Eşimin gömleğindeki ne lekesi

Mümkün değil ya üstüne bişey dökülse hatırlar insan yani. he hatırlamayacak kadar sarhoş sa bu leke kesin fondöten lekesidir.
Ne lekesi oldugunu burdan bilemeyiz kuru temizlemeler bilirmi acaba yani labaratuara götürmeyeceginize göre aklıma başka bişey gelmedi🤷🏼‍♀️
Bişey dökülmemiş bence fondöten allık gibi bişey eminim ama başka şekilde bulaşmış olabilir mi bilmiyorum sipariş verirken falan düşünüyorum yada geçerken birinin yanından o şekilde değmişse bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Bence büyük ihtimalle fondöten lekesi. Geçen gün erkek arkadaşıma sarıldığımda aynen böyle leke kalmıştı.

Bişey dökülmemiş bence fondöten allık gibi bişey eminim ama başka şekilde bulaşmış olabilir mi bilmiyorum sipariş verirken falan düşünüyorum yada geçerken birinin yanından o şekilde değmişse bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Sipariş verirken nasıl bulaşsın hiç bi garson öyle agız agıza sipariş vermez.
Bu eğer fondöten se öyle görünüyor iyi niyetlr sürülmüş oldugunu düşünmüyorum malesef

Sipariş verirken nasıl bulaşsın hiç bi garson öyle agız agıza sipariş vermez.
Bu eğer fondöten se öyle görünüyor iyi niyetlr sürülmüş oldugunu düşünmüyorum malesef
Barda yüksek ses oldugu için belki kulağına eğilip sormuştur diye düşündüm

Net Fondöten o_O yüzünüze fondöten sürün ve ona beyaz bir gömlek giydirin...Sonra da kafanızı yanagınız tam oraya gelecek sekılde koyun ve gözlerine bakın ...Olay inceleme 🔍 Direk bu canlandı gözümde.. Günahını almak istemem ama kafasını omzuna dayamış fondöten kullanan bir insan evladı diyelim 🤷🏻‍♀️

Eki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Yazdan kalmis bir leke,dikkatinizden kaçmış :kahve:
Cunki kışın dondurucu soğukta keten gömlek giyilmez,giyen varsa da kazak içine giyer sanırım..

Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum
Ahhhahhhah aynadan yansıyan üçüncü kişi kim gecesinde beraber KK da sabahlayanlar parmak kaldirsin :KK45:

X