Eşimin iftriaları ve çocuğum

Allah yardımcın olsun.Bence kesinlikle avukatsız gitmemelisin.Zaten annen büyü ile uğraşsaydı kocan sana köpek olurdu bunları yaşamazdın ama bunları hakime dogru bir dille anlatıcak güzel bir avukat tutmalısın.Zaten haklı olduğun için avukatın masrafını karşı tarafa ödettirebilirsin.Aynı zamanda borçlarınız içinde hakim eşinizin bu parayı vermesi için karar verebilir. Allah sizi iyilerle karşılastırsın

kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama burda belki paylaşmak istemeyebilirsiniz o sizin özelinizdir kimseyi ilgilendirmez fakat durup dururken de bir insan çocuğunun annesine neden iftira atsın.Acaba çalıştığınız ortamda size ilgi duyan eşinizin dikkatini çekmiş biri olabilirmi siz farkında değilsiniz belki,ufak sinek miğde bulandırır.yani bu iftirayı bir insanın atması için elinde kanıt olması lazım yada bir dayanağı eşin bukadar emin ailenin bile telefonda dinlemesini istediğine göre.Ayrıca cahil biri değil eşin okumuş öğretmen bir adam nihayetinde.tabi bu karşılıklı konuşularak halledilir yani çocuğu kaçırmak yada kandırarak sizi yollaması bunlar çok ustaca bişey bu plan daha önce hazırlanmış yani.

Son düzenleme:

ben de bunu merak ettim.tatilden sonra işlerinize dönmediniz mi.

senın onu aldattıgın kanısına nerden varmış?
elınde bır delıl falan yoksa mumkunatı yok alamaz evledını senden..
kı ztn daha cok kucuk..
allahım bole ınsanlardan korusun yarabbım

Arkadaşlar böyle bir olayı Allah düşmanımın başına bile vermesin. gerçekten çok zor destekleriniz için de çok teşekkürler. daha öncesinde bu olaydan 1-2 ay önce bir tartışmamız oldu sadece. konu da şu. ikinci bir araba alıcım dedi. ben de daha evimiz yok önce ev alalım sonda ikinci arabayı alırız dedim. bu cümleyi kurdum diye 1 hafta yatanığı ayırdı. biz senle boşanalım. anlaşamıyoruz dedi. yine ben özür diledim ben barıştım onunla. evlendiğimiz günden beri çok da mutlu olmadım hiç bir zaman eşimden istediğim ilgiyi görmedim. ama çocuk olunca hemen boşanma kararı veremiyorsunuz işte malesef evlenir evlenmez de hamile kaldım. oğlum babsız kalmasın diye her türlü pisliğine aşalalarına boyun eğdim. Siz siz olun sakın kocalarınıza güvenmeyin. benim kocam da dışardan baktığınızda son derece yakışıklı ve beğefendi görünümlü bir insan. Bunları yapacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi buguünkü aklım olsa paralarımızı ortak bir hesaba koydururdum. bu arada memleketten gelirken sattığımız evin parası da onda. beni parasız pulsuz bırakıp yıldırmaya çalışıyor. seni mahfetmek için 500 milyar para ayırdım diyor.

peki aldatan taraf eşin olabilirmi?suç bastırmak için insanlar iftira atıyor hergün okuyoruz haberlerde olsun burada olsun.yakışıklı diyosun eşimle ilgilenmedim diyorsun olabilirmi?

arkadaşım 7 yıllık evliyiz. eşimin çocuğumu alabilmesinin tek yolu bana iftira atmakmış. başka türlü anneye veriliyormuş. elinde zaten bir fotoğraf bi buluşma olamaz çünkü böyle bir şey yok. bahsettiği olayın üstünden 2,5 yıl geçmiş. biz bu arada başka şehire taşınmışız. 2 yıldır burada çalışıyoruz. benim bu insanla hala görüşmeye devam ettiğimi benim ek bir telefonum oluğunu bu telefonu 2 yıl boyunca yastığımın içinde kirli sepetinin içinde sakladığımı iddia ediyor. Nasıl bi kafaya sahipse ben de ispatla dedim çünkü benim ne ikinci bir telefonum var ne de bahsettiği insanla görüştüm. söyleğini şahsın teli bile yok bende.

böle bi tehditler savurduğuna göre elinde sağlam kanıtları olması lazım yada ağır psikolojik sorunları neden bi adam oğlunun annesine iftira atar ki. siz haklığınız ispat ederseniz çocuğunuz sizden alamaz merak etmeyin

tatilden sonra ben önce dönmedim 10 gün bi rapor aldım sonra o bi kısım eşları alıp ayrı eve çıkınca döndüm. bi de küçük bir ilçedeyiz

merhaba

Öncelikle çocuğun velayeti kesinlikle annededir ancak anne eğer bir namussuzluk yaptı ve ispat edilirse o zaman alınabilir . Nasıl bir adamla evlenmişsiniz siz ya yazık valla bence eşiniz kesinlikle ruh hastası hakime her şeyi anlatın arabayı sizi kandırarak sattığını sonuçta o parayı size vermediğini hesaplarınız incelenince parayı da almadığınız çıkacaktır. Allahım size yarım etsin evladınızdan ayırmasın

Boşanacağınız kesinse davayı sen açmalısın..Davanın gerekçesi ise eşinin seni iffetsizlikle suçlaması olmalı kanıtlamak zorunda aksi halde elinde kanıtı yoksa hem boşanır hem de cocuğun velayetini alırsın.

alakasız olarak ne öğretmeni olduğunuzu sorabilir miyim ?

İçim cız etti.Neyse ki oğlunuza kavuşmuşsunuz. İnsanın aynı evi, aynı yatağı paylaştığı, soyadını taşıdığı adam böyle planlı, programlı tuzak kurarsa el daha ne yapmaz ki.Burda kadının çalışmasının, maddi gücünün de nekadar önemli olduğunu görüyoruz.Allah yardımcınız olsun

bence kocan senı aldatıyor ( insan kendı nasılsa karsısındakını de aynı gorurmuş. seni ancak boyle karalayabılır)

hayatında bırı olmasa sana bu kadar nefret duymaz ve boyle kumpas kurmaya gerek duymazdı.

senı yuz kızartıcı suçla ortaya atacak kı, davalarda anne cocugunun velayetını ancak bu şekılde alamaz.

ıspat edemedıgı surece cocugunun velayetı zaten sana verılır. davayı senın acmanı onerırım.

iftira attıgı ıcın yukluce bır tazmına davası acsan fena da olmaz hani. coktan haketmış.

bari cocugun beynını yıkamasalar ailecek. o nasıl bır babaymış kı cocogunu anneden kotu planlarıyla ayırıp

karısına ıftıra atacak kadar haysıyetsız bır zavallıymış (adammış demek istemıyorum )

Arkadaşlar hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Arkadaşın birisi de ne alakayla branşımı sormuş. Arkadaşım ben çocuğumun derdindeyim sen branşımı soruyorsun. Ne yapacaksın branşımı.
Neyse kızlar siz siz olun hayatta kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyin kocalarınıza her ne sebeple olsun boyun eğmeyin. Çocuğum babasız kalmasın diye mutsuz bir evliliği sürdürmeyin. Ve bana dua edin Allah hiç bir anneyi yavrusundan hiç bir yavruyu da annesinden ayırmasın. Evlet acısı hiç bir şeye benzemiyor. Ne para ne pul ne de başka bişey evladın yanında yokken çektiğin acıları düzeltmiyor. Eşim bir de bana para teklif ediyor çocuğumu bana ver evse ev paraysa para vericem diyor. ancak bu şartla anlaşmalı boşanırım diyor.

Alakasını açıklayayım; Çok fazla yazım yanlışı yapmanız dikkatimi çekti de onun için sordum. Beyefendi yerine beğefendi, mahvetmek yerine mahfetmek vs. o yüzden. Dilerim çocuğunuza tez zamanda kavuşur, mutlu olursunuz.

Selametle.

İnsanın içinde Allah korkusu yoksa her kötülüğü bekle
Allah yardımcınız olsun..

türkçe öğretmeni değilim sayısalcıyım öyle söyliyeyim arkadaşım şu an yazım yanlışlara dikkat edecek bir psikolojide de değilim. Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim .Allah herkesi İYİ insanlarla karşılaştırsın.

delinin zoruna bak
alsa çocuğu bakabilcek sanki
iki güne kalmaz pes eder

sizi bezdirmeye çalışıyo ama bi b.k yapamaz
kudursun anca öle
sen çocuğuna kavuşmuşsun ya, inşallah bi daha ayrılmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…