Eşimin ikinci karısıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında eşini sevdiğini, çok iyi biri olduğunu ancak buna rağmen evliliklerinde bazı eksiklikler bulunduğunu (bu çok özel açıklayamam) belirtti
Bu adamla resmi olarak evli olduğunu ve başka kadına sebepleriyle birlikte bu yazdıklarını söylediğini düşün

Dahası evliliklerinin o kadın içinde mükemmel olmadığını bil. Sözde kocan karısı için tam mı?

Yetmiyorsa zilyon tane mesaj yazılmış arkadaş duygularınız yaptıklarınızı meşrulaştırmıyor!

Konu açmış bir de. Eşi varmış. Evliymiş.
Bir de bdv ye yorum yapmış ve beğenmişiz. Amanııın, inanılmaz bi pişkinlik cidden, gidem de beğenimi geri alıp beğenmedim atam.

Kendisi de vajinismusu daha yeni yenmişki

Öncelikleeeeee

Ne karısı bacım nikah yok,resmi nikahlı karısı var bu durumda senin kocan değil,karısı değilsin.
Metres hayatı yaşıyorum desen anlardik bu ne şimdi
Başlığı görünce adam boşanmış, konu sahibiyle evlenmiş konu sahibi de eşinin eski eşiyle görüşmesinden falan dert yanacak sanmıştım

Başlığı görünce adam boşanmış, konu sahibiyle evlenmiş konu sahibi de eşinin eski eşiyle görüşmesinden falan dert yanacak sanmıştım
Aynen bense öyle sandım arada çocuklar var eski eşler var falan düşündüm

Meğer neler neler ama olsun ya sonuçta imam nikahlı yani ne varki

Sen önce Allah'ın adını o ağzına alma... Sen bir dinden imandan bahsetme.. Sana burda ne desem boş kızım sen ağır rahatsızsın.. Kendi kendine başkasıymış gibi yazarak bunu teyit etmiş oldun..

Bu arada tebrik ederim tatlım KK nın gelmiş geçmiş en çok linçlenmeyi hakeden üyelerinden birisi olmaya hak kazandın..

Biz hepimiz burada insanları ciddiye alıp onlara destek olmaya çalışıyoruz yeri geliyor üzülüyor ve hatta göz yaşı döküyoruz.. Bu insanlar durduk yere kimseye saldırmaz kimse kimsenin üzüntüsünden derdinden kendisine mutluluk payı çıkarmaz.. Ancak sen ve senin gibiler insanların iyi niyeti üzerinden alay etmeye çalışıyorsunuz ve fakat beceremiyorsunuz.. Çünki sizler ancak kendinizi kandırıyor ve kendinizle alay etmiş oluyorsunuz..

Bu yüzden burada zırlamaya hakkınız yok ..
Gidin tedavi olun gelin!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…