çalışmazdım çocuğum olunca oturur çocuğuma bakarım,çocuklu annelerin serzenişlerini duyuyorum çünkü
evet bende zorunluluktan dolayı çalışan bir çocuk annesiyim. henüz 2,5 yaşında çocuğum. büyüklerden bakan olmadığı için kreşe vermek zorunda kaldım. antep'in en iyi kreşlerinden birisi olmasına rağmen bir anne gibi bakamıyorlar tabiki. 2 aydır gidiyor kreşe ve 2 kgrama yakın zayıfladı çocuğum, hırçınlaştı..
ki bu bakımdan madden zorlanılmadığı sürece en azında çocuğun anaokulana başlayacağı sürece kadar çalışılmamasından yanayım. ben doğum dolayısı ile işten ayrılmıştım.. evet madden çok sıkıldım bunaldım ve tekrar işe başlamak zorunda kaldım.. ancak çocuğum, ev işleri, seviyeli arkadaş ortamları falan derken evimde çok güzel vakit geçiriyordum.. şimdi yavrumcuğum kreşe gitmek için erkenden zorla uyanıyor uykusundan.. kıyamam ona.. :1hug::
bence çocuk olduktan sonra 5 yaşına kadar çalışmayı düşünmemek lazım çünkü onlar bizim herşeyimiz.. hiç kimse bizim verdiğimiz emek ve sevgiyle besleyemez onları..
anne olmak çocuğun içinyapabileceğinden fazlasını yapabilmek için ödün vermektir.. tabiki madden rahatsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?