Eşimin gizlediği hat...

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
bakıyorum kkda herkes bişilerden şüpelenir hale gelmiş

acaba birbirimizdenmi etkileniyoruz

onunki yapmış acaba benimkide yapıyomu

bir araştırma içine giriyoruz

bukadar kötü niyetli olmayalım

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:

Son düzenleme:

acaba birbirimizdenmi etkileniyorum

Tatlım bunun Kk yala falan ilgisi yok
Hiç bir kadın,o negatif sinyalleri almadığı sürece böyle bir araştırma içine girmez.
Allahın lütfu olan çok iyi sezilerimiz var biz kadınların.
Adını 6.hismi koyarsın,yada başka birşeymi bilmiyorum ama entresan bir şekilde alıyoruz havada kokuyukaydirigubbakcemile3
Hiç bir kadın durduk yerde huzurunu bozmak istemez.
Arı baldan kaçarmı?
Tabiki kaçmaz
Ama huylandırıyor bu erkekler kadınları işte
Şimdi bu adam o hattı alıp,geldiğinde karısına söylemiş olsaydı
Bu kadın ne buraya konu açar,nede sinirden dudaklarını ısırırdı.
Onlara göre çok normal gelen şeyler,bizim hassas noktalarımız sanırım.
Biraz daha duyarlı olsalar sorun çıkmayacak ama
O zamanda kavgasız gürültüsüz çok monoton bir hayat olcakkaydirigubbakcemile3
O kadar sakin hayattta sıkıcı olur sanırım.kaydirigubbakcemile3

canım bu durumda ben de olsam ben de çok sinir olur ve şüphelenrdim açıkçası.
tamam hat alabilir, almak istediğinden sana da bahsetmiş zaten
ama şu an niye saklıyor, yani sen eşini çok sık mı arıyorsun acaba, yani bazı erkekler zırt pırt eşlerinin ya da sevgililerinin aramasından hoşlanmazlar yani hani bu hattı da herkes ulaşamasın bana amacıylamı almış diyecem ama sen herkes değilsin, ne olursa olsun sana söylemesi lazım ve eğer aramanla alakalı bir rahatsızlığı varsa da ben müsait olunca seni ararım sen beni sık arama falan diyebilir.

sen biraz beklemeye al bu konuyu, aradığında akşam konuşuruz demiş belki açıklar akşama, eğer açıklamazsa veya daha sonra alırım şimdilik hat almaktan falan vazgeçtim derse, eşini takibe al bir süre, davranışlarını falan gözlemle, hattı da arada çıkarıp kendi teline tak, kayıtlı numara varsa onları araştı yani bir süre dedektiflik yap. eşinin senden gizlemesi için ne gibi bir sebep olabilir onu da düşün. yani illa aldatma değil de ailevi meseleler veya senin görüşmesini istemediğin kişilerle falan görüşme amaçlı mı bunları da araştır. ama arkadaşım sonuçlarına katlanabileceksen ve eğerki sonunda çirkin şeyler öğrenip en bu işi bitiririm diyeceksen araştır. yoksa yok yapamam, bırakamam, gidecek yerim yok, çok seviyorum gibi sebeplerle herşeye razı olacaksan da boşver araştırma, üstüne gitme.:teselli:

acaba birbirimizdenmi etkileniyorum

Canim bizim niyetimiz aslinda hep iyiden yanada...bu erkek milletinin niyetine belli olmuyor!!:hulya:

Yüzde 100 esim beni aldatmaz diyebilecek kactane kadin var? Bilemiyorumbenneyaptımki

Esime sonsuz bir güvenim oldugu halde yinede bir 5 sene sonra acabami demeyecegim ne malum?

Erkeklere bu konuda tam manasi ile güvenmemenin bence kötü bir niyetle alakasi yok....cogunun fitratinda var bu...sahsi fikrim.

o hattı alma sebebi ne olursa olsun sizin haberiniz olmaması hoş değil.. hemen kesin aldatıyor diye bir kanıya da varmamak lazım.. önce bir sakin olun.. ve dediğiniz gibi eşinize ona hat bulduğunuzu ve alacağınızı söyleyin.. ha hala ben hat aldım demezse onu o zaman düşünürsünüz.. ama önce bir sakinleşin..

Kk da masaya yatırılıp,otopsi yapıldığını bilse şoka girer herhalde:1shok::1shok:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:aylin abla allahda senı guldursun ya:roflol:
kan tahlıllerı temızdır bence..
sucsuzdur ...
telefon bayısınde bı tanıdgnız varmı?..
varsa eger dokunmanları ısteyebılırsınız..
kımlerle gorusme yapılmıs bakabılırsınız. de..

peki hattı kendi telinize taktını

pini nerden bildiniz hat boş dediniz

nasıl o hattı açtığında size bilgi gelecek anlamadım

kamu sektörüne bişiler daha özeldir

heleki askeri personel için

pek aklıma yatmadı yatmadı

canım er değil. bildiğin rütbeli. görevi bu yani. dayak mayak yok :)
aynen bende telaşlanır söylicemide söyleyemezdim..

işte benimkide rütbeli hayatım anladım rütbeli olduğunu er olsaydı yapmazdı :)
tövbe Allahım...
vallahi hayatım bu askerler bişey çevirip , açıklama yapmayarak, bir soruyada adam gibi cevap vermeyerek hayatlarını sürdüyor..

Son düzenleme:
aylin abla belkı adam unutmusdur olamazmı?..
belkı dıcekdır bısı cıkmısdır herseyı dusunmek gerekır dıye dusunuyorum..
ıllahı aldatır demek ıcın daha 1 senelık evlılıkde aklım almıyo daha evlılıge alısma devresınde bı adam nıye aldatsınkı..
konu sahıbesıde belırtmıs zaten kıskancım dıye belkı abartıyo olabılır dıye dusunuyom..aceba sızın baska hattınız oldugnu esınız ogrense nasıl tepkı verırı..
emınım hıc bısı sormaz bıle..bana gore cok buyutulcek bı mevzu degıldır..neden boyle bı konu ıcın sınırlerı bozmaya degmez....
suan dahı konu sahıbesı bence sınırlıdır ve aklı karısıkdır kendısını uzuyodur..

dökümleri sadece hat sahibine verirler danışma hattını arasanız da birşey sorsanız bile hat sahibi olmayana bir bilgi vermiyorlar

Son düzenleme:

Sizinde ağzınız yanmış bazı şeylerden sanırım ama genelleme yapmak doğru olmaz.
Şu mesleği yapan böyledir,bunu yapan şöyledir diye bir kriter yok.
Bu meslekle değil,kişilikle ilgili birşey.

Vallaha güzelim esim benim telefonumun battarya tarafinin arkasinda gizledigim bir hat bulsa hicbirsey söylemeyecegini tahmin etmiyorum......:hulya:

Baska hat aldim diye degil bunu neden sakladim diye mutlaka ne oluyor diye sorar!

gizli birşey yapıyor olsaydı pin kodu kullanırdı
sonuçta zor birşey değil

Tatlım bende söylemeyi unutmuş olabileceğini düşünüyorum zaten.
Daha önceki yorumumdada belirttim.
Eşi kadar önemsememiş olabilir bu durumu,onun için sıradan birşey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…