Arkadaşlar öncelikle ben bir öğretmenim eşim de öğretmen. aslında anlatacak çok şeyim var ama biraz özet geçicem. 15 tatilde hep beraber benim memleketime gidecektik. ama eşim tatile 3-4 gün kala benim üzerime olan arabamızı arkadaşına sattırdı. bana da iyi para verdiler dedi. tabi ben de hiç şüplelenmedim. eşim sonuçta. noterde attım imzayı. sonda otobüsle gitmeye karar verdik ama oyalandı bi türlü bilet almadı ve sonunda bi gün geldi 1 kişilik bilet buldum sen git ben de oğlumla babaannesinin yanına gideyim 3 gün sonra geliriz dedi. ben önce karşı çıktım oğlum 5.5 yaşında çok küçük benden ayrılmaz dedim. eşim de ben onu ikna ettim dedi. ben de geleyim sizinle dedim bilete o kadar para vermiş yanar diye kabul etmedi. tam otobüse bineceğim sıra yavrum bana sarılıp ağlamaya başladı. ben de annemle gitcem diye. neyse bende oğlumu ikna ettim kendi ellerimle oğlum babana söz vermişsin. 3 gün sonra geliceksiniz zaten. ben memlekete geldikten sonda 3-4 gün oğlumla eşimle konuştum. hiç bişey yok. beni oyalıyor bugün gelicem yarın gelicem diye. sonra bi akşam aradı telefonun hoparlörünü aç anneni babanı çağır dedi. ben önce bana söyle dedim. ama söylemedi. annem babam herkesin sesini duyup teyit etikten sonra sizin kızınız beni aldatıyor dedi. anneme büyücü dedi. ve telefonunu kapattı. aradım yalvardım çoçuğumun sesini duymak için görüştürmediler. ben de mahkeme kararıyla gittim çoçuğumu aldım. tabi bu arada neler çektim yaşadım anlatamam. şu an kocam bana iftira atarak çocuğumu benden almak istiyor. arabayı satıp parasını aldığı gibi kredisini di kapatmamış 10 milyar borcu bana ödetiyor. davamız 25 inde hakim karşısında nasıl konuşaçağımı bilemiyorum. çoçuğumu bu iftiralarla benden alabilir mi. beni nasıl vuracağını çok iyi biliyor. parasız bıraktı olmadı iftira attı kimse inanmadı şimdi de psikolojik baskı yapıyor nasıl olsa çocuğumu alıcam diye. bu arada çok ilgisiz bir baba çoçuğuma 4 yaşına kadar benim ailem baktı
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler eşim çok içine kapanık birisiydi. çok konuşmazdı. dediği sözün üstüne de söz söylenmezdi. bizim aldatma konusuyla ilgili 2.5 yıl önce sir tartışmamız oldu okulumdaki idari amirimle aldattığımı söylüyordu. ama tabi böyle bir şey olmadığını kendisi de biliyor o yüzden ben sana inanıyorum ama burdan gidelim dedi. memleketimi ailemi arkadaşlarımı bıraktım bu insan için. ama ne yaptıycam yaranamadım. arabanın kredisi benim adıma çekilmiş oluğu için ben ödüyorum mecburen ihtiyaç kredisi olarak çekmiştik. bu arada annem dünyanın en iyi insanıdır. öyle muska ve büyüyle işi olmaz. yıllardır torunlarına bakıyor. bu arada eşim telefonuma casus yazılım yüklemiş annemle konuşmarımız kendi telefonunda birebir kayıtlı bana dinletti
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler eşim çok içine kapanık birisiydi. çok konuşmazdı. dediği sözün üstüne de söz söylenmezdi. bizim aldatma konusuyla ilgili 2.5 yıl önce sir tartışmamız oldu okulumdaki idari amirimle aldattığımı söylüyordu. ama tabi böyle bir şey olmadığını kendisi de biliyor o yüzden ben sana inanıyorum ama burdan gidelim dedi. memleketimi ailemi arkadaşlarımı bıraktım bu insan için. ama ne yaptıycam yaranamadım. arabanın kredisi benim adıma çekilmiş oluğu için ben ödüyorum mecburen ihtiyaç kredisi olarak çekmiştik. bu arada annem dünyanın en iyi insanıdır. öyle muska ve büyüyle işi olmaz. yıllardır torunlarına bakıyor. bu arada eşim telefonuma casus yazılım yüklemiş annemle konuşmarımız kendi telefonunda birebir kayıtlı bana dinletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?