gece kocası ile yatarken birden bir his geliyor ve kalkıyor senede bir telin arkasını açmayan arkadaşımız kocasının telini arkasını açıyor ve yedek sim kart buluyor..çok hisli bir arkadaş tamamen hissel davranarak buluyor yani...
bence arkadasimiz pin kodunuda hisleriyle bulmustur:))
ayol aldatan bir koca yedek bir kart alir ve kendi cebine takarda pin kodunu iptal edermi ?
bu konuda puzzle ler oturmuyor :/
arkadas dun k.k ya girmis ama bir ceavp yazmamais .halbuki bizz cokk merak ettik onuua.s
cok sevındım..merhaba arkadaşlar uzun süre cevap yazmayıp sizleri merakta bıraktığım için özürdilerim. malum haftasonu olduğu için eşim hep evdeydi ve onun yanında açmak istemedim.
evet arkadaşlar eşim beni aldatmıyormuş. beni ikna etmeyi başardı. o gün gerçektende toplantı varmış,paşa gelmiş. o nedenle tüm rütbeliler telefonlarını kapatmışlar. eşimin ordan bir arkadaşının eşiyle konuştum. o da aynı şeyi söyledi. askerin telefonunu bi erkek arkadaşıma arattım. "burda öyle biri yok hat benim."diyen başka biri çıktı. ayrıca o gece işyerinide arattım telefonu haporlere alıp konuşturdum. bugüün askeriyede toplantı oldumu diye oldu dediler. eşimin günahını almışım. ama hemen yelkenleri indirmedim tabi. iki gündür "sen hala inanmamış gibisin" deyip etrafımda pır dönüyor.
merhaba arkadaşlar uzun süre cevap yazmayıp sizleri merakta bıraktığım için özürdilerim. malum haftasonu olduğu için eşim hep evdeydi ve onun yanında açmak istemedim.
evet arkadaşlar eşim beni aldatmıyormuş. beni ikna etmeyi başardı. o gün gerçektende toplantı varmış,paşa gelmiş. o nedenle tüm rütbeliler telefonlarını kapatmışlar. eşimin ordan bir arkadaşının eşiyle konuştum. o da aynı şeyi söyledi. askerin telefonunu bi erkek arkadaşıma arattım. "burda öyle biri yok hat benim."diyen başka biri çıktı. ayrıca o gece işyerinide arattım telefonu haporlere alıp konuşturdum. bugüün askeriyede toplantı oldumu diye oldu dediler. eşimin günahını almışım. ama hemen yelkenleri indirmedim tabi. iki gündür "sen hala inanmamış gibisin" deyip etrafımda pır dönüyor.
canimmm cokk sevindim inanan.allahim kimsenin agiz tadini bozmasin.merhaba arkadaşlar uzun süre cevap yazmayıp sizleri merakta bıraktığım için özürdilerim. malum haftasonu olduğu için eşim hep evdeydi ve onun yanında açmak istemedim.
merhaba arkadaşlar uzun süre cevap yazmayıp sizleri merakta bıraktığım için özürdilerim. malum haftasonu olduğu için eşim hep evdeydi ve onun yanında açmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?