Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haberiniz olmayan bir kredi kartının hareketlerinde, başka bir kadına alınmış iç çamaşırı görseniz şu tepkinizi anlayabilirdim.

Ama şu durumda geçimsizden başka bir şey görmüyorum. Eşiniz aramamakta haklı.

Adam limiti doldurmuş gibi bıdı bıdı ediyorsunuz üstelik.

24 bin limitin de çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, başka bankadan kredi kartı yoksa çok normal.

kesinlikle bu kadar abartacak derecede bir olay değil, durduk yere huzurunuzu kaçırmayı nasıl başarıyorsunuz.

Karıya kıza değil lakin belki ortaya çıkmasa harcayıp borca girecekti
Güveniniz bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı? Kendimi yerinize koyuyorum, eşimin bilmediğim kartını bulsam, önemsememiştir, unutmuştur, anlatmaya değer görmemiştir diye düşünür ben de önemsemem. Limiti fazla olabilir ama neticede adam kullanmıyormuş. Sizin hediyeleri o karttan aldığına göre diğer kart ekstresine de baktığınızı biliyor, ne aldığını, ne kadara aldığınızı görmenizi istemiyor olabilir mi? Eşlerinin en ufak açığını arayıp, güvenim sarsıldı moduna giren kadınları cidden anlamıyorum. Tanışmadan, güvenmeden, her an arkanızdan iş çevirme ihtimalini gördüğünüz adamlarla mı evleniyorsunuz?

Ama eşi olarak bana söylemesi beklerdim nihayetinde 24 bin bize göre yüksek bir rakam
Limiti o kadar diye hepsini kullanacak degil ya borcumuz var bizimde ama eşimin 1 den çok kartı var sonuçta lazım olan bişey kullanıyor ödeme zamanı gelince takır takır ödüyor bu kadar problem edilecek bişey degil fazla sıkmışsınız adamı bırakın biraz çocuk degil sonuçta ne yapacağını bilir

Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Fazla abartıyorsunuz, sızın bu sekılde tepkı verecegınızı dusundugu ıcın soylemem ısıtır, adamın demek ki hediye alacak parası yoktu, ordan taksıt yapmayı uygun gördü, harcamalara baktım diyorsunuz,Baska bişey almamış ki, kusura bakmayın ama eşiniz haklı..

Merhaba hanımlar.hemen konuya geçmek istiyorum.
Eşimin benden gizli kredi kartını buldum bir tesadüf eseri...
Sonra araştırdim limiti 24bin küsür Kartı varmış o kadar şaşkınım ki eşim memur ve maalesef oldukça borcumuz var ev vs almıştık o nedenle karta oldukça karşı olduğumu biliyor.
Hemen harcamalarına vs baktım
Sadece bana hediye almıştı onu taksit yaptırmış onun dışında harcama yok. İki gün önce bana heidye almıştı o var sadece taksit yaptırmış.
Hemen gece uyandırdim.
Üç ay önce banka yollamış buda kabul etmiş güya.
Neden bana söylemedin dediğim de işte bunlar için diyip uste çıktı üstelik oysa tepkim büyük değildi gece uyandırms olabilirim ama sabaha kadar içim içimi yiyecekti ilk yaptım böyle bir şey.
Beyfendi bana trip atıyor yani diyecek sözüm kalmadı çok sinirlendim acaba benden daha gizli nelerin var dedim Tabii ki cevap olarak hiçbir şeyim yok dedi ama tüm güvenimi sarstı. Şuan da ne bir mesaj ne bir özür..
Üstelik bugün halam kuzenim babanneme gidecektik yolculuga. Beyfendi haklı gibi bir msj bile atmamış. Nasıl davranayim sizce. Ustelik ailemin yanında olacagz inş bugün ve yarın.
Onların yanında nasıl olur bilmiyorum ama kalbim kırık hemde çok fazla
Sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum. Sizin için harcama yapmış olsada sizden habersiz yapmış bunu. Bence alttan almayın haklı olan sizsiniz..

Adam kendi maaşıyla harcamak için kart almış. Ki onu da kendi istememiş ya neyse. Bit de diyorsunuz ki ya borç yapsaydı. Cocuk mu bu adam. Gece beni uyandıracak böyle basit ve haksız bit şey için varya birisi. Gelip kendisi özür dileyene kadar yüzüne bakmam asıl. Bit de özürü siz kendinize bekliyorsunuz:) bem de eşimden habersiz aldım kartımı bankaya bit iş yapmaya gittiğimde. Akşam da söyledim kart aldım diye. Ama sonuçta alırken habersizdi. Tamam gelir gider ortaktır ama adamın çalışıp kazandığı sey3 de bu kadar karışmayın ya.

Neden haklisiniz onu anlamadim belkide esiniz hakli adami her firsatta cok darliyorsunuz o yuzden soylememis olabilir hem baska bi yerede bi harcamasi yok ne bekliyordunuz ne yapması lazim bu adamin gece uykusundan kaldirip adami hesaba cekmissiniz ben sahsim adina bana guvenmeyen bi kocaya kirilirim oda size kirilmis olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X