- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
arkadasım sen nasıl ögretmensin ya senın kafan o okumamış kocandan daha mı az çalışıyor da o senı herturlu ıkna edebılıyor.....
Esim Bogazici Universitesi isletme mezunu...okumamis degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasım sen nasıl ögretmensin ya senın kafan o okumamış kocandan daha mı az çalışıyor da o senı herturlu ıkna edebılıyor.....
terzi kendi söküğünü dikemezmiş,
ah be arkadaşım yanlış mı anladım acaba yanlış mı yazdın yaa kafam karıştı sana senin evi satmıyolar demi yoksa başkasına mı satıyorlar karmakarışık oldum + oha oldum bu ne gııı
Konunuzu okumaya başladığımdan beri kendi kendime mantığını bulmaya çalıştım. Yok olmadı. İşin içinden çıkamadım; eşime sordum. "Öyle şey olur mu, bi cebinden alıp ötekine koyuyor onlar" dedi. Bakın biz hala bir kese düşnüyoruz. İki kişinin cüzdanını değil.
Sizin bir sorununuz yok bence(?). Mutlu mesut yaşayıp gidiyorsunuz. Neden mi; eve giren paranız hiç bir olmamış ki.
"Eşinizin size evi satması" "Eşime verdiğim paralarla ben zaten ev alırdım" "evi ondan satın alırsam huzurumuz geri gelir" vs vs.
Bugüne kadar böyle yürütmüşsünüz gemiyi zaten.
Zaten evin gecimini erkek saglamak zorundadir kadin evine katkida bulunur ama kazancini istedigi gibi harcamaktada kimseye hesap vermek zorunda degildir.Siz calisiyor musunuz?Empati yapabildiniz mi yosa bol keseden atiyor musunuz ?Yorum yapmaninda bir usturubu olur Bu ne anlamsiz bir yorumKonunuzu okumaya başladığımdan beri kendi kendime mantığını bulmaya çalıştım. Yok olmadı. İşin içinden çıkamadım; eşime sordum. "Öyle şey olur mu, bi cebinden alıp ötekine koyuyor onlar" dedi. Bakın biz hala bir kese düşnüyoruz. İki kişinin cüzdanını değil.
Sizin bir sorununuz yok bence(?). Mutlu mesut yaşayıp gidiyorsunuz. Neden mi; eve giren paranız hiç bir olmamış ki.
"Eşinizin size evi satması" "Eşime verdiğim paralarla ben zaten ev alırdım" "evi ondan satın alırsam huzurumuz geri gelir" vs vs.
Bugüne kadar böyle yürütmüşsünüz gemiyi zaten.
Sana özet geceyim Canim Esimin iki evi var ve yurt disina is icin gitt bende istifa edip gitmeyecegim dedim nedenini sordu.Dunyanin binbir turlu hali var memurluga geri donusum cok zor istifa edemem deyince esimde bana "Sana bana guvenmen icin oturdugumuz evi ustune yapiyorum istifa edersen maddi bir kaybin olmaz dedi.Zaten benimki esimin geri gelmesi icin bir direnmeydi.Yoksa aile birligi icin yinede giderdim ama o karsiliksiz birseyi kabul edemezmis ev verdi.Daha sonra Amerikada isleri olmadi.geri gelecegim aman istifa etme dedi.Sonrada bir suru borcu vardi bakti parasi yok O zaman madem istifa etmene gerek kalmadi tum birikimini ve maasini bana ver ve evin gercek sahibi ol dedi.ama baktim caresizim kabul ettim.3yil evvelinden ise esim cok fedakar biriydi.Maasimin hicbir kismina dokunmazdi ne olduysa issiz kalinca oldu...Atlatmaya calisiyorum.Esim hicbir seyden mutlu olmuyor...Tuhaf biri olup cikti.Hep para hesabi yapiyor...
Zaten evin gecimini erkek saglamak zorundadir kadin evine katkida bulunur ama kazancini istedigi gibi harcamaktada kimseye hesap vermek zorunda degildir.Siz calisiyor musunuz?Empati yapabildiniz mi yosa bol keseden atiyor musunuz ?Yorum yapmaninda bir usturubu olur Bu ne anlamsiz bir yorum
Sana özet geceyim Canim Esimin iki evi var ve yurt disina is icin gitt bende istifa edip gitmeyecegim dedim nedenini sordu.Dunyanin binbir turlu hali var memurluga geri donusum cok zor istifa edemem deyince esimde bana "Sana bana guvenmen icin oturdugumuz evi ustune yapiyorum istifa edersen maddi bir kaybin olmaz dedi.Zaten benimki esimin geri gelmesi icin bir direnmeydi.Yoksa aile birligi icin yinede giderdim ama o karsiliksiz birseyi kabul edemezmis ev verdi.Daha sonra Amerikada isleri olmadi.geri gelecegim aman istifa etme dedi.Sonrada bir suru borcu vardi bakti parasi yok O zaman madem istifa etmene gerek kalmadi tum birikimini ve maasini bana ver ve evin gercek sahibi ol dedi.ama baktim caresizim kabul ettim.3yil evvelinden ise esim cok fedakar biriydi.Maasimin hicbir kismina dokunmazdi ne olduysa issiz kalinca oldu...Atlatmaya calisiyorum.Esim hicbir seyden mutlu olmuyor...Tuhaf biri olup cikti.Hep para hesabi yapiyor...
ailesinin parmağı olabilir mi acaba?:44::44::44:Sana özet geceyim Canim Esimin iki evi var ve yurt disina is icin gitt bende istifa edip gitmeyecegim dedim nedenini sordu.Dunyanin binbir turlu hali var memurluga geri donusum cok zor istifa edemem deyince esimde bana "Sana bana guvenmen icin oturdugumuz evi ustune yapiyorum istifa edersen maddi bir kaybin olmaz dedi.Zaten benimki esimin geri gelmesi icin bir direnmeydi.Yoksa aile birligi icin yinede giderdim ama o karsiliksiz birseyi kabul edemezmis ev verdi.Daha sonra Amerikada isleri olmadi.geri gelecegim aman istifa etme dedi.Sonrada bir suru borcu vardi bakti parasi yok O zaman madem istifa etmene gerek kalmadi tum birikimini ve maasini bana ver ve evin gercek sahibi ol dedi.ama baktim caresizim kabul ettim.3yil evvelinden ise esim cok fedakar biriydi.Maasimin hicbir kismina dokunmazdi ne olduysa issiz kalinca oldu...Atlatmaya calisiyorum.Esim hicbir seyden mutlu olmuyor...Tuhaf biri olup cikti.Hep para hesabi yapiyor...
ne alakası var arısına ev satmakla anlayamadım pek:44:Ben biraz anlıyorum galiba eşinizi, cünkü bende oradan mezunum. Eğer hala benim zamanımdaki gibiyse eğitim sistemi insani biraz, nasıl söyleyeyim, küçük dağları ben yarattım, şeklinde yetiştiriyorlar. Eşiniz zamanında iyi kazandı, başarılı bir iş adamı oldu (aileden kalmadığını varsayıyorum), şimdi çok zorlanıyor. Herkes için attan inip eşeğe binmek zordur, ama eşiniz gibi çıtayı fazlaca yüksek tutanlar için sanıyorum daha da zor oluyor. Belki biraz gururunun okşanmaya, kendine güvenin geri gelmesi için sizden desteğe ihtiyacı vardır.
ne alakası var arısına ev satmakla anlayamadım pek:44:
sıkıntısı olmayan varmı günümüz şartlarında evin hanımında varsa o an hanımınki beyinde varsada onun parası kullanılır ne varki...Evle ilgili fikrimi konu sahibine daha önce yazmıştım. Konu sahibi, ev konusunun yanısıra, eşim işsiz olunca garipleşti, hiç bir şeyden mutlu olmuyor, hep para hesabı yapıyor da demiş. Ben onunla ilgili yazdım.