Eşimin geceleri saçma sapan açtığı konu ?

Böyle bir durumda ben de şüphe ederdim. Kendi fotoğrafını çekip kendini izlemeyi seven birisin sanırım bu olabilir ama özellikle gece vakti, uyumadan önce lavaboda ayna karşısında fotoğraf çekip uzun süre kaldığın için eşinde bir şüphe uyanmış doğal olarak. Daha önce aranızda güven sorunu oluşturacak bir şey yaşandı mı? Eşiniz neden öyle dedi sizce?
Hahah demek benim kocam çok rahat birisi her dk foto cekerim ayrıca oyle düz fotolarda değil gizli klasörümün dili olsada konuşsa iyi ki yok :KK53: birde foto çekip atacak olsam kocam varken mi yaparım biraz akıllı olun rica ediyorum

Az önce eşimin instagramına bakarken bir tane açık saçık kadının reklamı önüme geldi, reklam hareketlerinden bunun gibi 20 tane kadına bakmış o yüzden önüne düşmüş bu reklam , sizce neden bakmış olabilir bunun tartışmasını yapmalı mıyım ?

Evleneli 9 ay oldu eşimle aramız gerçekten iyiydi , her gün beni arzuladığını hissediyordum hala daha öyle ama bir gün instagramına baktım önüme sponsorlu reklamlarda bir kadının fotoğrafı düştü ( kadın aşırı açıktı ) reklam tercihlerini yönet dediğimde günlerdir hatta 1 aydır aynı reklamlara tıklayıp durmuş ( reklamlar sponsorlu ancak sayfalarda ki görselli artı 21 yaş üzeri ) konuyu konuştum bir daha yapmayacağını karşısına çıktığını için baktığını söyledi . Aşamıyorum bu konuyu ;(

İkinizin de geceleri içinize cin mi giriyor nedir

Hahah demek benim kocam çok rahat birisi her dk foto cekerim ayrıca oyle düz fotolarda değil gizli klasörümün dili olsada konuşsa iyi ki yok :KK53: birde foto çekip atacak olsam kocam varken mi yaparım biraz akıllı olun rica ediyorum
Ya bence bazıları çok paranoyak. Senin eşin normal olanından. İnsan kaç yıllık eşini artık iyice tanımalı, güvenmeli bir zahmet. Kimisi gerçekten fotoğraf çekinmeyi çok sever. Ben de her gün kendi fotoğrafımı çekerim, evlensem yine çekmeye devam ederim muhtemelen skskdkd Söylediğin gibi başkasına atıyor olsa , aldatmak istese bunu eşi evde değilken yapardı. Zorunlu'nun eşi de banyoda uzun süre durunca şüphe etmiş. Burda zamanlama önemli. Gündüz çekse Belki bu kadar dikkat çekmeyecekti. Belki aralarında güven sorunu yapacak bir şey yaşandı onu bilmiyoruzki. Amann neyse bananee

Ay bu ne aksiyonlu bir gün. Zorunlualan gerçekten siz misiniz? Ferhans olup olmadığınızdan şüphelenirken burada çıktınız karşıma? Arabanız pert olunca yazık yeni evlilere demiştim ama siz hala borç batağındaymışsınız. Kredi üstüne kredi, borç üstüne borç...
Derdiniz borcunuz bitmedi. Ne çektiniz be. Hem niye eski üyeliği kapattınız ki?

Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Lovabada Lovabada

Dün gece tam uyuyacağız lovaba da fazla kaldım aynasında fotoğraf çektirdim diye tam uyuyacagımız sırada bana lovabada niye çok kaldın resimleri gördü kime çektin bu resimleri diyor , gece gece hiç uyuyamadım böyle dediği için .. gerçekten nasıl bi adam ki bunu yakıştırıyor bana , ya da guvenmemesini anlarım …
Terbiyesizlik . Bu tarz cümleleri sindirmeyin ya Allah aşkına böyle lafları edemesin size

Gece gece aynaya bakılmaz ne fotografi carpilirsin kız😱

X