• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yalan söyleme alışkanlığı

Evden çıkalı bir 10 dakika falan olmuştu. Para almaya unuttuğunu farketmemiş olabilir diye aradım "para almaya unutmuşun" dedim, yani paraya dokunmasına izin vermek için değil. Hani niye öyle anlaşılmış bilemedim de düzelteyim. Pandemiden önce ben paraya dokunmayı sevmezdim ama el yıkama ve hijyen konularında eşim benden daha pimpirikliydi (pandemi öncesi) bana camdaki sinekliğe dokunsam "git ellerini yıka" derdi. Evdeki kediyi kucağıma alıp sevsem ellerimi yıkatırdı. Restorana gidince garsonların tuhaf bakışları altında çatalı bıçağı, tabağı bardağı peçetelerle temizler silerdi, benimkileri de silerdi dokundurmazdı. Ben bunların hiçbirini yapmazdım daha önce.

Bu söylediklerinizi artık yapmıyor mu ?

Sana tek soyleyecegim sey var: bu herif asla duzelmez.. yalan karakterine islemis.. tek sana soylese derim ki herifi cok sıktın ondan sana boyle yapiyor ama herif herkese boyleymis..duzelmez

Ben hoşlanmıyorum yalandan. Mevzu neyse söylensin açık acik çünkü acaba diyorum bu küçük olanlar benim farkettiklerimse ve gerçekten büyükleri de varssa.

Back