Muhtemelen kıskanç biriyle yaşamadığınız için anlayamıyorsunuz. Hepimiz kendi penceremiz kadar yorum yapıyoruz işte.bence adam normal bir soru sormus. ben de merak ettim.
sac uzamanizi cektiyseniz soyleseydiniz bunu. o da merakini giderirdi. niye en kotuye yordunuz ki?
Adam sorgulamamış kime gönderiyorsun diye iftira atmışTum yorumları okudum. Yaptığınız şey aslında art niyetsiz bir amaç uğruna da olsa-saç uzaması- normalde yapmayacağınız bir eylemi gece saati pijamalı halinizle yaptığınız için eşiniz sorgulamış. Ben olsam ben de sorgulardım gece gece ne diye banyoda foto cekiyor diye. Normalde yaptığınız bir alıskanlık olsa bu sorun olmazdı belki de ama ona da değişik gelmiş belli ki. Bence kendinizi guzelce acıklayıp birdaha yapmam vs deyip konuyu kapatın. Tepki vermesi normal
Georgina ve Ronaldo örneğiniz çok alâkasız olmuş.Bu insanlar parayı böyle kazanıyor.Onlarin hayatı bizim algilamayacagimiz kadar farklı.İliskilerinde birbirlerine sadakat yemini edip etmedigini de bilemeyiz.Her fotoğrafı paylasip paylasmadigini bilemem çok da güzel kadın eside sığ bir adam degilki karısını bunlarla itham etmiyor yada paylaşma anlamında karışmıyor bunu bilirim.Birds insan bı halt edecek olsa sormaya hacet kalmaz markete gider gene bulur yolunu Niyet önemli insanın bilmem kaç yıllık eşini de tanımasi beklenir bu laf ağır böyle olmaz elinde delil varsa konuşur yoksa ayıp en hafif tabirle .Belki paylasmayacak kendine çekti o an kadın kendini güzel buldu olamazmi resim illa bir erkekle yada sosyal medya icinmi çekilir İlla bumudur.İnsanin içinden sacmada olsa kimine göre olamazmi yani.Olabilir.Ben doğru bulmuyorum bu kadar paranoyak olmayı insan isterse ruhu duymadan yapar zaten göstere göstere değil
Baştaki sevimli mi sevimsiz mi bilmiyorum kimden bahsettiginizi ama sizin üslubunuzunda çok sevimli oldugu söylenilemezDünyanın en sıradan eylemi olan insanın kendi fotoğrafını çekmesini yine garip bulmuş buradaki kadınlarherkes sağına soluna aynayla bakmak zorunda değil ??
Popo yapıyoruz , saç uzatıyoruz, bel inceltiyoruz ??? Hiç sebepsiz de onlarca fotoğraf çekiyoruz.
Baştaki sevimsiz haksız bulduysa konu sahibini zaten konu sahibi yüzde yüz haklıdır
Hadi yavvv başkaBaştaki sevimli mi sevimsiz mi bilmiyorum kimden bahsettiginizi ama sizin üslubunuzunda çok sevimli oldugu söylenilemez
Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Haksız yere olduğunu adam nerden bilebilir kiVe özür dilletin haksız yere böyle bir ithamda bulunduğu için
Banyo değil, lovabaİnsan neden gece yatmadan önce banyoda fotoğraf çeker? Bizim için bile merak konusu. Eşinize bunun açıklamasını nasıl yaptınız?
Ay ben de şaşırdım. Kendim gecelikle de çekiyorum pijamayla da çekiyorum, lavaboda da çok çekerim antrede de yetmiyor çocuklarımı kocamı da çekiyorum. Sonra çektiklerimi kocam işteyken ona atıyorum falan absgzskmaDünyanın en sıradan eylemi olan insanın kendi fotoğrafını çekmesini yine garip bulmuş buradaki kadınlarherkes sağına soluna aynayla bakmak zorunda değil ??
Popo yapıyoruz , saç uzatıyoruz, bel inceltiyoruz ??? Hiç sebepsiz de onlarca fotoğraf çekiyoruz.
Baştaki sevimsiz haksız bulduysa konu sahibini zaten konu sahibi yüzde yüz haklıdır
Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Şüphelenmek zaten ana mesele şüphelenip öğretmen gibi peşine düşmek aileyi ayağa kaldırmak dedektifcilik oynamak.Hepsi aynı kapıya çıkar kimse kimseyi zorla tutamaz.Kendini bilen eşini bilen iliskinine güvenen insan suphelenmez bunlar normal insan tavırları değil ya öncesi olmalı yada kişinin kendine güvensizliği ve yetersizliği .İstediğiniz gerçek uzman bir psikologa sorun bunu.İsinde iyiyse cevap bu.İyi Adam her şeyde yada kadın herşeyde böyle şüpheci iise soru sorararak aldatılmadigi halde böyle ilişkiyi baltalayip durursa insan psikoloji tehlikelidir bu böyle konuşup duruyor bana güvenmiyor diye sadakatini ispatlanaktan yorulan insan yapayım bari boşa gitmesin diye bir yola da çıkabilir.Kissadan hisse elde delil olmadan tek bir hareketle bunu düşünmek en basit tabirle yanlış hayat korktuğunu yasatmakta ustadır zaten.Ne düşünürsen onu bulursun er geç.Hepimiize böyle.Fikrim değişmez eşini hicbisey yapmadığı halde kendi takintilari yüzünden dünyayı dar eden insanlar biraz kendine cekiduzen versin bitiyor ilişkileri birşey biliyorum yaziyorum.iyi gecelerHaksız yere olduğunu adam nerden bilebilir ki
Gece vakti orda öyle foto çekildiğini gören her erkek şüphelenir. Çok doğal
Bu gençlikte aklını fikrini sosyal medya ile bozmuş.Ne bu şimdi.Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …