• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin huyları ve mutsuzluğummm

Programsız yaşıyorsunuz.
Sınava çalışmak büyük tavizler gerektiriyor. Çoğumuz yaşadık bunu.
Hem her keyfim yerinde olsun hem de sınava odaklanayım olmuyor ne yazık ki.
Erken yatın. Bırakın eşimi öpmem koklamam lazım hikayesini. Sınavdan sonra öpersiniz.
Tv sesi için kulak içi tıkaçlar var.
Erken yattığınızda erkekn kalkma sorununuz olmaz. Eşinizi yolcu eder etmez evi hızlıca toparlayıp derse oturursunuz.
Market alışverişini haftada bir gün yapın.
Anne kayınvalide arkadaş sohbetlerini uzatmayın.
Kolay konuları akşam eşiniz tv izlerken çalışın. Zor konular tam sessizlik olan zamanlara kalsın.

Kocan eline para vermiyo mu? Markete sabah git
paradan değil zaten eşim cüzdan taşımaz bütün parası ortak cüzdanımız var kredi kartı herşey orada ama market alışverişini beraber yapmak istiyr problem burada işte.... onsuz yaparsam aldığım şeylere mana buluyor kızlar herşeye. birden bambaşka birine dönüşüyor onsuz bir şey alınca bir yere gidince bana gıcık oluyor gibi bakıyor. tuhaf davarnıyor. aldığım şeyi yemek bile istemiyor. bi ara o yokken indirim de tavuk aldım bunun burasında kan var dedi çok minik kan gibi nokta vardı ondan dolayı saatlerce başıma kaktı

Kpss yi kazansanızda eşinizin sizi çalıştıracağından,emeklerinizin boşa gitmeyeceğinden emin misiniz?
kpss yi kazanmamı benden çok istiyor ama yardımcı olmuyor. eşimin amacı devlet memuru olmam onun haricinde özel sektörde asgari ücrete çalışmamın kazandığım paraya değmeyeceğini söylüyor. Kazandığım para evden ayrı kalmama değmesi gerekmiş.

Ayy bu ne ya nasil bir dert demeden edemedim. Esinizin market disinda anormal bir durumunu goremedim. Bu zaten derse engel degil. Siz plansizsiniz ve takintilisiniz cocuk olunca ne yapacaksiniz ki? Bu kadar kafa da buyutmeyin sizin ki huy olmus asil. Kapiyi kapatin calisin yani istedikten sonra. Ben iki kucuk cocukla ders calistim neler neler yaptim.

Adam 4te geliyosa bigun camasirlari yikasin,ertesi gun utusunu yapsin. Markete gidilecekse eline liste ver tek basina gitsin. 4te gelen adam yemekte yapabilir. Yemek yapmasa bile mutfagi toplayabilir. Tv konusuna bisey diyemem adam izleyebilir ama temizlik ve yemekte yardim edebilir.

Okurken ben yoruldum. 2 saate sığacak işleri neden tüm güne yayıyorsun ki.

Kocan gidince niye uyuyorsunu geçtim, yemeğe ne yapacağınıza neden karar veremiyorsunuz adam zaten 4 de geliyor. Gelince dipdibe saat 2 ye kadar ne yapıyorsunuz? Akşam yemekten sonra neden çalışmıyorsunuz?

Ben olsam o gidince uyusam bile kalkarım 10 da. Evi toparlar yemeğimi yaparım. Öğlen de gelse o yemeği veririm.

Market işini çözmek gerek. Çok sıkıcı her gün ediyle büdü gibi el ele tutuşup zorunlu market alışverişi

Ayy bu ne ya nasil bir dert demeden edemedim. Esinizin anormal bir huyu yok. Siz plansizsiniz cocuk olunca ne yapacaksiniz ki? Bu kadar kafa da buyutmeyin sizin ki huy olmus asil. Kapiyi kapatin calisin yani istedikten sonra. Ben iki kucuk cocukla ders calistim neler neler yaptim.
eşiniz biraz anlayışlı biri olsa gerek bende vakti ile üniversite okurken hem çalıştım hem okudum işten çıkıp okula giderdim. sabah soğukta erken kalkar işe,,, ev işleri de cabası ama eşimin hayat anlayışına ayak uyduramıyorum çok düzensiz istekleri oluyor özellikle yeme düzeni beni çok etkiliyor. Akşamları işten gelince markete gitmek. Her gün gitmek yoruyor. Ne pişireceğm belli değil ve ayrıca her gün eve akrabaları ve birileri geliyor hiç 2 kişikil yemek yapmadım ben evlendiğim günden beri. Kpss için en az 7-8 saat çalışmam gerek 3-4 saat zaten çalışıyorum ama yeterli değil maalesef. Daha fazla çalışmam için eşimin az daha anlayışlı olması gerekiyor

Adam niye bu kadararkete takik anlamadim.
Mutfakta neyin eksik oldugunu kadin bilir.
Ona ne yani her seye karisiyor.
Bu duzende siz ders calismassiniz bana ders calismaya cok istekli gibide gelmediniz.

Adam 4te geliyosa bigun camasirlari yikasin,ertesi gun utusunu yapsin. Markete gidilecekse eline liste ver tek basina gitsin. 4te gelen adam yemekte yapabilir. Yemek yapmasa bile mutfagi toplayabilir. Tv konusuna bisey diyemem adam izleyebilir ama temizlik ve yemekte yardim edebilir.
eve erken geldiğini bilerek belirttim hatta en geç 4 te geliyor bazı günler 2 de... hiç yardım etmiyor. sürekli neskafeler çaylar.. meyveler bekliyor önüne... herşeyi önüne istiyor. Eline liste vermem mümkün değil liste olsa bile indirimde ihtiyacı olmayan şeyleri alıyor. illa beni de götürüyor hadi diyor zorla

Bu arada imrenmedim dersem yalan olur.
Bizim yeni evli hallerimiz böyle geçmedi, değerini bilin. :KK50:

Sabah 7 de kalk ütü yap giyin beraber işe git. Akşam 6 da eve gel. Alelacele yemek yap. Otur ye topla çay o bu saat 10 da bitse işim ooo çok zaman kaldı diye seviniyodum. Bu böylee devam etti gitti. Ne garibanmışım 3 yıldır:D

Adam niye bu kadararkete takik anlamadim.
Mutfakta neyin eksik oldugunu kadin bilir.
Ona ne yani her seye karisiyor.
Bu duzende siz ders calismassiniz bana ders calismaya cok istekli gibide gelmediniz.
maalesef herşeye karışıyor. Mutfak masasının üstünde sürahi dahi olmaması lazımmış mutfak zaten küçük neyi nereye koyabillirim ki... Herşeye burnunu sokuyor.3 ay yatılı misafir baktım. düzenim alt üst oldu tam ve bende artık dersten herşeyden soğudum

Okurken ben yoruldum. 2 saate sığacak işleri neden tüm güne yayıyorsun ki.

Kocan gidince niye uyuyorsunu geçtim, yemeğe ne yapacağınıza neden karar veremiyorsunuz adam zaten 4 de geliyor. Gelince dipdibe saat 2 ye kadar ne yapıyorsunuz? Akşam yemekten sonra neden çalışmıyorsunuz?

Ben olsam o gidince uyusam bile kalkarım 10 da. Evi toparlar yemeğimi yaparım. Öğlen de gelse o yemeği veririm.

Market işini çözmek gerek. Çok sıkıcı her gün ediyle büdü gibi el ele tutuşup zorunlu market alışverişi
uyumayınca derse konsantre olmayırum 5 saatlik uyku yetmiyor. bu sefer denedim hiç ders çalışımıyorum. en azından uykuya vakit gitse de 4 saat kadar çalışıyorum ders ama daha fazla çalışmam gerek

Eşini rahata çok alıştırmışsın çalışmaya başlayınca işin zor. Bir de öğretmensin sanırım. Sen maaşınla aylık yardımcı alırsın üstüne paran kalır. Seni kandırmaya çalışıyor kanma

Çalışmamaya bahane arıyorsun.ütü hergün mü,çamaşır hergün mü.haftada bir gün tüm işlerini bitir.kulaklık al ses geçirmeyen eşin evdeyken tak git odaya çalış.ayrıca gece 1 e kadar otur çalış madem uyumuyorsun.seninki bahane kusura bakma

Bana biraz plansız gibi geldi tabii eşinizin de garip huylarını yok saymak mümkün değil..

Maalesef kpss için biraz dişinizi sıkmanız gerekiyor

yatış: 12:00
kalkış: 07:00

7 saatlik uykuyu aldınız, televizyon için de hem kapılar kapalı olacak (hem yatak odası hem de televizyonun bulunduğu oda ve daha önceden de yazıldığı üzere kulak tıkacı)

Eşinizi gönderdikten sonra artık uyumanıza gerek yok çünkü 7 saat uyudunuz

yemek ve ortalık toplama ki 2 kişi için çok uzun süreceğini zannetmiyorum

sonrasında ders başına

öğle yemeği molası ve

tekrar ders başına

bi deneyin kaç saat çalışıyorsunuz bu durumda, tekrar yazarsanız buraya....

Eşinizi işe gönderdikten sonra uyumanız hata !
Kalkıp evinizi toplayıp sonrasında markete gidebilirsiniz..
Yemeğinizi erken pişirebilirsiniz.
Öğleden sonra da dersinize yoğunlaşırsınız..
10 yıldır evliyim , eşimi işe gönderdikten sonra uyuduğumu hiç bilmem.
İdealiniz için planlı olmanız gerekir..
Yeni evlisiniz ve erkeklerin ilk zamanlar böyle hesaplar yapmaları da normal..
Ben de sabah erkenciyimdir

B
Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bende :KK43: Gece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor :KK43: Alışamadım sanırım evliliğe
bunun senin alisamamanla alakasi yok.Kocan cok bencil bu kadar.evlilik kolelik deyil ne sen de insansin.senin evliliyin bu sekilde devam ederse yipranirsin ve bitirirsin.buna bir cozum bulman lazim.bide kucuk bir tavsiye.erkekleri simartmayacaksin sabah 7de kahvaltilar her sey hazir olunca adamlar hep boyle ucuyor.

Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bende :KK43: Gece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor :KK43: Alışamadım sanırım evliliğe
Ozaman markete sadece esiniz gitsin.

Back