydi gidip anasının kucağında uyusaydı ya her gün. Neden elin kızının başını yakıyorsun ahlaksız herif.

Sakın bu adamdan bir de çocuk falan yaparsınız vallahi hayatınızı karartırsınız.

Adam akıllı karşınıza alın ve resti çekin artık. Aşırı tartışmaya da girmeyin. Belli ki dengesiz birisi.

Kızlar bakın evlenmeden önce aldığınız sinyallere dikkatli olun. Konu sahibi ne diyor anneci olduğunu biliyordum ama... İşte o sinyali almışsın, daha ne değişeceğini düşünüyorsun????

Allah kolaylık versin...
Çocuk için erken oldugunu düşünüyorum ve şu an planlarımda çocuk yok. Nişanliyken annesi her şeye dahil olmak istiyordu ama seçmek durumunda kaldıginda benim istedigim oluyordu benim fikrimi önemsiyordu. Annesine düşkünlügünü vurguluyordu lakin benim istediklerimin önemli oldugunu da söylüyordu. Az çok sorun yaşayacagimi tahmin ediyordum bu kadarını beklemiyordum . Şimdilik anneyi aradan çikardı bana odaklandi sonrası muamma.

Canım; önce ben dili ile suçlamadan konuşabilirsin.(Ama ben çok işe yarayacağını düşünmüyorum gene de sen denemelisin.)
Sonra ise rest çekmen lazım. Alttan alarak gidemezsin.Bunun sonu yok.
Tahminen eşin çok baskıcı bir anne ile büyümüş. Yaşam kalıpları ailesi ne isterse yapmak yönünde.
O yüzden de suyunu gidersen, eşim ben tepki gösterdikçe suyuma gidiyor. Her tartışmada ben böyle davranayım o da beni alttan alsın diye düşünür.
Ayrıca ben olsam bir daha su isterse asla vermem. Zaten eşin kendi başına bir su alabilir. Senden beklemesi tamamen sana baskı kurmak için.
Otoritesine boyun eğmemelisin. Bir evlilik nasıl başlarsa üç aşağı beş yukarı öyle devam eder.
Boşanmak istememeni anlayabiliyorum. Daha çok yeni evlisin, umutların var, hayallerin var. Ama lütfen şunu unutma, bir evlilik iki taraf da yürütmek isterse yürür.Tek tarafla olmaz, öyle yürüse bile adı evlilik olmaz.
Ayrıca cinsellik konusunda yorumum da şu, sana yaptırım uyguluyor olabilir mi?
Sırf cinsel ilişki sorunu yok, yataklarda ayrılmış. Sen her dediğimi yapmazsan bende sana böyle yaptırım uygularım demeye çalışıyor gibi.
Yani benim yorumum, önce ben diliyle çok suçlamadan (ki savunmaya çekilmesin) konuşman. Bu etkili olmazsa da senin de rest çekmen yönünde. Ailesi ile konuşsan bile bence yapıcı bir sonuç alamazsın. Zaten bir kere annesiyle konuşup sonuç alamamışsın. O yüzden çok süre geçmeden tavrını koyman lazım.
Böyle evlilik yürümez.Yürüse de mutsuz olursun. Evliliğinde mutlu, huzurlu olmayacaksan o evlilikte durmanın anlamı nedir ki?

O yüzden bence tavrını koy. Ve lütfen hamile kalma. Gerekirse birkaç yöntemle korun. Böyle bir ortamda çocuk hiç iyi bir fikir değil.
Canım eşimle nişanlilik döneminden itibaren yaşananlara vakıfsın . Sen demiştin bana bu adam annesi ile paket olarak geliyor yaşayabilir misin diye . Dedigin gibi oldu. Bireysel olarak sen de biliyorsun iyi bir insan annesini dinlemedigi surece çok iyi anlaşiyoruz. Senin dedigini yaptım ben dilini denedim tahmin ettigin gibi fayda etmedi. Kartları acıp her seyi anlatmasini konuşmasini sagladim son olarak da rest çektim. Şu an iyiyiz çok şükür rest çekmek onda işe yariyor ama süreklilik olursa işlemeyecek biliyorum.

Canım eşimle nişanlilik döneminden itibaren yaşananlara vakıfsın . Sen demiştin bana bu adam annesi ile paket olarak geliyor yaşayabilir misin diye . Dedigin gibi oldu. Bireysel olarak sen de biliyorsun iyi bir insan annesini dinlemedigi surece çok iyi anlaşiyoruz. Senin dedigini yaptım ben dilini denedim tahmin ettigin gibi fayda etmedi. Kartları acıp her seyi anlatmasini konuşmasini sagladim son olarak da rest çektim. Şu an iyiyiz çok şükür rest çekmek onda işe yariyor ama süreklilik olursa işlemeyecek biliyorum.
Sevindim canım..
Ilkinde ben dili kullanmışsın en azından denemişsin.
Eşin rest çekmenden anlamış.
Bundan sonra alttan kayınvalideni çok alma.Tavrını koy bence.Kayınvalide bir daha ilişkinize karışmasın.
Ama hiçbir zaman eşinin sana kendi akrabalarının yanında laf etmesine göz yumma.
Bir söz var çok severim." Başkasının yanında yapılan nasihat; nasihat değil hakarettir." Diye.

Umarım bir daha sorun olmaz..:KK200:

Sevindim canım..
Ilkinde ben dili kullanmışsın en azından denemişsin.
Eşin rest çekmenden anlamış.
Bundan sonra alttan kayınvalideni çok alma.Tavrını koy bence.Kayınvalide bir daha ilişkinize karışmasın.
Ama hiçbir zaman eşinin sana kendi akrabalarının yanında laf etmesine göz yumma.
Bir söz var çok severim." Başkasının yanında yapılan nasihat; nasihat değil hakarettir." Diye.

Umarım bir daha sorun olmaz..:KK200:
Aynı tas aynı hamam canım. Bu kadar çabuk düzelmesine şaşıranlar hakli çıktı . Kaldigı yerden devam ediyor . 2 gün durdu 3.gün yine anneme gidelimler başladı. Bugün için birlikte plan yapmıstık annesi de dahil oldu planımıza . Akşam da yarın annemlere gidecegiz yegenim gelecekmiş deyince tartısma koptu sanki fizandan geliyor aynı yerdeyiz.

Istersen git gel yorulmayalım annenlerin evine yerleşelim dedim. Bana laf mi vuruyorsun ne istiyorsun annemden diyor. Biraz nefes almak istiyorum hayatımızın ortasındalar dedim. Ailem tabi ki hayatımızda olacaklar çıkaramam diyor. Sanki hayatından çikar diyen var.

En son da ben boyleyim ister kabul et ister etme dedi . Ciddi ciddi boşanmayi düşünmeye başladim psikoljim bozuluyor artık sinirden ellerim titriyor.

Bu adam neyin cepesini aldi boyle yaa?
Cok komik, ufak bi cocuk gibi.
Baslik parasini basip zorla almissin kocan yapmissin gibi davraniyor.

Bu adam neyin cepesini aldi boyle yaa?
Cok komik, ufak bi cocuk gibi.
Baslik parasini basip zorla almissin kocan yapmissin gibi davraniyor.
Tam tersiydi halbuki sevgiliyken de nişanliyken de hep o koşturur ugraşırdı . Anneci idi tamam ama ben ne desem o olurdu annesini 2.plana atabiliyordu benle bozusmamak için. Numara yapmıs anlasilan şimdi annem de annem oldu.

Evden gidecegim diye özür dileyen bir daha olmayacak diyen adam simdi böyleyim ister kabul et ister etme diyor. Böyle yurumez anladim artik

Tam tersiydi halbuki sevgiliyken de nişanliyken de hep o koşturur ugraşırdı . Anneci idi tamam ama ben ne desem o olurdu annesini 2.plana atabiliyordu benle bozusmamak için. Numara yapmıs anlasilan şimdi annem de annem oldu.

Evden gidecegim diye özür dileyen bir daha olmayacak diyen adam simdi böyleyim ister kabul et ister etme diyor. Böyle yurumez anladim artik
Neden kayinvalideye bu kadar yakin ni ev sectiniz? Siz diyemeseydiniz bile anne babaniza soyletseydiniz uzaktan ev isterim diye.

Anasi da kesin evlat sömüren evlada kiymet vermeyen baslarinin caresine baksinlar diyen her halta zirlayan ilgi bekleyen oram agriyo buram sizliyo diye surekli ağlayan ağlak bi anadir. Oyle analar cok kiymetli oluyor malesef.

Neden kayinvalideye bu kadar yakin ni ev sectiniz? Siz diyemeseydiniz bile anne babaniza soyletseydiniz uzaktan ev isterim diye.
İlçemiz farklı çok yakın degiliz. Onlar yakin istedi ailem kabul etmedi zaten lakin mesleginden dolayi fazla uzaklasamadik ilçe degistik sadece . Hiç alısık degilim bu psikolojiye hayatim boyunca şu son 1,5 ayda yaşadigim kadar psikolojim alt üst olmamisti.

Anasi da kesin evlat sömüren evlada kiymet vermeyen baslarinin caresine baksinlar diyen her halta zirlayan ilgi bekleyen oram agriyo buram sizliyo diye surekli ağlayan ağlak bi anadir. Oyle analar cok kiymetli oluyor malesef.
Evet bir şey oldugunda hemen agliyor bu dogru . Geçen aramis duymamistim eşimi aramis adam yerine koyup telefonuma bile bakmiyo bilmem ne bir suru zirva . Eşim de bana hesap soruyor niye acmiyosun diye. Aramiyosun, gelmiyosun, telefona bakmiyosun her sey sorun . Daraldim artik.

Ailem de daha yenisiniz alısma sirecindesiniz birbirinize anlayis gosterin zaman verin falan diyor . Sinir krizi gecirmek uzereyim her yerim titriyor sinirden.

Evet bir şey oldugunda hemen agliyor bu dogru . Geçen aramis duymamistim eşimi aramis adam yerine koyup telefonuma bile bakmiyo bilmem ne bir suru zirva . Eşim de bana hesap soruyor niye acmiyosun diye. Aramiyosun, gelmiyosun, telefona bakmiyosun her sey sorun . Daraldim artik.

Nasil bi kadin ya bu, Allah dusmanima vermesin. Hani anlamiyorum oglu bosanirsa senden o zmn az bucuk onun adida " evlenip bosanmis dul" a cikacak. Hosuna mi gidecek bu? Oralari bilmem ama biz evlenip bosanip gorucu usulu gelen damat adaylarinin eski karisinin laflarini cok merak ederiz. Bu kadin hic korkmaz mi " bu geline cektiriyorum ama bosaninca oglum daha kolayca evlenemez" diye?

Back