Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birilerinin kulağına bir şeyler fısıldanmış. Ha fısıldanmış da eşiniz buna atlamış mı önemli olan o ?Eki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Dikiş kısmındaki fondöten gibi ama alt taraflar sıvı bir şey. Kuruma çizgisi var. Hemen kötü düşünmeyin . Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. Vukuatlı biri mi eşiniz?Eki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Oturduğu erkek arkadaşlarından biri fondöten sürüyorsa sıkıntı yok bence canımEki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Aslında erkeklerde fondöten sürüyor artıkOturduğu erkek arkadaşlarından biri fondöten sürüyorsa sıkıntı yok bence canım
Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorumDikiş kısmındaki fondöten gibi ama alt taraflar sıvı bir şey. Kuruma çizgisi var. Hemen kötü düşünmeyin . Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. Vukuatlı biri mi eşiniz?
Yanına kimse gelmediğini söyledi hiç bişey yapmadım suçsuz yere yargılıyorsun dedi annesinin üzerine yemin etti ama yalan yere de yemin edebilir böyle bi konuda ama bişey yapmadım diyo başka nasıl bulaşabilir bilmiyorumBirilerinin kulağına bir şeyler fısıldanmış. Ha fısıldanmış da eşiniz buna atlamış mı önemli olan o ?
Kendisi ne açıklama yapıyo buna.Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum
Hiç bişey yapmadım ben yanımıza kimse gelmedikonu sahibi ne yaptın
başkaKendisi ne açıklama yapıyo buna.
Fondöten değilse ne sürülmüş veya dökülmüş hatırlıyor olmalı bunu.
nen kesin fondöten olduğunu düşünüyorum ama başkan nasıl bulaşmış olabilir bilmiyorum kimseyle oturmadım diyoKendisi ne açıklama yapıyo buna.
Fondöten değilse ne sürülmüş veya dökülmüş hatırlıyor olmalı bunu.
Mümkün değil ya üstüne bişey dökülse hatırlar insan yani. he hatırlamayacak kadar sarhoş sa bu leke kesin fondöten lekesidir.Hiç bişey yapmadım ben yanımıza kimse gelmedi
başka
nen kesin fondöten olduğunu düşünüyorum ama başkan nasıl bulaşmış olabilir bilmiyorum kimseyle oturmadım diyo