Eşimin İlgisizliği ve benim kararsızlığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence gidin yanına, seninle böyle olmak beni çok üzüyor. Muhtemelen farkında olmadan seni üzüyorum, bu yüzden bi aile terapistine gitmek istiyorum diyin. Emin olun 1-2kez gidelim derseniz gelir
Bunu deneyeceğim ama sonuç alabilir miyim bilmiyorum. Çünkü oldukça sabit fikirli bu tarz meselelerde. Mealeki deformasyon belki de, oma göre terapist komple yersiz. Ama deneyeceğim.

Bunu deneyeceğim ama sonuç alabilir miyim bilmiyorum. Çünkü oldukça sabit fikirli bu tarz meselelerde. Mealeki deformasyon belki de, oma göre terapist komple yersiz. Ama deneyeceğim.
Hadi hayırlısı inşallah düzelir aranız

Keşke en başından beri böyle olsaydı. O zaman derdim ki kızım sen bu adamı böyle tanıdın böyle sevdin böyle kabul ettin. Ama başlangıçta hiç böyle biri değildi. Dediğim gibi sözel olarak sevdiğini sıklıkla dile getiren birisi ancak eyleme dökülmeyen sözün bir karşılığı olamıyor. Bunu anlatamıyorum.

Ortada bir evlilik yok,bir bağ yok,probis arkadaşımız kızacak ama boşanin gitsin.Hayat bu şekilde geçmez.

Evet eyleme dökülmeye hiçbir sözün bir önemi yok haklısın..
O zaman ne oldu acaba ne değişti hayatınız da neden böyle oldu sizce?
Mesleğinden dolayı mı, borsa işleri mi,
Önceden böyle olmayıp sonra nasıl değişir ki bir insan.. Yanlış anlamayın sizinde hatalarınız var mı? Nasıl bu hale geldi, o zaman muhakkak bir sebebi vardır.

Borsa başladığından beri tek amacı para kazanmak ve mesleğini bırakmak yönünde oldu. Benim de hatalarım illa ki oluyordur. En basitinden çocuk denediğimiz dönem ilişkiye girme konusunda baskı yapıyordum. Ama ilişki olmadan gebe kalamayacağımı bildiğim için. Bir de bir yerden sonra her yaptığına ses etmemeye başladım. Çünkü konuşarak dönüt alamıyordum. Bilemiyorum ama kafam allak bullak. Örneğin ben yokken lokum almış ben seviyorum diye buzluğa koymuş geldiğimde çıkardı. Yemeden beni beklemiş. Bunlar aklıma geliyor diyorum ki çözülmeyecek bir sorun yok. Ama sonra yine aynı kopuk ve rutin iletişimsizlik.

En çok hazmedemediğim kısım bu zaten. Allah var Anneler gününde mesaj atar, ablamlara da anneme de. Ama ikili diyaloğa asla girmiyor. Odasına çekiliyor telefonuyla oynuyor vs. Neden dediğimde iletişim kuramıyorum gibi geçiştirici argümanlar sunuyor.

Ya ne alaka be konuda yazılan şeyler adamın suçu sen gelmiş kadına diyorsun ki eşinin isteklerini fark edememişsin. Afedersiniz eşek kadar adam hadi bir kere içine attı iki kere trip attı üçüncüde söyler böyle böyle bir problemim var diye. Hiçbir şey söylemiyormuş bu resmen eziyet. Kadının ailesine de ters yapıyor farkında mısınız? Daha önce durduk yere boşanalım demiş falan. Konu sahibi yerine başkası olsa çoktan ortalığı yıkardı kadın sakin diye şımarmış bunun adı şımarıklık oluyor. Hadi kendi aralarında böyleler diyelim ailesinin suçu ne?Bi zahmet adamın terbiyesizliğinin yükünü de konu sahibine yüklemeyin artık. Aşırı çifte standart yorumlar var bu konuda

O zaman arkadaşların dediği gibi belki bir terapist size fayda sağlar.. Umarım ikna eder ve problemlerinizi çözersiniz..

Ben az önce sizin diğer yorumlarınızi da okudum eşiniz kendi ailesine de böyleymiş tabi bu yaptığını hafifletmez ama demek ki sizinkilrre özel bişey değil.Cinsellik konusu ayrı problem zaten ki en büyük probleminiz bence .İyi dyrsunuz demek ki elle tutulack biseyler var sizi durduran .Konuşun ,yardım alın belki düzelir Allah yardımcınız olsun ..

Ben onun sorunlarını ilk farkettiğim andan beri konuşmaya iletişim kurmaya çalıştım. İnanın her yolu denedim. Sakince sordum olmadı, kızdım olmadı, sustum olmadı. Ben iletişim kurmaya çalıştıkça o kapattı kendini. Dedim ki sanırım çok üstüne gidiyorum ondan daha da büyüyor meseleler, 1 adım geri çekildim yine değişmedi. Kosacası denemediğin tek yol terapist ona ikna olur mu onu da bilemem ama son çare deneyeceğim. Zaten daha da yol alamazsak çabalamaya değecek bir şey yok demektir.

Sanırım son çare terapi deneyeceğim. Ama ona rağmen değişmezse bazı şeyler demek ki olmuyor. İşin aslı 3 gündür beynimin içi o kadar karışıktı ki ne karar versem olmuyordu. Sizin özelinizde yazan herkese teşekkür ederim, terapi konusunda fikir oldunuz. Ben de mi bir hata var acaba soruma yanıt oldunuz belki farkına bile varmadan.

Bence eşini o şekilde kabul etmelisin biliyorum etrafımızda çok fazla cıvıl cıvıl karısına düşkün ilgili sevgili adamlar var ama ne yazık ki herkes dört dörtlük olamıyor sen de kocanın güzel yönlerini görmeye çalış en azından sana sevgisi var Güzel bir mesleği saygınlığı var bunlar olmaya da bilirdi biraz kendi haline bırak veya konuşmayı dene güzelce ama hala değişmez diyorsan boşan diyenlerden olmayacağım çünkü bi yuvayı yıkmak kolay değil aslında bir çocuğunuz olursa her şey çok güzel anlamda değişir belki bilemiyorum

Diğerleri tamam da cinsellik ve aileye davranışlarıni nasıl görmezden gelsn ?tek problem cıvıl cıvıl olmaması mi sizce .Ben yanasmasam dokunmuyor dyr bu normal mi hele ailesine davranışlari .Eş kişisinin kesinlikle kendini duzeltmesi lazım

Tek diyeceğim sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmayın.
Eğer seviyorsanız bu evliliğin bitmesini istemiyorsanız bi aile danışmanına başvurun belki sorunlarınız hallolur
Baktınız olmadı siz yolunuza o yoluna.saygı çerçevesinde bitirirsiniz

O sebeple zaten düşündükçe beynim yanıyor. Borç harç açmaz, başka kadınlarla işi olmaz bunlar hep artı tarafları. Ama işte saydığım diğer sebeplerden ötürü artık rahat hissedememem, evli gibi değil de ev arkadaşı gibi hissetmem, ailesel meseleler, sürekli bir meslek değiştirme söylemi, ansızın gerilmeler... 4 gündür evde ölsem anval gelince haberi olacak, insan en azından yazar diyorum. Merak eder. Bunlar da eksileri...

Çocuk meselesi benim için tamamen rafa kalktı. Bu kadar kafa karışıklığına, gel gite bir de masum bir bebeği alet edemem. O bu dünyaya gelmeyi seçmiyor ki. Biz istiyoruz diye doğuyorlar, ve doğan bebekler asla bizim yara bandımız olamazlar. O sebeple çok istememe rağmen çocuk yapmama konusunda kararlıyım. Dediğiniz gibi büyük ihtimalle bir terapiste ikna edebilirsem ya da sorunlarımız olduğuna ikna edebilirsem deneyeceğim. Ama olmazsa ne kadar iyi insan olsa da demek ki birbirimize yatamıyoruz diyip yoluma gideceğim.

Anlıyorum bir kadının en büyük ihtiyacı ilgi sevgi ve hoşgörü bence. Annem derdi kadınlar karın aç yaşanır da ilgiye aç yaşanmaz diye . Evde bakara suresi denemeni öneririm bizde geçen sene ayniydik hatta daha kötüydü k eşimle dualarla ve bide evlatla birçok sorunumuzu duzelltik çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…