- 25 Mart 2022
- 245
- -8
- 28
- 43
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Bir kaç oldu adam yerinden kıpırdamıyor ,Cinnet icin cok gec kalmissiniz.
Bir kaç oldu adam yerinden kıpırdamıyor ,
Kovdum ettim banamisin demiyor ,
Polis bile beni bu evden cikartamaz diyor
İstersem ben gidecekmişsim
Nasıl ya. Almanya değil mi orası ? Polisle falan nasıl çıkmayacakmış ?Bir kaç oldu adam yerinden kıpırdamıyor ,
Nasıl ya. Almanya değil mi orası ? Polisle falan nasıl çıkmayacakmış ?
Sinirlenince eşya kırıp döken adama Almanya ne yapıyor peki ? Fazla üstüne gitse şiddet bile girer benc işin içine.Almanyada Adamlarinda hakki var. Ev ikisine ait. Ne hakla evden kovabilirki kadin? Boşanmak istiyorsa dava acar, 1 sene bekler ( Adam isterse ayni cati altinda) ve mallari bölüşüp yollar ayrilir.
Giderim geri gelirim diyorNasıl ya. Almanya değil mi orası ? Polisle falan nasıl çıkmayacakmış ?
Bu arsız paraziti yıllarca niye çektiniz ki siz. Ah.Giderim geri gelirim diyor
Sinirlenince eşya kırıp döken adama Almanya ne yapıyor peki ? Fazla üstüne gitse şiddet bile girer benc işin içine.
Çok doğru öneri bende öyle düşünüyorum,fakat gizli parayida anca boşaninca harciya bilirim .Cinnet icin biraz gec kalmişsiniz. Adam calişmamiş doğru düzgün. Emeklisi vs. düşük yani emekli bile olsaniz sizin sirtinizdan gecinecek.
Ha eve para harcanmiş ha para hesapda kalmiş. Boşanma esnasinda arada fark olmuyor. Ikiside bölünüyor.
Iyice düşünün ama yerinizde olsam evi yaptirmazdim.
Parayi "yok" edip kendime gizli birikim yapardim.
Diğer daireleri zamani gelince cocuklariniz yaptirir artik
Hem paragöz olarak suçluyor hemde kene gibi yapışmış emiyor resmen. Madem fark etmiyor kimin para verdiği kendi versin. 52 yaşındasınız bu saatten sonra sizin ona ihtiyacınız yok boşanın gitsin, oda ne halt yiyorsa yesin.Beni para göz olarak suçluyor,para yüzünden huzursuzluk cikartigimi söylüyor .Ne fark edermiş kimin paraları verdiği ,
Yok ya burdada çok gevşek hukuk var .Yıllardır çalışmaması , kırıp dökmesi falan hukuki açıdan koz değil mi ? Avukata danışın. Ona caktirmayin bence. Hukuki olarak eliniz güçlü olsun orası Türkiye değil sonuçta.
Çok doğru öneri bende öyle düşünüyorum,fakat gizli parayida anca boşaninca harciya bilirim .
Bir kaç oldu adam yerinden kıpırdamıyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?