Eşimin gizlediği hat...

haklısınız arkadaşlar .en iyisi bekleyip akşama her şeyi görmek. siz olmasanız ben napardım iiki vaarsınız

bekle tabi akşamı, hattı iyice kurcala. ama şöylede bişey var gizli bir hat olsa adam neden telefonun arkasına koysun ki ulaşamayacağın bi yere koyardı dimi?

yüzüne fırlatıp çekip gitsen ne olucak
bi sor bakalım neymiş o hat ne işe yararmış :1closedeyes:

bekle tabi akşamı, hattı iyice kurcala. ama şöylede bişey var gizli bir hat olsa adam neden telefonun arkasına koysun ki ulaşamayacağın bi yere koyardı dimi?

Orasi öyle güzelim lakin erkeklerin salaklignida-tatlicadiarzu- hesaba katarsak bu konularda cogunlukla kendi kendilerini ele verdikleride bir gercek....

Bir kadin kadar ince ve detayli düsünmüyorlar:hulya:

Orasi öyle güzelim lakin erkeklerin salaklignida-tatlicadiarzu- hesaba katarsak bu konularda cogunlukla kendi kendilerini ele verdikleride bir gercek....

Bir kadin kadar ince ve detayli düsünmüyorlar:hulya:

o da doğru a.s

ama adamın hemen günahını almayalım diye şeyettirdim akşam bi kurcalasın da hattı bakalım ne çıkacak. ben öyle bişey bulsam hiç susamazdım hemen giderim banyoya altını üstüne getirirdim o hattın.

bak böyle diyebilirsin bu çok iyi bir fikir :lepi:

kaydirigubbakcemile5

bakıyorum kkda herkes bişilerden şüpelenir hale gelmiş

acaba birbirimizdenmi etkileniyoruz

onunki yapmış acaba benimkide yapıyomu

bir araştırma içine giriyoruz

bukadar kötü niyetli olmayalım

inan burada okuduklarımdan bende çok etkileniyorum
uzun bir süre bir derdim var topiclerinde gezmedim, okuduğum her şeyden bir pay çıkarıyordum
acaba benim eşimde yapar mı, acaba o da böyle düşünüyor mu vs vs
sonra zaman geçtikçe o söylemeye başladı kadınlar kulubune çok takılıyorsun sen böyle saçma sapan şeyler düşünmezdin ne oluyor sana demeye başladı
hepimiz zaman zaman etkileniyoruz sanırım burada okuduklarımızdan

haklısınız arkadaşlar .en iyisi bekleyip akşama her şeyi görmek. siz olmasanız ben napardım iiki vaarsınız

canım eşinin hat almak istemesi ve bunu zaten seninle paylaşmış olması normal bir şey ama senden gizlemesi hoş bir şey değil
eğer hat alalım sana vs gibi fikirlerini sunduğun halde sana yeni hattından bahsetmezse bu işin içinde bir iş var demektir
siz karı kocasınız aynı hayatı paylaşıyorsunuz gözünün içine baka baka sana yalan söylüyorsa bi bit yeniği olabilir diye düşünüyorum

canım akşam göreceğiz artık herşeyi. yeni hat alıp mevcut hattını kapattıracaktı. e eski hatta duruyor. bakalım. belki o yeni hattı hiç açmaz bugün. açmazsa korkmama gerek yok dimi..:gitme:

ben olsam asla sormam..
Dişini sık sabret,asla ve asla sorma.
sorsan ne olacak eğer aldatıyorsa daha dikkatli olacak bunu mu istiyorsun..
sessizce bekle,vakit geçsin adam hattı kullanmaya başlasın,bakalım kimi arıyor,kiminle mesajlaşıyor,sana ne zaman söylüyor hat aldım diye..
sadece bekle,sakın korkutma adamı,yoksa bugün olmasa da niyeti vars yarın yine yapar aynısı..

canım akşam gayet sakin yemeğini falan yedir..yemeği burnumdan getirdin demesin bu birr
2.yeni avea hattı alacaktın aldın mı diye soruyorsun..
eğer hayır derse (özellikle avea de.çünkü laf oyunu yapıyorlar sonra)
kocanın telini al nasıl o gece açtıysan aç ve suratına o hattı fırlatt
işte o zaman renk atacaktır ve istediğin gibi saldırabilirsin...
atış serbest ...merak etme suçlu olduklarında döv beni diyip yerlere kendileri yatıyor...

ben olsam karti alirdim,bakalim yerinde olmadigini fark ettiginde ne yapar..
banami sorar yoksa caktirmadan ararmi ögrenmek icin..

gelişmeleri bekliyoruz canım,bende bazı bilgiler ışığında şu sonuçlara ulaştım
eğer aldatsaydı hattı eve getirmezdi ve pin kodu kullanırdı ve sana hat almak istediğinden bahsetmezdi.
eşinin masum olduğuna inanmak istiyor ve en iyi niyetle düşünüyorum.
akşama gelişmeleri muhakkak yaz cnm a.s.

eşinizin telefonun kapağını açma fikri bana çok enteresan geldi..
40 yıl düşünsem aklıma gelmez sanırım
ya dA
bekara karı boşamak kolaydır hesabı benimki..
ben nedense ortada bir aldatma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. evli ve tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir aslında ama.. ben öyle düşündüm.
sizin davranışınızı garipsedim aslında.. bir hobby edinseniz,ya da kişisel gelişim kurslarına falan katılsanız da paranoyalarınızdan kurtulsanız.. böyle çok üstüne düşerseniz,aldatmayacak olan adam bile aldatır ya..
biraz rahatlayın,kendizi yemeyin boş yere lütfen..

Arkadasım ben yerinde olsam o hattı çalardım:))
eşim evd eneyini kaybetse bana sorar seninkide bir şekilde hat eve mi düştü yolda mı düşürdüm diye merak eder sana sorardı..ya da hat almıştım canım kaybettim evde gördün mü derdi.......
pin kodu bile kullanmıyor adam ne aldatması bence zaman bulamadı söylemeye ya da berabe rtarife bakalım demişsin ya o da tek alınca daha cesaret edip söylemedi..

Etiketler
şeytan, **hatlar ve haltlar**, aldatılıyormuyum?, aveami?, batarya, beklemede kal, bende hat alcam, eşimin, gitmek, gitmelimiyim, gizlediği, gizli hatlar, hat, hat kimin, hat-halt, hayirlisi olsun, karışık, kntr biter insallah, kokusu çıkar, nasıl, neden gizliyor, numara, ortada birşey yok, rüzgardan nem kapmak, takip et, takipte ol, telefon, yüzüne vurmak, yol

:roflol: sırnaşık şey

ben takip ederdim bir süre, ne yapacak o hatla, bana ne zmn söyleyecek vs...söylemiyorsa işte o zaman benden gizli işler çevirdiğine inanır dünyayı ona zindan ederdim kötükedihüso

Aynen..Ben de ilk başta anlamadım nereyi açmış da buşmuş falan diye..kaydirigubbakcemile3

Valla kızlar artık 1 aşama daha kaydettik topluca duyurulur..:lepi:

Artık telefon numaralarını kontrol etmekle kalmayıp, batarya ıvır zıvır ne varsa açıp bakıyoruz..:bbo:

KK kadınlarından korkulur ey erkekler..Ayağınızı denk alın..:içelim::hooray::enbuyukkk:

ben de kısmet olursa evlenicem bu sene..
ben de bu kafa varken aldatılıp aldatılmamak tamamen evlenecgım kişinin insafına kalmış.. bazı hanımların performanslarını okuyunca diyorum ki benımkı beni tüm türkiye ile aldatsa ruhum duymaz ...

:kedi:
begendinmi?? :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…