Çok korkunc bır olay bu ınanamadım okurken ..Ama eşin bu kadar psikopatsa ben sana şunu diyim:
Eşin başka bir hat alıp o adamla senin adına açtığı bir hattan kadınmış gibi görüşmüş de olabilir..Photoshopla
fotoğraflar da hazırlamış olabilir..Sen kork o adamdan ..
Arkadaşlar öncelikle ben bir öğretmenim eşim de öğretmen. aslında anlatacak çok şeyim var ama biraz özet geçicem. 15 tatilde hep beraber benim memleketime gidecektik. ama eşim tatile 3-4 gün kala benim üzerime olan arabamızı arkadaşına sattırdı. bana da iyi para verdiler dedi. tabi ben de hiç şüplelenmedim. eşim sonuçta. noterde attım imzayı. sonda otobüsle gitmeye karar verdik ama oyalandı bi türlü bilet almadı ve sonunda bi gün geldi 1 kişilik bilet buldum sen git ben de oğlumla babaannesinin yanına gideyim 3 gün sonra geliriz dedi. ben önce karşı çıktım oğlum 5.5 yaşında çok küçük benden ayrılmaz dedim. eşim de ben onu ikna ettim dedi. ben de geleyim sizinle dedim bilete o kadar para vermiş yanar diye kabul etmedi. tam otobüse bineceğim sıra yavrum bana sarılıp ağlamaya başladı. ben de annemle gitcem diye. neyse bende oğlumu ikna ettim kendi ellerimle oğlum babana söz vermişsin. 3 gün sonra geliceksiniz zaten. ben memlekete geldikten sonda 3-4 gün oğlumla eşimle konuştum. hiç bişey yok. beni oyalıyor bugün gelicem yarın gelicem diye. sonra bi akşam aradı telefonun hoparlörünü aç anneni babanı çağır dedi. ben önce bana söyle dedim. ama söylemedi. annem babam herkesin sesini duyup teyit etikten sonra sizin kızınız beni aldatıyor dedi. anneme büyücü dedi. ve telefonunu kapattı. aradım yalvardım çoçuğumun sesini duymak için görüştürmediler. ben de mahkeme kararıyla gittim çoçuğumu aldım. tabi bu arada neler çektim yaşadım anlatamam. şu an kocam bana iftira atarak çocuğumu benden almak istiyor. arabayı satıp parasını aldığı gibi kredisini di kapatmamış 10 milyar borcu bana ödetiyor. davamız 25 inde hakim karşısında nasıl konuşaçağımı bilemiyorum. çoçuğumu bu iftiralarla benden alabilir mi. beni nasıl vuracağını çok iyi biliyor. parasız bıraktı olmadı iftira attı kimse inanmadı şimdi de psikolojik baskı yapıyor nasıl olsa çocuğumu alıcam diye. bu arada çok ilgisiz bir baba çoçuğuma 4 yaşına kadar benim ailem baktı
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler eşim çok içine kapanık birisiydi. çok konuşmazdı. dediği sözün üstüne de söz söylenmezdi. bizim aldatma konusuyla ilgili 2.5 yıl önce sir tartışmamız oldu okulumdaki idari amirimle aldattığımı söylüyordu. ama tabi böyle bir şey olmadığını kendisi de biliyor o yüzden ben sana inanıyorum ama burdan gidelim dedi. memleketimi ailemi arkadaşlarımı bıraktım bu insan için. ama ne yaptıycam yaranamadım. arabanın kredisi benim adıma çekilmiş oluğu için ben ödüyorum mecburen ihtiyaç kredisi olarak çekmiştik. bu arada annem dünyanın en iyi insanıdır. öyle muska ve büyüyle işi olmaz. yıllardır torunlarına bakıyor. bu arada eşim telefonuma casus yazılım yüklemiş annemle konuşmarımız kendi telefonunda birebir kayıtlı bana dinletti
Arkadaşlar böyle bir olayı Allah düşmanımın başına bile vermesin. gerçekten çok zor destekleriniz için de çok teşekkürler. daha öncesinde bu olaydan 1-2 ay önce bir tartışmamız oldu sadece. konu da şu. ikinci bir araba alıcım dedi. ben de daha evimiz yok önce ev alalım sonda ikinci arabayı alırız dedim. bu cümleyi kurdum diye 1 hafta yatanığı ayırdı. biz senle boşanalım. anlaşamıyoruz dedi. yine ben özür diledim ben barıştım onunla. evlendiğimiz günden beri çok da mutlu olmadım hiç bir zaman eşimden istediğim ilgiyi görmedim. ama çocuk olunca hemen boşanma kararı veremiyorsunuz işte malesef evlenir evlenmez de hamile kaldım. oğlum babsız kalmasın diye her türlü pisliğine aşalalarına boyun eğdim. Siz siz olun sakın kocalarınıza güvenmeyin. benim kocam da dışardan baktığınızda son derece yakışıklı ve beğefendi görünümlü bir insan. Bunları yapacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi buguünkü aklım olsa paralarımızı ortak bir hesaba koydururdum. bu arada memleketten gelirken sattığımız evin parası da onda. beni parasız pulsuz bırakıp yıldırmaya çalışıyor. seni mahfetmek için 500 milyar para ayırdım diyor.
iyide bunları yapması için sebep ne?? niye bu kadar kızgın size? niye mahvetmeye çalışıyor sizi?
durup dururken neden düzenini bozsun, neden bunları yapsın bu adam? anlamıyorum...
bu işte bi aldatma olayı var galiba ya da bir yanlış anlama... sizde olayları çok sakin anlatıyor, bunca şey yapmış olmasına rağmen hala EŞİM diyorsunuz, çok ilginç... olaylarda bir kopukluk, tutarsızlık var.. sanırım anlatmadığınız, anlatmak istemediğiniz eksik bi şeyler var
Bu nasıl bir şerefsizliktir yaaa.... hayvan herif...
nasıl bir düzenbazlık... Allah'ın belası...
En korkunç koca modeli heralde bu...Allah'ım evlerden ırak et yarabbi....
Bir kadın çocuğuyla tehdit edilebilir mi?
Hangi yüreğe, vicdana sığar bu? zaten adam olsa mert olurdu, tezgah kurup çocuğu kaçırmalar.. çocuğu bana ver evi, arabayı v.s. vereyim... dondum kaldım...
Merak etmeyin Allah mutlaka doğrunun ve iyinin yanındadır...
Şu eşinden her türlü kötülüğü görüp, çocuğumu vermez diye korkan hanımlara örnek olsun...
Çocuğunu kaçırdığı halde, bayan mahkeme kararıyla almış...
Emel hanım, görüp okuyanlar bilgilensin, korkmasınlar...
Hangi mahkemeye gittiniz, kaç günde alabildiniz çocuğunuzu?
İnanın durumunuza çok üzüldüm,
Babam her zaman der "evlat derdi işte, hiçbirşeye benzemez" diye...
Eşinizden pisliklerinden o kadar kuşkulanıyorsunuz ki...
Herşey yapabilir diyorsunuz...
Allah yardımcınız olsun, bence bu davanın kazanını siz olacaksınız...
Allah'ım yar ve yardımcınız olsun...
Evlilikte mallar ortak olduğu gibi borçlar da ortaktır.
Ayrıca eşinizin sizi dinletmesi süper, sakın mani olmayın o deliller ortaya çıksın. Siz de ona sizi casus programla gizlice dinlediği için dava açabilirsniz.
Arkadaşım bunları niye yaptığını ona sormak lazım. Anlatmadığım bişeyler yok inanın siz okurken şok oluyorsunuz sen ise aynı şoku bunları yaşarken yaşadım. Eşim dememin sebebi ise halen resmi olarak eşim olması. Benim sakin bir yapım var bir de. İnsanlara bağırıp çağırmakla anlatmam derdimi genelde. Benim bunları foruma yazmamın sebebi ise benim başıma gelenlerin sizlerin başınıza da gelmesini istememem. Olayın üzerinden 3 aya yakın zaman geçti biraz da o yüzden rahatım ilk şoku atlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?