Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Ayda 1 birimizin eşini/nisanlisini suraya misafir uye alip lincleme fikrini oylamaya aciyorum arkadaslar. Belki topluca ezersek kafalarina dank edebilir yedikleri haltlar.

Mehrii34 gebelik tedavisi gormedigim icin tamamen cahilliğimden soruyorum yanlis anlama, tedavi kilo aldiriyor diyorsun, bu kiloya yonelik tedavi gorsen aslinda daha etkili bir gebelik tedavisi olamaz mi?

Benimde sana hem gebelik hemde kilo ile ilgili bir önerim var, ketojenik beslenme, hem zayiflatiyor hemde uremeye oldukca yardimci. Doktoruna bir danis istersen.

Kocanin okuzluk etmek istemeyerek okuzluk ettigini dusunuyorum. Uzulme

Hakaret felan yok aslında ama laf sokması üzücü konuşması felan hani motive etmesi gerekirken tam tersini yapması aşırı üzdü zaten sonrasında hiç konuşmadım geldi özür diledi bu konu da ilk defa özür diledi sanırım ciddiye aldı bu sefer.. çünkü baya sinirim bozuldu ağladım baya bi normalde güler geçerdim meğer ne dolmuşum.. şaka sandığı şeyi karışık laflarla gerceği yüzüme vurması saçma sapan laflar aşırı sinir bozucu oluyor bazen erkek milleti işte...

Türkiyedeki doktor söyledi yumurtalık sert bu da hamileliğe engel dedi
Siz yurtdışında mısınız bende türkiye ye çok gittim geldim tedaviler için. Pko da yumurtanın sertleştiğini ilk defa duydum bana daha önce başka doktor pko da yumurta zarının fazla kalın olabileceğini ve kendiliğinden döllenmesi çok zor olduğunu söyledi bunun için sperm kalitesi çok iyi olması gerekiyomuş felan fistan.. yumurtayı delip geçemediğinden dolayı da tüp bebek öneriliyor

Yemeyerek kilo veremezsin aksine daha çok kilo alırsın, metabolizman daha çok yavaşlar ve yağ depolar , sağlıklı beslenerek , karbonhidrat, şeker, tuz bunları hayatından çıkar, pilatese başla, eşin için değil kendin için zayıfla , eşin çok acımasız ve kaba ...

Ahhh bu erkekler , cnn ekmeği komple kes farkı göreceksin, sebze odaklı beslen ve bol su iç...

Canım nekadar kibar bir yorum teşekkür ediyorum şimdi şöyle tedavide kullandığım ilaçlar çok şişirdi ve artı hormonal sorunlar ve pko dan dolayı insülin direncnden dolayı kilo aldım ama tedaviyi bırakalı uzun zaman oldu. Sonrasında inslün direncimi kırdım zayıfladım ve tekrar kilo aldım kötü oldum. Cocuk meselesini de ben kendimi hazır iyi hissedene kadar sağlık acısından rafa kaldırdık. Ben daha çok eşimin şuursuzca konuşmalarına üzülüyorum karşındaki onu şaka olarak mı algılar ne olur düşünmiyo erkek milleti bugün baya bi döküldüm ona kızdım beni ciddiye almış demek özür diledi bu konuda ilk defa .. bu arada linçlme fikri güzelmiş

Elimde eski diyet listelerim var hastalıklarıma uygun onu sıfırdan uygulucam inşallah zaten doktorum da aynısını demişti kilo vermeden tedaviler olmaz risk gurubundasın sağlıklı ilerlemesi zor demişti gebelik. O yüzden önce sağlık sonra gebelik inşallah ama tabi rafa kaldırdık hem sağlık acısından hem finansal durumlarda karışık yeri değil.. bide üstüne böyle moral bozuk olunca insan patlıyo bi noktadan sonra..

55 kilo ve pcoyum. Zayıf olmama rağmen adet düzensizliği, kıllanma artışı (ciddi ölçüde), sivilce şikayetlerim var. Yumurtalıklarımda onlarca kist. Kilo her zaman sebep değildir.
Kızlar inositol öneririm bi dönem bana çok faydası olmuştu eczaneden alabilirsiniz

Evet haklısın zaten yemeğe düşkün bana yaptığı kötülüğü kendine de yapıyo farkında değil ( kilolu çünkü)

estafurullah, herşey gönlünüzce olsun. dilerim tez vakitte hem maddi durumunuzu hem de sağlık durumunuzu toparlayarak dilediğiniz gibi bebişinize kavuşursunuz.

Her şeyden önce sağlığınız için kilo verirsiniz ama kolay olmaz tabi kii. Bu çirkin özgüveni erkeklerde oluyor genelde. Kendine bakmadan nasıl size yorum yapabiliyor acaba? Bu cesareti Brad Pitt'in resimlerine bakarak mı alıyor? Siz de ona anladığı dilden konuşun kendi g*tü göbeğine bakmasını söyleyin, kaslı fit bi erkek görsem zayıflarım diyin. Bu ne hadsizlik ya. Çok görüyorum, okuyorum karı kocanın birbirini aşağılayan, hakaret içerin sözleriyle evliliği mahvetmelerini. Seviyorsan kırıcı olmazsın sevmiyorsan ayrılırsın.
Umarım bi daha aynı hatayı yapmaz. Siz de bile isteye kilo almıyorsunuz sonuçta. Tamam kimi insan evlenince salıyor kendini kadını da erkeği de beni alan aldı düşüncesiyle dikkat etmiyor buna da karşıyım ancak söz konusu psikolojik sorunlar, hastalık olunca destek olman gerekiyor. Sizinle birlikte zayıflayamaya çalışabilir kendi kilosu da az değil sonuçta.

Evet Fransa'da yaşıyorum bebeginiz oldu mu sizin inşallah olmuştur

Adetim çok düzenliydi geçen ay ilk defa 4 gün gecikti pcosta hamilelik için adet düzensizliği de etkiliyor diyo

Evet Fransa'da yaşıyorum bebeginiz oldu mu sizin inşallah olmuştur
Malesef olmadı hayırlısı inositol önermiştim az önce de yazdım amazondan alabilirsin markası effective nature bende almanyadayım o yüzden öneriyorum normalde türkiyede eczanelerde satılıyo çok iyi pkoya

55 kilo ve pcoyum. Zayıf olmama rağmen adet düzensizliği, kıllanma artışı (ciddi ölçüde), sivilce şikayetlerim var. Yumurtalıklarımda onlarca kist. Kilo her zaman sebep değildir.

Ben de genelde yazmışım zaten neden bir tek örnek olarak kendinizi yazıp cevap verdiniz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…