haklısınız arkadaşlar .en iyisi bekleyip akşama her şeyi görmek. siz olmasanız ben napardım iiki vaarsınız
bekle tabi akşamı, hattı iyice kurcala. ama şöylede bişey var gizli bir hat olsa adam neden telefonun arkasına koysun ki ulaşamayacağın bi yere koyardı dimi?
Orasi öyle güzelim lakin erkeklerin salaklignida-tatlicadiarzu- hesaba katarsak bu konularda cogunlukla kendi kendilerini ele verdikleride bir gercek....
Bir kadin kadar ince ve detayli düsünmüyorlar:hulya:
Ben de böyle tahmin ettim ama senin eşin gerçekten de yeni hat almak istiyormuşş.
Eee o zaman şüphelenmene gerek yok..
Sen ona ''hat almak istiyordun naptın alıcan mı'' falan diye sor..
Bakalım ''aaa ben aldım'' mı diycek yoksa ''alırız dur bakalım' mı diycek..
ne bilim, senelerdir aynı meslekte hiç ikinci bir hatta ihtiyaç duymamıştı. bilemiyorum.şimdi ona bir tarife bakıyorum. arayıp sana güzel bi hat buldum onu alalım dicem. ben aldım demezse yapacaklarımdan emin değilim.
bakıyorum kkda herkes bişilerden şüpelenir hale gelmiş
acaba birbirimizdenmi etkileniyoruz
onunki yapmış acaba benimkide yapıyomu
bir araştırma içine giriyoruz
bukadar kötü niyetli olmayalım
haklısınız arkadaşlar .en iyisi bekleyip akşama her şeyi görmek. siz olmasanız ben napardım iiki vaarsınız
canım eşinin hat almak istemesi ve bunu zaten seninle paylaşmış olması normal bir şey ama senden gizlemesi hoş bir şey değil[/COLOR .!.:[/B]
eğer hat alalım sana vs gibi fikirlerini sunduğun halde sana yeni hattından bahsetmezse bu işin içinde bir iş var demektir
siz karı kocasınız aynı hayatı paylaşıyorsunuz gözünün içine baka baka sana yalan söylüyorsa bi bit yeniği olabilir diye düşünüyorum
eşinizin telefonun kapağını açma fikri bana çok enteresan geldi..
40 yıl düşünsem aklıma gelmez sanırım
ya dA
bekara karı boşamak kolaydır hesabı benimki..
ben nedense ortada bir aldatma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. evli ve tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir aslında ama.. ben öyle düşündüm.
sizin davranışınızı garipsedim aslında.. bir hobby edinseniz,ya da kişisel gelişim kurslarına falan katılsanız da paranoyalarınızdan kurtulsanız.. böyle çok üstüne düşerseniz,aldatmayacak olan adam bile aldatır ya..
biraz rahatlayın,kendizi yemeyin boş yere lütfen..
Aynen..Ben de ilk başta anlamadım nereyi açmış da buşmuş falan diye..kaydirigubbakcemile3
Valla kızlar artık 1 aşama daha kaydettik topluca duyurulur..:lepi:
Artık telefon numaralarını kontrol etmekle kalmayıp, batarya ıvır zıvır ne varsa açıp bakıyoruz..:bbo:
KK kadınlarından korkulur ey erkekler..Ayağınızı denk alın..:içelim::hooray::enbuyukkk:
Etiketler
şeytan, **hatlar ve haltlar**, aldatılıyormuyum?, aveami?, batarya, beklemede kal, bende hat alcam, eşimin, gitmek, gitmelimiyim, gizlediği, gizli hatlar, hat, hat kimin, hat-halt, hayirlisi olsun, karışık, kntr biter insallah, kokusu çıkar, nasıl, neden gizliyor, numara, ortada birşey yok, rüzgardan nem kapmak, takip et, takipte ol, telefon, yüzüne vurmak, yol
:roflol: sırnaşık şey
:kedi:
begendinmi?? :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?