Esimin hediye ettigi ev...

Canim cok tesekkur ederim özelini paylastigin icin...Bazi arkadaslar okumamislar esim daima bu sekilde degildi 3 yil evvel evinin butun ihtiyaclarini alan maasimin bir lirasina bile dokunmayan cocuklarina bana karsi fedakarlik yapan biriyken bu hale nasil geldigimizi anlayamadigim icin bu basligi actigimi anlayamamislar.Canim senin de Allah yardimcin olsun.Bir evlilige maddi problemler girince ASK bacadan kacip gidiyor.Sizi seven,sayan adam gitmis yerine sizi asagilayan,burnundan kil aldirmayan,agzinizla kus tutsaniz yaranamadiginiz bir adam cikip gelmistir...Bunalimlarin,cinayetlerin,bosanmalarin bir cogunda maddi problemler bas rol oynamakta...Sevgilerimle

bilemiyoruz ki canim, benimkide bir bakis acisi iste, gonlum aksi yonde gelisen birsey olmamasindan yana..

Senetten kastim resmi degil ailesinin yaninda ben hediye ettigim evi simdi parasiyla sattim dedi.Belkide ailesi daima bizim evimizde kaliyor.Acaba ailesini kiramadigi icin bu sekilde yaparsam gelinlerinin evinde oturmaktan utanirlarda kendi evlerine giderler mi diye dusundu bilemem.Kendi evlerine kizlarini oturtmuslardi buda esimin canini SIKIYORDU ama bir turlu ailesine aciklayamiyordu...

Cok dogru tesbit...

Valla isleri yolundayken yani 3 yil evveli verdigi ev simdi parasini ver dendigi gibi esinizi tanimam ama Allah vermesin issiz kalirsa ayni teklifi size yapip hadi sen calisiyorsun ben calismiyorum arabanin parasini ver demesin aman yasatmasin bu durumu cok zor

Mesajlarimin tamamini okumadiginiz kanaatindeyim...

Mesajlarimin tamamini okumamissiniz yarim yamalak yorum yazmissiniz

size ev mi sattı bu nasıl bir mantık allah aşkına
nasıl evlilik
bilemiyorum çok şaşırdım
bir de madem ev sizin satlığa çıkarın bakalım ne yapacak

Cok iyi niyetli ve sevgi dolu bir cevap yazmissiniz tesekkur ederim.Allah hepimizi sasirmaktan korusun.

sanki eşinizde bir kararsızlık var
maddi durum iyiyken bişeyler yapmaya kalkışmış olmamış işsiz kalmış
başaramayıp işsiz kalınca da ne yaptığını bilmez hale gelmiş belliki
bir de eskiden maddi durumunuz çok iyiyse ve şimdi kötüye gidiyorsa,ve senin işn düzenli olduğundan kendini ezik filan mı hissediyor acaba
ama tüm bunlarda eşler arasında bir şeylerin alma satma davasına girmesini açıklamıyor
burada ayıp etmiş cidden

Mesajimda belirtmistim su an calismaktayim istifa etmene gerek kalmadi ben yurt disindan geri geliyorum demisti....

Aynen tatlim bende esimle eski huzurumuzu ariyorum belkide evet dememin altinda tekrar mutlu olabilir miyiz?duygusu yatiyor.Adam parasiz kalmaktan o kadar korkuyor ki

ee sonuçta siz tüm cevapları biliyorsunuz sürekli eşinizi savunuyorsunuz niye konu açtınız yemin ederim anlamadım:26::26:

bende ozaman kendi evimi eşime satayım parasız kalmaktan bende korkan bir insanım...

Olabilir dediginiz gibi onunda kalbi KIRILMISTIR fakat geri vermeyi teklif ettim.Hayir bir sefer benden aldin diyerek gurur yapiyor.dahasi ben gercekten bir oyuna geldim ama esimin gururu kurtulsun ailesi bak karisinin parasini yiyor demesinler diye bile bile evi fazla fazla parasina aldim.Esimden tek istegim beni anlamasi belki takdir etmesi belkide vefa gostermesiydi.Belki eski huzurlu gunlerimize geri donmekti.Cunku para mutluluk icin kazanilir eger mutluluk vermiyorsa o parayi kazanmaninda anlami kalmiyor.Esime de aciyorum.O bu kadar planlar yapacak birisi degildi.Ama insanlar cig sut emmis der annem degisebiliyor.Ben esime verdigim paralarla su an en iyi bir evi satin alabilirdim.Ama issiz oldugu icin psikolojisi cok tuhaf son kelam ALLAH YARDIMCIM OLSUN AMiN

bence kendinizede acıyın biraz sizde o parayı kolay kazanmıyorsunuz

Evet Tatlim,insan huzur ariyor ve giden param olsun belki esimi mutlu edebilirim diyor ama bos bir kovayi dolduramazsiniz bazen bu soz aklima geliyor ne kadar versemde onun ic huzuru yok ve mutlu olmuyor olanda benim fedakarliklarima ragmen hala esimle yakaladigimiz ilk gunlere donemiyoruz. Cocuklarima yansitmamaya calisiyorum.

ee sonuçta siz tüm cevapları biliyorsunuz sürekli eşinizi savunuyorsunuz niye konu açtınız yemin ederim anlamadım:26::26:

Hani Bir Derdim VaR giris cumlesinde icinizi dokup rahatlamak isterseniz diyor ya o cinsten Canim.Zaten esim duzenli bir is kurana kadar benim durum bu evin parasini odemem bitsede esimin cocuklarimin babasi olarak kalmasi ve kurdugumuz sofrada her zaman oturup bir aile olabilmemiz icin bu fedakarliga devam benimki sadece bir dertlesme...

Arada yorumlarınızı okurdum, genel olarak mantıklı gelirdi, beğenirdim ama kendi hayatınızda neden böyle garip şeyler yaşamaya izin verdiniz anlayamadım.

terzi kendi söküğünü dikemezmiş,
ah be arkadaşım yanlış mı anladım acaba yanlış mı yazdın yaa kafam karıştı sana senin evi satmıyolar demi yoksa başkasına mı satıyorlar karmakarışık oldum + oha oldum bu ne gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…