Eşimin gömleğindeki ne lekesi

Değil. Bende fondöten olduğunu düşünüyorum kesin hatta ama yanımıza kimse gelmedi bayan eli bile değmedi hiç bişey yapmadım dedi annesinin üzerine yemin ettirdim etti bilmiyorum kafam karıştı başka nasıl bulaşmış olabilir diye düşünüyorum
İnanmayın bence annesinin üzerine veya neyin üzerine yemin ederse etsin görmezden gelmeyin yani zaten ne olursa olsun inkar ederler

Yanına kimse gelmediğini söyledi hiç bişey yapmadım suçsuz yere yargılıyorsun dedi annesinin üzerine yemin etti ama yalan yere de yemin edebilir böyle bi konuda ama bişey yapmadım diyo başka nasıl bulaşabilir bilmiyorum
Dar bir alandaysa eğer birinin yüzüne falan mı kolu değdi acaba geçerken 😐

Arkadaşından mekan ismi öğrenip kamera kayıtlarına bakmaya gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşı ile hiç tanışmadım ve sormama kızar ama başka türlü öğrenme şansım yok sanırım tabi kamera varsa mekanda

Yanına kimse gelmediğini söyledi hiç bişey yapmadım suçsuz yere yargılıyorsun dedi annesinin üzerine yemin etti ama yalan yere de yemin edebilir böyle bi konuda ama bişey yapmadım diyo başka nasıl bulaşabilir bilmiyorum
Kurana el basanını bile duydum yemin ne ki. İçlerinden Allah'ım affet yuvam için herşey demediği ne malum. Kolayı var hangi mekana gittiyse alsın götürsün seni kamera kayıtlarına bakın. Masumsa ortaya cıkar. Hem yeminden daha garanti

Arkadaşından mekan ismi öğrenip kamera kayıtlarına bakmaya gitmeyi düşünüyorum ama arkadaşı ile hiç tanışmadım ve sormama kızar ama başka türlü öğrenme şansım yok sanırım tabi kamera varsa mekanda
Neden arkadaşından? Direk kendisine sorun ogrenin hangi mekana gitmis söylesin.

İnternet bankacılığından kart hareketlere bakın, mekanın ismi yazıyordur. Kamera kayıtlarını göstermeyebilirler ama siz yine de sorun.

Bende bunu dicektim gittiği mekanın kamera kayıtlarına bakın

Eki Görüntüle 3004046 bayanlar eşim eğlenmeye gitmişti içmeye geldiğinde gömleğinde bu leke vardı erkek erkege oturdular ama bu ne lekesi sizce
Fondöten lekesi maalesef. Ayrıca bu hanım arkadaş, eşinizin omzuna yatmış gibi. Basit bir temasta hemen bu kadar yoğun bulaşmaz. Omuz kısmı bu, doğru görüyorum değil mi?

Arkadaşı hayatta söylemez, hatta gider kocana yetiştirir.

Peki kayıtlarda düşündüğümüz kötü durumu görürseniz boşanacak mısınız?
Eğer boşanmayacağım ama merak ediyorum derseniz, görecekleriniz canınızı çok sıkabilir(aldatma varsa).
Ama boşanacaksınız, görüntüler çok işinize yarar. Bir kaydını alın.
Lakin üstte belirttiğim gibi soru başka aslında. Böyle bir durumda ne yapacaksınız?

Size izin verirler mi bakmanız icin?

X