Eşimin iftriaları ve çocuğum

Anladığım kadarıyla eşiniz bu iftiranın temellerini sağlam atmaya uğraşmış ki, bir boşanma durumu olduğunda, çocuğun velayeti kendisine verilsin. Siz en kısa sürede mutlaka bir avukattan hukuki destek alın. Hatta arkadaşların dediği gibi boşanma davasını siz açın, tazminat talebinde bulunun. Ama şunu da aklınızın bir köşesinde tutun ki, bu attığı iftirayı kanıtlamak için elinde kanıt da olabilir. Yani "sözde kanıt". Mesela sizin adınıza bir hat alıp bir adamla mesajlaşıyor olabilir sizin ağzınızdan. Tabii o telefon sizin elinize hiç geçmemişse, üzerinde parmak iziniz olmayacağı için haksızlığı kanıtlanabilir. Ne bileyim bu bir örnekti daha başka iddiaları varsa, bunlara da kılıflar uydurabilir. Zaten sizden izinsiz telefonunuzu dinlemiş, bu suçtur, en azından avukatınıza anlattığınızda size en doğru bilgiyi verip yardımcı olacaktır. Ama özellikle boşanma davalarına bakan bir avukatla irtibata geçmenizi tavsiye ederim çünkü çocuğunuz söz konusu... Sizin iffetiniz söz konusu...

Çok korkunc bır olay bu ınanamadım okurken ..Ama eşin bu kadar psikopatsa ben sana şunu diyim:
Eşin başka bir hat alıp o adamla senin adına açtığı bir hattan kadınmış gibi görüşmüş de olabilir..Photoshopla
fotoğraflar da hazırlamış olabilir..Sen kork o adamdan ..

çok iyi bir avukat tuttum. avukatım sen gönlünü ferah tut diyor ama işte insanın yavrusu söz konusu olunca hiç de sakin olamıyorsun. hakim karşısında heyecanlanırım kendimi tam ifade edemem diye de korkuyorum. Eşim birazcık insan olsa bir daha kaçırmayacağına iyi niyetine inansam ben istediği zaman da görmesine izin vericem sonuçta ben annesiysem o da babası. Dediğiniz gibi 2 saat bıraksam perişan olan adam alıp da nasıl bakacaksın sen ya . Bana değil de en büyük zararı oğluna verdiğinin bile farkında değil bu insan. Zaten olan hep çocuklara oluyor. Oğlum bana çok düştün diye hafta sonları aldığında hediyelere boğuyor çocuğu aklını karıştırmaya çalışıyor.

yok artık ya bunu da yapmış olamaz heralde. Ya gerçi aşırı zeki bir insan ben de yapmış olabileceklerinden korkuyorum. Allah ıslah etsin böylelerini. Gerçi şimdiye kadar bu kadarını da yapmaz dediğim her şeyi yaptı. Artık Allah'a sığınmaktan başka yapabilecek bir şeyim yok. Dualar sayesinde ayakta duruyorum.

bu kadar kafası çalışan adam iftira atmadan önce mutlaka bi kılıf uydurmuştur .. hazırlıklı olun!..
yazıklar olsun, sen karına, çocuğunun annesine iftira at, sonra da ortalıkta "erkeğim" diye gez.. pes!..

Bu nasıl bir şerefsizliktir yaaa.... hayvan herif...
nasıl bir düzenbazlık... Allah'ın belası...
En korkunç koca modeli heralde bu...Allah'ım evlerden ırak et yarabbi....
Bir kadın çocuğuyla tehdit edilebilir mi?
Hangi yüreğe, vicdana sığar bu? zaten adam olsa mert olurdu, tezgah kurup çocuğu kaçırmalar.. çocuğu bana ver evi, arabayı v.s. vereyim... dondum kaldım...
Merak etmeyin Allah mutlaka doğrunun ve iyinin yanındadır...

Şu eşinden her türlü kötülüğü görüp, çocuğumu vermez diye korkan hanımlara örnek olsun...
Çocuğunu kaçırdığı halde, bayan mahkeme kararıyla almış...

Emel hanım, görüp okuyanlar bilgilensin, korkmasınlar...
Hangi mahkemeye gittiniz, kaç günde alabildiniz çocuğunuzu?

İnanın durumunuza çok üzüldüm,
Babam her zaman der "evlat derdi işte, hiçbirşeye benzemez" diye...
Eşinizden pisliklerinden o kadar kuşkulanıyorsunuz ki...
Herşey yapabilir diyorsunuz...

Allah yardımcınız olsun, bence bu davanın kazanını siz olacaksınız...
Allah'ım yar ve yardımcınız olsun...

Resmen organize işler bunlar .

Bir kişilik bilet bulması vs hep oyunun bir parçası.

Allahın izniyle çocuğun velayeti sana verilecek.O zaman görmek isterdm o suratının halini.

Eşinin şizofren olabilir mi ? Belki kendi kafasında kurduğu şeylere inanıyordur.

Bence mahkemede kendimi ifade edemem diye düşünme senin herhangi bir yanlışın vs yoksa korkmanı gerektirecek hiçbirşey yok.
Kendine güven , başını dik tut.

COK uzuldum sadece bu yazinizi okudum acaba esınız şizofren olabilir mı hani hayalle gercegi karıştırıyor olabilir yani iftira dediğinizi o gercek saniyordur bu sekilde psikolojik rahatsızlıklar var eğer öyleyse mahkemede isinize yarayabilir

telefonunuzu bu şekilde dinlemesi zaten bir suç. umarım iyi şeyler olur.bu arada bence de eşinizin bir ruhsal sorunu olabilir.

Evlilikte mallar ortak olduğu gibi borçlar da ortaktır.

Ayrıca eşinizin sizi dinletmesi süper, sakın mani olmayın o deliller ortaya çıksın. Siz de ona sizi casus programla gizlice dinlediği için dava açabilirsniz.

iyide bunları yapması için sebep ne?? niye bu kadar kızgın size? niye mahvetmeye çalışıyor sizi?
durup dururken neden düzenini bozsun, neden bunları yapsın bu adam? anlamıyorum...
bu işte bi aldatma olayı var galiba ya da bir yanlış anlama... sizde olayları çok sakin anlatıyor, bunca şey yapmış olmasına rağmen hala EŞİM diyorsunuz, çok ilginç... olaylarda bir kopukluk, tutarsızlık var.. sanırım anlatmadığınız, anlatmak istemediğiniz eksik bi şeyler var

öncelikle geçmiş olsun. evlilikten sonra alınmış bütün mallar ve yapılan borçlar ortaktır. izinsiz şekilde telefon dinlemek büyük bir suçtur, değil 500 milyar 1 trilyonu dahi olsa bu gerçekleri değiştiremez. siz hemen bir avukat bulup bütün herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatın. kendini zeki sanan insanların bile 4 ayaklarının üzerine düşemeyeceği anlar vardır. siz umutsuzluğa sakın kapılmayın.

Son düzenleme:

Arkadaşım bunları niye yaptığını ona sormak lazım. Anlatmadığım bişeyler yok inanın siz okurken şok oluyorsunuz sen ise aynı şoku bunları yaşarken yaşadım. Eşim dememin sebebi ise halen resmi olarak eşim olması. Benim sakin bir yapım var bir de. İnsanlara bağırıp çağırmakla anlatmam derdimi genelde. Benim bunları foruma yazmamın sebebi ise benim başıma gelenlerin sizlerin başınıza da gelmesini istememem. Olayın üzerinden 3 aya yakın zaman geçti biraz da o yüzden rahatım ilk şoku atlattım.

Aile mahkemesiyle 3 günde gidip aldım oğlumu. tedbir kararıyla.

sorunlu insan ya manyak mı ne
durduk yere iftira atan seni mahvetmek için elinden geleni yapacagını söyleyen koca
şok üstüne şok valla
peki son durum ne
ne gibi gelişmeler oldu

kanıtlaması lazım canımm.korkma.allahım ne insanlar var.allah bildiği gıbı yapsınn .işte aciz kendını bılmez insanlarla ilişkiiinin zararları.allahım tez zamnada gstremıs tez zamnda da kurtarmayı nasıp etsın inşallah.para olayını da bsver içini rahatlat.cıkacagı varmıs de.saglıga gelmesın cana gelmesın paraya gelsın hayrına say ...banka kartın felan ondaysa ıptal ettır.hayatına dwm et.kurtulduguna sukret.umarım ogluna da hemn kavusursunn.ama hıcbısey yapamaz.oldu sözü senet mi adamın hakım hemen yiyecekktii...kendını kandırsın.sen hıc kötu söz bıle deme kaaydeder sesını felan.temkınlı akıllı ol sakin olll.kıyamam yavruna annesii onun için gucluu ol lutfen

hayır kredı borcu kredı kımın adına cekıldıgıyle baglıdır dıger esı baglamaz yasadım bılıyorum

tüm bunları nedensiz yere yapmasını aklım almadığı için bu şekilde yazmıştım ama siz nedeni yok diyorsanız yapacak bir şey yok, bu kadarla kurtuldum deyip, şükretmeniz lazım, çünkü ben durup dururken bana bu kadar kötü şeyler yapan adamdan korkarım, çocuğunuzu alın, geri kalan her şey onun olsun, boş verin, diretmeyin Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…