paradan değil zaten eşim cüzdan taşımaz bütün parası ortak cüzdanımız var kredi kartı herşey orada ama market alışverişini beraber yapmak istiyr problem burada işte.... onsuz yaparsam aldığım şeylere mana buluyor kızlar herşeye. birden bambaşka birine dönüşüyor onsuz bir şey alınca bir yere gidince bana gıcık oluyor gibi bakıyor. tuhaf davarnıyor. aldığım şeyi yemek bile istemiyor. bi ara o yokken indirim de tavuk aldım bunun burasında kan var dedi çok minik kan gibi nokta vardı ondan dolayı saatlerce başıma kaktıKocan eline para vermiyo mu? Markete sabah git
kpss yi kazanmamı benden çok istiyor ama yardımcı olmuyor. eşimin amacı devlet memuru olmam onun haricinde özel sektörde asgari ücrete çalışmamın kazandığım paraya değmeyeceğini söylüyor. Kazandığım para evden ayrı kalmama değmesi gerekmiş.Kpss yi kazansanızda eşinizin sizi çalıştıracağından,emeklerinizin boşa gitmeyeceğinden emin misiniz?
eşiniz biraz anlayışlı biri olsa gerek bende vakti ile üniversite okurken hem çalıştım hem okudum işten çıkıp okula giderdim. sabah soğukta erken kalkar işe,,, ev işleri de cabası ama eşimin hayat anlayışına ayak uyduramıyorum çok düzensiz istekleri oluyor özellikle yeme düzeni beni çok etkiliyor. Akşamları işten gelince markete gitmek. Her gün gitmek yoruyor. Ne pişireceğm belli değil ve ayrıca her gün eve akrabaları ve birileri geliyor hiç 2 kişikil yemek yapmadım ben evlendiğim günden beri. Kpss için en az 7-8 saat çalışmam gerek 3-4 saat zaten çalışıyorum ama yeterli değil maalesef. Daha fazla çalışmam için eşimin az daha anlayışlı olması gerekiyorAyy bu ne ya nasil bir dert demeden edemedim. Esinizin anormal bir huyu yok. Siz plansizsiniz cocuk olunca ne yapacaksiniz ki? Bu kadar kafa da buyutmeyin sizin ki huy olmus asil. Kapiyi kapatin calisin yani istedikten sonra. Ben iki kucuk cocukla ders calistim neler neler yaptim.
eve erken geldiğini bilerek belirttim hatta en geç 4 te geliyor bazı günler 2 de... hiç yardım etmiyor. sürekli neskafeler çaylar.. meyveler bekliyor önüne... herşeyi önüne istiyor. Eline liste vermem mümkün değil liste olsa bile indirimde ihtiyacı olmayan şeyleri alıyor. illa beni de götürüyor hadi diyor zorlaAdam 4te geliyosa bigun camasirlari yikasin,ertesi gun utusunu yapsin. Markete gidilecekse eline liste ver tek basina gitsin. 4te gelen adam yemekte yapabilir. Yemek yapmasa bile mutfagi toplayabilir. Tv konusuna bisey diyemem adam izleyebilir ama temizlik ve yemekte yardim edebilir.
maalesef herşeye karışıyor. Mutfak masasının üstünde sürahi dahi olmaması lazımmış mutfak zaten küçük neyi nereye koyabillirim ki... Herşeye burnunu sokuyor.3 ay yatılı misafir baktım. düzenim alt üst oldu tam ve bende artık dersten herşeyden soğudumAdam niye bu kadararkete takik anlamadim.
Mutfakta neyin eksik oldugunu kadin bilir.
Ona ne yani her seye karisiyor.
Bu duzende siz ders calismassiniz bana ders calismaya cok istekli gibide gelmediniz.
uyumayınca derse konsantre olmayırum 5 saatlik uyku yetmiyor. bu sefer denedim hiç ders çalışımıyorum. en azından uykuya vakit gitse de 4 saat kadar çalışıyorum ders ama daha fazla çalışmam gerekOkurken ben yoruldum. 2 saate sığacak işleri neden tüm güne yayıyorsun ki.
Kocan gidince niye uyuyorsunu geçtim, yemeğe ne yapacağınıza neden karar veremiyorsunuz adam zaten 4 de geliyor. Gelince dipdibe saat 2 ye kadar ne yapıyorsunuz? Akşam yemekten sonra neden çalışmıyorsunuz?
Ben olsam o gidince uyusam bile kalkarım 10 da. Evi toparlar yemeğimi yaparım. Öğlen de gelse o yemeği veririm.
Market işini çözmek gerek. Çok sıkıcı her gün ediyle büdü gibi el ele tutuşup zorunlu market alışverişi
Ben de sabah erkenciyimdirEşinizi işe gönderdikten sonra uyumanız hata !
Kalkıp evinizi toplayıp sonrasında markete gidebilirsiniz..
Yemeğinizi erken pişirebilirsiniz.
Öğleden sonra da dersinize yoğunlaşırsınız..
10 yıldır evliyim , eşimi işe gönderdikten sonra uyuduğumu hiç bilmem.
İdealiniz için planlı olmanız gerekir..
Yeni evlisiniz ve erkeklerin ilk zamanlar böyle hesaplar yapmaları da normal..
bunun senin alisamamanla alakasi yok.Kocan cok bencil bu kadar.evlilik kolelik deyil ne sen de insansin.senin evliliyin bu sekilde devam ederse yipranirsin ve bitirirsin.buna bir cozum bulman lazim.bide kucuk bir tavsiye.erkekleri simartmayacaksin sabah 7de kahvaltilar her sey hazir olunca adamlar hep boyle ucuyor.Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bendeGece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor Alışamadım sanırım evliliğe
Ozaman markete sadece esiniz gitsin.Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bendeGece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor Alışamadım sanırım evliliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?