- Konu Sahibi Denizdeniz14
Eşinin başından beri kv tarafından doldurulduğunu düşünüyodum haklıymışım. Yoksa bir erkek ne bardağı beklemedin muhabbeti yapar ne amcamın çayını doldurmadın muhabbeti. Oraya gidince alttan alttan laflarla sana karşı doldurmuşlar hep.Saatlerce konuştuk içinde ne varsa söyledi ben de söyledim . Istediklerine itiraz edince ayrilmak mi istiyosun git dedi . Seni babana gönderiyorum dedi , ben de sen beni evden gönderemezsin ben kendi istegimle giderim dedim . Gidecegimi anlayinca çok dil döktü çok yalvardı dinlemedim çıktım yolda yakalayıp çevirdi baya dil döktü yine sonra normale döndük.
Akşam kayinvalide ile konuşmalarini dinledim telefonunda ses kaydi var konuşma dün olmuş. Kayinvalide beni ve kendini çagiriyor , eşim önce gelemem diyor ısrar edince ben gelirim diyor. Kv Cemre niye gelmiyor diye çıkışıyor . Ben gelirim dedim anne uzatma diyor eşim de. Kv uzatacagım şimdi Cemreyi arayıp konusacagım ne oluyo ne istiyo bu falan diyor. Eşim de anne sakın karışma arama bilmedigin şeyler hakkında yorum yapma ilişkimizden uzak dur sen karışma diyor. Karısacagım falan diyor da eşim çok bastırınca tamam deyip kapatiyor.
Normalde ses kayitlarini dinlemem de kv etkisini bilmek istedim ardimdan ne konusuldugunu..
Gitmek istemedigim yerler için ailesi dahil beni zorlamayacagını istemedigim şeylerde ısrar etmeyecegini bana birakacagını söyledi. Ne yaparsan yap karışmayacagım yemegi istedigin gibi şikayet etmeden yiyecegim , gittigimiz yerde ister yardim et ister yanimda otur ne istersen onu yap bir daha karismayacagim dedi. Ama bu konulari burda kapatalim sil bastan baslayalim diye de ekledi.
Madem herşeye baştan başladınız artık kvye yalnız gönderme çok fazla. Haftada bir akşam gidip çay içip dönün. Yalnız kalamasınlar, eşine laf söyleyemesinler neden gelmiyor, biz ona naptık diye vs.
Eşinin de kişiliği buymuş demek. Burası değişmez. Buna umutlanma. Annesinin değil senin ağzına bakar en kötü. Ona göre davran, ailesinin yaptıklarını yapma. Kv seni ararsa da anne habire çağırmana gerek yok, kaç yaşında insanlarız. Müsait olduğumuz zaman geliriz. Hem çalışıyorum hem evimi idare ediyorum üstelik de yeni evliyim. Bizim de yalnız vakit geçirmeye ihtiyacımız var, anlayışlı olun de. Ayrılma meselesini ben olsam söylemem, istedikleri buysa ordan girer kocanı tekrar etkilemeye çalışı. Uzakta dursunlar ilişkinizden olabildiğince