Ben olsam korkardım tövbe est niye gece gece çeker insan kendini tuvaletteDün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Ben de merak ettim gece gece neden banyoda foto çektinizDün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Ergenken mirrors diye film izlemiştim. Bu yaşıma geldim gece uzun uzun aynaya bakamıyorum hâlâ.Ben olsam korkardım tövbe est niye gece gece çeker insan kendini tuvalette
Saçını çekmiş yazdı bi cevabındaG.tünüzu mu cektiniz? Ama detay yok burda?
Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Kız burda engelli değilim Allahım sana şükürler olsun zorunlu beni engellememişAy bu konuda mi senindi ya
Bu açtığı konuda anlaşılmamış sonrakinde anlaşıldı, merak etme buraya da yetişir şimdi. Engelleyince millet unutcak sanıyor. Madem sonuna kadar inkar et di mi neden kendini zort diye ele veriyon hemen?Kız burda engelli değilim Allahım sana şükürler olsun zorunlu beni engellememişgidem de bi şükür namazı kılam
Böyle bir durumda ben de şüphe ederdim. Kendi fotoğrafını çekip kendini izlemeyi seven birisin sanırım bu olabilir ama özellikle gece vakti, uyumadan önce lavaboda ayna karşısında fotoğraf çekip uzun süre kaldığın için eşinde bir şüphe uyanmış doğal olarak. Daha önce aranızda güven sorunu oluşturacak bir şey yaşandı mı? Eşiniz neden öyle dedi sizce?Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Kız burda engelli değilim Allahım sana şükürler olsun zorunlu beni engellememişgidem de bi şükür namazı kılam
Bu açtığı konuda anlaşılmamış sonrakinde anlaşıldı, merak etme buraya da yetişir şimdi. Engelleyince millet unutcak sanıyor. Madem sonuna kadar inkar et di mi neden kendini zort diye ele veriyon hemen?
Zorunlu yu ben tanımıyorum herkes tanıyor buralarda.Ay noldu noldu
konu ne ayol?Bu açtığı konuda anlaşılmamış sonrakinde anlaşıldı, merak etme buraya da yetişir şimdi. Engelleyince millet unutcak sanıyor. Madem sonuna kadar inkar et di mi neden kendini zort diye ele veriyon hemen?
Siz neden gece gece lavabo da fotoğraf çekiyorsunuzDün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …