Eşimin İlgisizliği ve benim kararsızlığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenizle yasamaknistememesi normal. Siz hic sallamamissınız adamin bu istegini. Idare et deyip gecmissiniz ozetle.kirilma noktasi olmus sogumus sizden. Ayrica evlilik bile nldenemeyecek iliskiniz var esiniz cocuk istemrmekte hakli siz niye istiyorsunuz asil o garip

Hayır konuşamadım, çünkü ruhsal olarak çok daha kötü bir vaziyete geldi. Üstelik her şey yolundayken. Psikiyatriste gidiyoruz, bir dizi test yapıldı falan. Bu süreçte öncelikle boşanma başlığından girmek istemedim. Ama 1 yıl verdim ilişkimize. Kısa bir zaman değil değişir miyiz başarabilir miyiz bilemiyorum. Ama bir çırpıda kesip atamam. Ama çocuk fikri tamamen rafa kalktı.

Annem artık gelmiyor ve gelmeyecek de. Kazancı yetiyor zira ben evden zaten çalışan biriydim. Şimdi de okulda hem okuyorum hem de çalışıyorum. Hatta aylık gelirinden az da olsa bir kenara koymaya çalışıyor. Paranın yetmemesi değil mesele. Mesele kazanma hırsı ve alışkanlığı. Çocuk konusunda evlenmeden öncesinden beri çocuk istemiyordu. Bir dönem hadi yapalım madem dedi sonrası derin bir sessizlik. Bilmiyorum inanın ama artık düşünmüyorumda. O kadar yoruldum ki ne mücadele edecek gücüm var ne de tek kelime açıklama yapacak...

Çocuk konusunu netleştirmeden evlenmeniz kötü olmuş

Çünkü bu evliliğin temel dinamiği
Yani sizin isteme hakkınız varsa onun da istememe hakkı var
O yüzden ne siz haklısınız diyebiliyorum
Ne de o haklı diyebiliyorum
Umarım orta yol bulursunuz her konuda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…