valla büyük konuşmak istemem ama çalışırdım. çünkü ailem beni okuttu öğretmen yaptı. babacığım ne masraflar döktü onun hakkının verebilmek adına en azından çalışmam gerekir. annem ben küçükten beri herp sölerdi aman kızın oku kocanın eline bakma die. hem zaten işten çıkcak kadar aptallık yapmam devlette öğretmenim ve kolay kazanmadım bu mevkiyi kpss gibi bi çileyle uğraştım. 85 puanın 2 yılında anca kadrolu memur oldum. nişanlım da yarı özel bi yerde mühendis.ikimiz el ele verince her şey güzel olucak. hem eşim de gurur duyar eşim çalışıyor die.
ama çevremde var eşi esnaf kendi okumuş. iş bulamadı ve eşimin durumu iyi gerek yok çalışmama die bunun arkasına sığınıyor. benim mesleğim ve çalışmam bana güven veriyor.
calisan kadin icin tek zorluk cocugunu baskasina emanet etmek zorunda kalmak bence;
o da zaten 6-7 aya kadar dogum izni var, ve 3 yasdan itibaren de kres yasi geliyor,
aradaki 2,5 yili da anne- kayinvalide gibi cocuga cok cok iyi bakacak buyuklerden yardim alarak gecirirse sorun kalmaz diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?