Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Biraz konunuz neşelensin. Bende de pcos var, hemde ağır polikistiğim yani ama herkeslere kilo yapan şey bana bi 1 kilo bile yapmadı. Şöyle bir 10 kilo yapsa ne güzel olurdu
Bende pcos hastasıyım 7 yıldır var pcostan önce 45 kiloydum 53 kilo oldum 7 yılda doktor eski kilona dön diyo olmuyor yumurtalık sert tam diyete baslayacam olmuyor keşke benden sana verseler

Siz biyle uzuldukce de hamile kalamazsiniz.Hem böyle kaba adama çocuk vericem diye uğraşmayın akışına bırakın doymuyorsaniz salata yoğurt yumurta vs bunları sofradan eksik etmeyin bence.

Bende pcos hastasıyım 7 yıldır var pcostan önce 45 kiloydum 53 kilo oldum 7 yılda doktor eski kilona dön diyo olmuyor yumurtalık sert tam diyete baslayacam olmuyor keşke benden sana verseler
Bende 45 kiloyum, 53 mükemmel bir kilo niye bana veriyorsunuz? Ben 53 kilo olsam kimseye vermem
Aslında 7 yıldır pcos yok, pcos doğuştan gelir, sizi 7 yıldır etkilemiştir

Bende 45 kiloyum, 53 mükemmel bir kilo niye bana veriyorsunuz? Ben 53 kilo olsam kimseye vermem
İşte doktor bana hamilelik için vermem gerektiğini söyledi yoksa bende vermek istemem

İşte doktor bana hamilelik için vermem gerektiğini söyledi yoksa bende vermek istemem
Boyunuz kaç bilmiyorum da 53 kilo için mi verin dedi? İyi miymiş?

Öğreneli 7 yıl oldu adet düzensizliğim yok gününde oluyorum ama yumurtalık sertliği var dedi doktor ve şuan yurt dışındayım burdakiler anlamadi

170 evet yumurtalık sertleşmesi var dedi hamile kalmak için eski kiloma donmem lazimmis
Daha neler. 170 boy 53 kilo gayet normal. Siz yine doktorun dediğini yapıp 2-3 kilo verin gönlü olsun madem

Daha neler. 170 boy 53 kilo gayet normal. Siz yine doktorun dediğini yapıp 2-3 kilo verin gönlü olsun madem
Yumurtalık sertleşmesi var dedi sen anlarsın bu ne anlama geliyor o bebeğe engel mi ayyy su Ağustos gelse de Türkiye'ye gidip doktora gozuksem

Yumurtalık sertleşmesi var dedi sen anlarsın bu ne anlama geliyor o bebeğe engel mi ayyy su Ağustos gelse de Türkiye'ye gidip doktora gozuksem
Dürüst olayım, ben 10 küsür yıldır jinekoloji alanındayım. Tüp bebeğinden tutun, rutin hastalıklar ve muayenelere kadar, bugüne kadar ilk defa böyle bir teşhis duyuyorum. Erkeklerde yumurtalık yani testis sertleşmesi diye geçer, öyle bir tanı var ama kadınlar da böyle bir şeye bir kez bile denk gelmedim

Ya hamilelik istiyorum ama pcos beni korkutuyor evet arastiyorum yok yumurtalik sertleşmesi var dedi

Ya hamilelik istiyorum ama pcos beni korkutuyor evet arastiyorum yok yumurtalik sertleşmesi var dedi
Benim bildiğim kadarıyla kadınlarda öyle bir teşhis yok, hiç duymadım da görmedim de ama tabi ben doktor değilim

Kendisi Brad Pitt olmadığına göre 113 kilosuyla önce aynaya baksın sonra da yemeyi bırakıp diyetisyene başvursun..

Her şeyden önce sağlığınız için kilo verirsiniz ama kolay olmaz tabi kii. Bu çirkin özgüveni erkeklerde oluyor genelde. Kendine bakmadan nasıl size yorum yapabiliyor acaba? Bu cesareti Brad Pitt'in resimlerine bakarak mı alıyor? Siz de ona anladığı dilden konuşun kendi g*tü göbeğine bakmasını söyleyin, kaslı fit bi erkek görsem zayıflarım diyin. Bu ne hadsizlik ya. Çok görüyorum, okuyorum karı kocanın birbirini aşağılayan, hakaret içerin sözleriyle evliliği mahvetmelerini. Seviyorsan kırıcı olmazsın sevmiyorsan ayrılırsın.
Ve şu lafı fit, kaslı adamlar bile eşine yapmıyor ünlüler de çok görüyorum mesela eşi hamileyken baya kilo alıyor, ama adam hep destek tam destek olması gereken bu.

Arkadaslar lütfen yanlis bilgi vermeyin kadina! Pcos dogustan gelir kiloyla alakasi yok bende pco hastayim 1,69 boyum var kilom 56
48 kiloykende (ilk evlendigim) pco vardi hala var kiloyla hic bir alakasi yok . Kilo aldiran seyler haplar igneler ben cok iyi anliyorum benim kocam bile zayif oldugum halde istahli yemek yersem laf carpio kilo alcan sisicen vs erkekler böyle hep ezikleme pesindeler zaten begenmiosan kapi orda de bakalim ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…