eşimin şirketı var kart lımıtı 24 bın degıl memura banka nasıl 24 bınlık kart verıyor arkadaslar memur maası bellı ?
ozellıkle o lımıtı ıstemesı ve maasını sıgortasını gostermesı gerek durduk yere hıc bır banka 24 bınlık kart falan gondermez
bu mıktarda karta sahıpsenız esınızden saklamak dogru degıl bırseyı saklamak ne olursa olsun yanlıs ki adam bunun farkında oldugu ıcın suc bastırıyor ondan bu tavırları adamın bu kadar küsüp tavır yapacagı ne var kı bu kadar ? gızlı kartı yakalandıgı ıcın nıye bu kadar tavırlı asıl buna gıcık olunur
adamın dıyecegı su olmalıydı ; boyle bırsey vardı bende ozellıkle cıkarttım ne olur ne olmaz bulunsun ama harcamayalım dıye araya bırseyler gırdı soylemeyı unuttum harcamalık degıl bulunsun dese konu kapanırdı bunu demek yerıne ne yakalanmıs gıbı tavırlar sergılıyor
?
tam tersını dusunelım adam karısının sakladıgı gızlı kartı bulsaydı ne tepkı verırdı ?
benım kartım yok cunku esımın kartını kullanıyorum

ama esım kart cıkartmadan once istişare ederız mıktar ıcın basvurmadan once bıle mıktarı uzerıne de konusuruz hesabımıza uyar mı bızı zorlar mı buna gercekten ıhtıyacımız var mı dıye
evde bırlıkte yasıyoruz harcamalarımız ortak o borclanırsa bende kendımden kısarak ona destek oluyorum benım ıhtıyacım olursa esım kendı ıhtıyaclarından kısar yanı bızde herkes kendı parasını harcamaz hersey ortaktır o yuzden bırbırımıze danısırız saklamayız