• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli kredi kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar fikrini söylediğinde böyle çıldıracaksanız niye buraya konu açtınız anlamadım? Ayrıca eşiniz demek ki dediğiniz kadar çok güzel bir maaş almıyor ki sıkışıyorsunuz. Ya evde kimse matematik yapmayı bilmiyor o güzel maaşa rağmen böyle sıkıntılar yaşıyorsunuz ya da burada abarttıkça abartıyorsunız.

herkesin kazandığı kendine insanlar size çalışın dedi diye bu kadar sinirlenmenizi hiç anlayamadım
Merhaba konu sahibi benim insanlara saldırmadım başka bir üye saldırmış ama ben gibi anlaşılmış o maaşla geçinememe konusuna gelince Allah'ımıza hamdolsun Maşallah Maaşı iyi ama birtakım borçlarımız var Ev araba vesaire gibi bir de düğünümüzü kendimizi yapsok kimsenin 1 TL'ye verdiği yok O nedenle biraz ayağımızı yorganımıza göre uzat mamız lazım açıkçası

İşler değişti.

Banlanmışsınız ama okursunuz nasılsa. Ben eşinizi normal insan sandığım için acıyıp üzülmüştüm kendisine, şu mesajınızdan sonra size benden tam destek. Ümüğüne çökün.

O sizi evcil hayvanı gibi kısıtlıyorsa bence siz az bile yapmışsınız.

Çalışmak istemiyorum deseniz anlamaz fakat yine de saygı duyardım. Eşim izin vermiyor kalıbına saygı da duyamıyorum. Ama size izin vermeyen eşinize istediğiniz baskıyı kurabilirsiniz bence.

Öyle başa böyle tarak.

Hak verilmez alınır diyeceğim ama size pek bir şey ifade etmeyecek büyük ihtimalle.

Neyse.
,

Merhabalar konu sahibi benim Ama başka bir üye ile tartışma nasıl olmuş galiba.. Ben de çalışmıyorum ama eşim izin vermediği için değil asla ve asla böyle bir hakkı onavermem Nihayetinde benim hayatım ister çalışırım ister çalışmam zaten 3 sene boyunca bebeğim olana kadar çalıştım Şu anda da çalışmak istemiyorum Çünkü bebegı bırakacak kimse yok kreşe de veremem

,

Merhabalar konu sahibi benim Ama başka bir üye ile tartışma nasıl olmuş galiba.. Ben de çalışmıyorum ama eşim izin vermediği için değil asla ve asla böyle bir hakkı onavermem Nihayetinde benim hayatım ister çalışırım ister çalışmam zaten 3 sene boyunca bebeğim olana kadar çalıştım Şu anda da çalışmak istemiyorum Çünkü bebegı bırakacak kimse yok kreşe de veremem
Sen ister çalışırım ister çalışmam derken bir şey yok adam da kart çıkarmış sen neden adamın sınırını yok sayıyorsun evlilik bu değil kusura bakmayın. Yataktan uyandırmak nedir yanı

Haklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz gerçekten :işsiz:
Bende memurum. Maaş aldığımız banka değişince kredi kartı da mecbur çıkartıyorlar almam diyemezsin promosyon vermek için banka mecbur tutuyor. Benim kaç tane hangi bankadan kartım var eşim bilmez. Gece vakti uyandırıp bu kart ne diye hesap da soramaz.
Eşiniz işini bilmeyen gereksiz harcamalar yapan biri mi ki bu kadar tepki verdiniz 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X