Eşimin geceleri saçma sapan açtığı konu ?

Hahah demek benim kocam çok rahat birisi her dk foto cekerim ayrıca oyle düz fotolarda değil gizli klasörümün dili olsada konuşsa iyi ki yok birde foto çekip atacak olsam kocam varken mi yaparım biraz akıllı olun rica ediyorum

İkinizin de geceleri içinize cin mi giriyor nedir

Ya bence bazıları çok paranoyak. Senin eşin normal olanından. İnsan kaç yıllık eşini artık iyice tanımalı, güvenmeli bir zahmet. Kimisi gerçekten fotoğraf çekinmeyi çok sever. Ben de her gün kendi fotoğrafımı çekerim, evlensem yine çekmeye devam ederim muhtemelen skskdkd Söylediğin gibi başkasına atıyor olsa , aldatmak istese bunu eşi evde değilken yapardı. Zorunlu'nun eşi de banyoda uzun süre durunca şüphe etmiş. Burda zamanlama önemli. Gündüz çekse Belki bu kadar dikkat çekmeyecekti. Belki aralarında güven sorunu yapacak bir şey yaşandı onu bilmiyoruzki. Amann neyse bananee

Ay bu ne aksiyonlu bir gün. Zorunlualan gerçekten siz misiniz? Ferhans olup olmadığınızdan şüphelenirken burada çıktınız karşıma? Arabanız pert olunca yazık yeni evlilere demiştim ama siz hala borç batağındaymışsınız. Kredi üstüne kredi, borç üstüne borç...
Derdiniz borcunuz bitmedi. Ne çektiniz be. Hem niye eski üyeliği kapattınız ki?

Lovabada Lovabada

Terbiyesizlik . Bu tarz cümleleri sindirmeyin ya Allah aşkına böyle lafları edemesin size

Gece gece aynaya bakılmaz ne fotografi carpilirsin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…