Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Çok abartmışsınız gerçekten. Gece yarısı uykudan uyandırmak nedir şaşırdım valla. Sabah sorsaydınız madem ekstreleri görmüşsünüz çok bi harcaması yok farklı farklı alışverişi yok ne diye gece gece kaldırıyorsunuz anlamadım. İçinizi yiyecek bişey görmemişsiniz ki.... Siz bir adım atın bence kendinizi ifade edin...

Üf yine gereksiz tripler. 😒😒
Bankalar sürekli kart gönderir ki. Bana da bir sürü geliyor ve zarflarından çıkarmıyorum bile yani. Ha mesela bi kere yine kullanmadığım bi kartı bir alışverişimde çok kârlı diye kullanmaya başlamıştım. Bunlara insanlık hali diyoruz. Siz de böyle arıza çıkaracaksınız diye ya söylemek istememiştir ya da unutmuştur gerçekten. Kafamızın dolu olduğu oluyor günlük sürekli her şeyi bire bir eşimize anlatamayız ki. Adamın harcaması da size hediyeymiş. Belki fark etmeyin diye ayrı kartla almıştır. Niye hep dramatize ediliyor böyle olaylar? 🤦‍♀️

Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Haksızlık etmişsiniz eşinize. Zaten adam sadece size hediye almış kredi kartı çıkarttırmasında ne gibi bir sakınca var ki? Karttan isterseniz harcarsınız istemezseniz durduk yere borca giremezsiniz. Benim eşim de kart kullanır ben de. Kullanmayı bilirsen çok güzel bir şey kredi kartı büyük kolaylık

Üzgünüm haksızsınız. Eşiniz size hediye alayım diye aldı o kartı haberiniz olmasın istedi belki. Öyle olmayadabilir özgür iradesi ile de kart çıkartabilir ve haber vermeye değer bulmayabilir ya da unutabilir insan, illa saklaması gerekmez. Of davranışınız çok rahatsız edici. Çocuk gibi uyandırıp hesap sormak nedir? Utanmasanız bir de ceza vereceksiniz.
Eşiniz sizden özür bekliyor büyük ihtimalle, o yüzden siz özür beklemeyi bırakın.

Eşimin kaç tane kartı olduğundan haberim bileyok. Çünkü neden olsun ki...

Bu baskı nedir kadınlarda. Her şeyi birbirimize bildirmek zorunda değiliz. Hele kredi kartı gibi bi şeyi hiç bildirmek zorunda değiliz.

Kredi kartı kullanmayı bilen icin ilac gibi bi şeydir. 10 senedir kullanırım ve hiç altından kalkamayacağım borçlara girmedim.

Bi bırakın kullanmak istiyorsa kullansın. Siz kredi kartına karşıysanız siz kullanmazsınız. Kendi kararlarınızı kendinize uygulatın, eşinize değil.

Dün eşi samimi bir arkadaşının eşini ve çocuğunu eve bıraktığı için telefon kıran üye, bugün de kredi kartı çıkarmış diye gece yarısı kavga eden üye...
Evlenince eşler tapulu mal olmuyorlar, bu kadar baskı neden? Ayrıca kredi kartı bence kişiseldir. Harcamalar ortak olur kalan parayı isteyen istediği şekilde harcar. Bu forumda ilk kez erkeklere acımaya başladım.

Karıya kıza değil lakin belki ortaya çıkmasa harcayıp borca girecekti
Nereden biliyorsunuz?
Eğer mantık çerçevesinde kullanırsanız çok da faydalı bir şey kredi kartı.
Ailem hep karşıydı, eşim de karşıdır.
Ama yüksek fiyatlı örneğin tv, beyaz eşya gibi şeyleri karta alıp taksitleniriz.
Bir daha böyle yüklü bir şey alana kadar da kart kullanılmaz.

Eşiniz size hediye almış, taksitlendirmiş.
Ne yapsın adam daha?
Belli ki adam da bir anda nakit olarak harcanan paranın aylık yaşam kalitesini düşürmesi yerine, bu mantıkla ilerleyen biri.

Bir de gece uyandırmışsınız, pes doğrusu!

Bi bırakın kullanmak istiyorsa kullansın. Siz kredi kartına karşıysanız siz kullanmazsınız. Kendi kararlarınızı kendinize uygulatın, eşinize değil.
Evet konu sahibi, işin bir de bu yönü var. Siz kredi kartına karşısınız diye neden eşiniz de kullanmamak zorunda?
Yazık bu insanlara yahu, ben benim kararlarıma karışacak benim yerime beni ilgilendiren meselelerde karar alacak insanla birlikte yaşayamam.
Kocası bir kadına kredi kartı kullanmasına izin vermiyor olsa, eşinden psikolojik şiddet görüyor olur.
Aynısını kadın yapınca “ama ben haklıyım neden beni umursamıyor” diyor, bir de özür bekliyor.
🤦🏼‍♀️

Eşimin kaç tane kartı olduğundan haberim bileyok. Çünkü neden olsun ki...

Bu baskı nedir kadınlarda. Her şeyi birbirimize bildirmek zorunda değiliz. Hele kredi kartı gibi bi şeyi hiç bildirmek zorunda değiliz.

Kredi kartı kullanmayı bilen icin ilac gibi bi şeydir. 10 senedir kullanırım ve hiç altından kalkamayacağım borçlara girmedim.

Pardon ama nerde kaldı birlik beraberlik aile kavramı?

Pardon ama nerde kaldı birlik beraberlik aile kavramı?
Saçmalamayın yahu siz evliliği yapışık ikiz gibi yaşamak sanıyorsunuz herhalde.öyle bir şey yok. Evllik kesişim kümesidir kapsama kümesi değil....

Her ilişkide birey olmak üst sınırdır.

Saçmalamayın yahu siz evliliği yapışık ikiz gibi yaşamak sanıyorsunuz herhalde.öyle bir şey yok. Evllik kesişim kümesidir kapsama kümesi değil....

Her ilişkide birey olmak üst sınırdır.
Lütfen ithamlarımıza dikkat edelim. Saçmaladığımı düşünüyorsanız bunu içinizden düşünün. Ben sizin yorumunuza katılmadığımı belirten cümleler kurdum saçmaladığınızı düşündüğümü değil!

Kizmamis halinizle adamı uykusundan etmişsiniz
Ben olsam ben de söylemem size
Doğru dürüst kullandıktan sonra kredi kartı kolayliktir

BENDE başkalarıyla yemiş diye birşey okuyacağım sandım.
ne kadar boşa takıntı yapıp kocanızı darlamışsınız
adam haklı...
hayatınızda başka dertleriniz yokmuda bu olaya güven kaybı yaşadınız kafaya taktınız anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X