- 18 Mart 2011
- 8.114
- 23.326
- 548
Tam olarak.Bana doktorum demisti ki ( Cem celik ) pko goz rengin gibi kodlanir sana annenin rahmine dustugunden itibaren pkolusundur aslinda. Asla iyilesmez duzelmez demisti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak.Bana doktorum demisti ki ( Cem celik ) pko goz rengin gibi kodlanir sana annenin rahmine dustugunden itibaren pkolusundur aslinda. Asla iyilesmez duzelmez demisti.
Mahmut tuncerden vay sismanim sarkisini ac evde esine inat bi guzel oyna uzulme kuzum yaa kilo bu alınır verilir hele pkoda isler biraz daha zorlasiyor. Hic sıkma kendini sen veremesen bile sagligin yerinde olsun.Evet öyleler gerçekten insanı rencide ediyolar kötü bir hiss..
Şuan lazere gitme şansım yok malesef ama ucuz bi lazer almıştım atışları duruyor baya var onu yaparım yine herhalde onu yapınca tüy kıl geç çıkıyordu sivilceye iyi gelcekmi bilmiyorum ... tabi ki bi kadın sivilceli yada kiloluyken de çok güzel olabilir ama insan geçmişe bakıp kıyas yaptığında ben gerçekten çok aldım ve zaten zoruma gidiyordu zorlandığım için sürekli konuşuyoruz bu konuyu hatta en son dün akşam dedim ne olur beraber dikkat edelim sağlığımıza diye ama bugün yine yaptı yapacağını.. herşeyin hayırlısı ne diyeceğimi bilmiyorum aşırı üzügünüm bişey zorunuza gider ya duramazsın ağlamaktan öyle oldum bugün ilk defa baya bi patladım yaniMerhaba canim evet seni hatirliyorum bende pkolu ve tombik birisi olarak seni coook iyi anliyorum her hafta diyete basliyorum ama yok kilo almak cok kolay vermek cok zorlasti yas ilerledikce...
Bu konuda esini daha once uyardinmi ? Yoksa bu son olayda direkt tartıştınızmı ?
Bu arada kadin dedigin ince belli guzel bakimli olcak diye bi kural yok elbette bakim onemli ama ben yuvarlak hatlari cok seviyorum mesela bazi kadinlara sivilceyide yakistiriyorum.
Bu arada yuzum gozum sivilce demissin bende pkoluyum sivilce sorunumu yuzume tuylere lazer yaptirdigimdan beri çözdüm. Yuzumde igne ucu kadar yer yoktu bi donem her yeri fosur fosur sivilceydi. Lazerin bi etkisi varmi bilmiyorum ama lazerden sonra bidaha yuzumde hic sivilce çıkmadı..
Sen kendini sev önce. Esini biraz masrafa sok once bi cildiyeye git sivilcelerin icin tedaviye ardından bi endokrinoloğa git biraz kilolarindan kurtulursun. Hoş bence kiloda onemli degil ama sen anne olmak istiyordun pkoda kilo cok önemli.
Tartışıp hiic kendini yipratma kiyamam aglama lütfen bu konudan rahatsiz oldugunu soyle ama kendini sevmeyide unutma. Ne kilolu kadinlar var ne kadar zarifler.. kendin icin yap bunlari bu goz yaşlarının kiymetini senden baska kimse bilmez.. esin icin degil sensin kıymetli olan sana senden baska kimse yardimci olamaz bu konuda. Kiyamam aglama ya
Ben eşin konusunda yorum yapmayacağım. Benimde tek yumurtamda pko var 65 kiloyum 68 benim sınır kilomdur. Oraya geldiğim zaman sınır koyup aşağıya düşmek için diyet programına devam ederim. Dahiliyeye gidip insülin direncin için doktorla görüşebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 90 kilo üstü için iğne yazıyorlardı. Eşini boşver kendin için bu durumu ünsülin direncinden ötürü bırakma. Ben bir ayda 1 kilo verebildim. Halada devam ediyorum. Hedefime kadar ineceğim. Eskiden aktif spor yaptığımda o kadar güzel kilo vermiştim ki. Şimdi o zamana göre daha zor geçiyor ama olsun. Demem o ki ben 68 kiloyken aman diyebilip bu kabullenmemden ötürü daha üstünde kilolar alabilirdim. Bu hastalık varsa yapabilecek bir şey yok kaderiniz ve bu hastalığın şartlarına göre yaşayacaksınız. Eşinizin alay etmesi hiç hoş değil ama sizi görmek istediği gibi görmek onunda hakkı. Ben kocaman göbeği olan bir kocam olsun istemem mesela. Bir başkası da isteyebilir tercih ve görsel zevk meselesi. Bence kendiniz için kilo problemiyle pes etmeden savaşın. Zor evet ama imkansız değil. Bir pkolu olarak söylüyorum bunuKızlar merhaba coğunuz beni tanıyorsunuz gerek kadın hastalık bölümünden coğunuzda bir derdim var sayfasından yorumlardan.
Burası bir forum iyi veya kötü yorum herzaman olucaktır sadece şunu bilmenizi istiyorum ben çok stressli bir yaşam tarzı içerisindeyim bunların detayına girersem çıkamam fakat evde extra kırılmak üzülmek beni bugün ilk defa derinden etkiledi.
Ben pkoluyum kilo ve insülin direncim var bi dönem kırdım onu sonra yine aynı kiloma döndüm 100 kilo değilim fakat adım adım yaklaşıyorum nerdeyse minyon tıpliyim ve pkolular bilir kilo alırken elma tipi oluyosun e bide boy da yok kısacık.. konuya gelirsek iştahlı yemek yememle alakalı konuşmalar oluyo sofrada başlarda takmıyodum tedavi gördüğüm için bebek istediğimizden ilaçlar beni çok şişirdi + bide insülin direnci derken şuan 20 kilo fazlam var ..uzun süredir eşim şaka yapıp nasıl yemek yediğimi iştahlı yiyosun felan demesi fiziksel olarak benim ağırlaştığımı hep söylüyordu bu arada kendisi 113 kilo .. tığ değil. Bugün ilk defa ama ilk defa aşırı kırıldım sofrada tartışma çıktı kızdığım için zehir ettin bana herzaman yapıyosun artık beni bu noktamdan vurma dedim tartıştık herkes bi odayq cekildi. Şuan zoruma aşırı gitti nişanlyken çok zayıf ve zarıftım bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken ben pkodan ve ilaçlqr yüzünden yüzüm gözüm sivilceli kilolu bir kadına dönüştüm daha cocuğum olmadan bukadar bakımsız ve çirkinleştim bunları da ağlayarak yazıyorum uzun olduysa kuusra bakmayın içimi dökmek istedim yorumlarda buluşmak üzere kızlar bence hiç bi kadın bunu hak etmiyor bende ama kendime bugün yemin ettim hiç bişey yemicem artık..
Teşekkür ederim tuhaf erkek milleti saçma sapan hareketler düşünülmeden söylenmiş lafları tükenmiyorTabi ki üzülürsünüz, böyle laf söyler mi insan karısına? Yazmışsınız oraya kendisi 113 kilo diye, gidip kendi kilo versin önce size laf atacağına.
Sizde tabi ki kilo verebilirsiniz, hiç umutsuz olmayın
Iyi etmissin ohhh sen zaten onlem alalim demissin.Şuan lazere gitme şansım yok malesef ama ucuz bi lazer almıştım atışları duruyor baya var onu yaparım yine herhalde onu yapınca tüy kıl geç çıkıyordu sivilceye iyi gelcekmi bilmiyorum ... tabi ki bi kadın sivilceli yada kiloluyken de çok güzel olabilir ama insan geçmişe bakıp kıyas yaptığında ben gerçekten çok aldım ve zaten zoruma gidiyordu zorlandığım için sürekli konuşuyoruz bu konuyu hatta en son dün akşam dedim ne olur beraber dikkat edelim sağlığımıza diye ama bugün yine yaptı yapacağını.. herşeyin hayırlısı ne diyeceğimi bilmiyorum aşırı üzügünüm bişey zorunuza gider ya duramazsın ağlamaktan öyle oldum bugün ilk defa baya bi patladım yani
Pko olayları insülin direnci felan yeni değil canım glifor tarzı ilaçlar da kullanıyodum pkoyla nasıl baş edebilirim hepsini biliyorum ergenlikten bu yana var bende.. ben sadece bugün eşime ilk defa kilo konusunda kırıldım yemeği yarıda bıraktım beni hep ordan vurmasından nefret ediyorum..Ben eşin konusunda yorum yapmayacağım. Benimde tek yumurtamda pko var 65 kiloyum 68 benim sınır kilomdur. Oraya geldiğim zaman sınır koyup aşağıya düşmek için diyet programına devam ederim. Dahiliyeye gidip insülin direncin için doktorla görüşebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 90 kilo üstü için iğne yazıyorlardı. Eşini boşver kendin için bu durumu ünsülin direncinden ötürü bırakma. Ben bir ayda 1 kilo verebildim. Halada devam ediyorum. Hedefime kadar ineceğim. Eskiden aktif spor yaptığımda o kadar güzel kilo vermiştim ki. Şimdi o zamana göre daha zor geçiyor ama olsun. Demem o ki ben 68 kiloyken aman diyebilip bu kabullenmemden ötürü daha üstünde kilolar alabilirdim. Bu hastalık varsa yapabilecek bir şey yok kaderiniz ve bu hastalığın şartlarına göre yaşayacaksınız. Eşinizin alay etmesi hiç hoş değil ama sizi görmek istediği gibi görmek onunda hakkı. Ben kocaman göbeği olan bir kocam olsun istemem mesela. Bir başkası da isteyebilir tercih ve görsel zevk meselesi. Bence kendiniz için kilo problemiyle pes etmeden savaşın. Zor evet ama imkansız değil. Bir pkolu olarak söylüyorum bunu
Çok teşekkür ederim canım yorumun bana iyi geldi gerçekten umarım oda beni nekadar üzdüğünü anlar .. bu halim beni baya özgüvensiz yaptı zatenIyi etmissin ohhh sen zaten onlem alalim demissin.
Gecmisinle kiyas yapma her halini her zamanini sev , ben ne guzel kadinim ya sen bana kurrrrban ol de uzulme kiyamam seni cok iyi anliyorum kendinle gecmisinle şu anki senle barışık ol . Biraz olumlamalar yap bu durumla alakalı emin ol cok iyi gelir sana..
Yeni bir durum değil onunla baş ederim alınır verilir ben daha çok eşimin oturup kalkıp benle uğraşmasına üzgünüm şuan pko olayını açıklama olarak yazdım.Pko sebep kilo sonuç değil hanfendi, kilo sebep pko sonuç oluyor genelde.
Şu şekilde düşünen birine üzülmedim. Siz de kocanız gibi yazdıklarınız dışındaki kadınları demek ki çirkin görüyorsunuz.nişanlyken çok zayıf ve zarıftım bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken
Ben ilk duyduğum anda bir daha beraber yemek yemezdim. Ben bunun şaka olduğunu düşünmüyorum. Gözüne batanlar bunu şaka halinde dile getiriyor sonrada adı şaka oluyor. Seni bu konuda anlıyorum. Sen kendin için kendine güzel ve uzun soluklu bir yol çiz canım.Pko olayları insülin direnci felan yeni değil canım glifor tarzı ilaçlar da kullanıyodum pkoyla nasıl baş edebilirim hepsini biliyorum ergenlikten bu yana var bende.. ben sadece bugün eşime ilk defa kilo konusunda kırıldım yemeği yarıda bıraktım beni hep ordan vurmasından nefret ediyorum..
Ben bunu aslında kendi adıma yazmıştım ben ozamanlar kendimi daha beğeniyordum. Yoksa diğer kadınları çirkin gördüğüm felan yok konu benim diğer kadınlar değil. Bana üzülmemeniz çok önemli değil herkesin insanlığı merhamet duygusu empatisi farklıdır teşekkür ederim yorumun için..Şu şekilde düşünen birine üzülmedim. Siz de kocanız gibi yazdıklarınız dışındaki kadınları demek ki çirkin görüyorsunuz.
Teşekkür ederim canım tedaviyi uzun süredir bıraktım ha toparlıcam ha toparlicam derken iyce saldım..malesef dediklerin çok önem taşıyor biliyorum..Kendini sev gerisini boşver .
Sadece şunu söylemek istiyorum bebek istiyorsan sağlam bi diyet ve spor şart ama bunu eşin dedi die değilde kendın daha fazla üzülme diye yapmalısın
Yemek yerken çatalla ye ve yemegın suyundaki yağı yeme ekmek kullanma bol bol su iç tüp bebekte kilo önemli
İştahınız çok acıksa doğal şeker seviyesi yüksek olmayan meyveler yiyerek atlatın öğünleri çok dayanamazsanız bir fincan kadar çiğ kuruyemiş tüketin baya etkili oluyor
sabahları 2 yumurta yiyin bol yeşillik tüketin inşallah tedavi sürecini güzel ilerler bebek haberlerinizi de okuruz
Bende pkoluyum tombişim
Ah canım benim. Ben seni anlıyorum. Zamanında ince zarif olan insanlar hep o haline hasret duyuyor.Kızlar merhaba coğunuz beni tanıyorsunuz gerek kadın hastalık bölümünden coğunuzda bir derdim var sayfasından yorumlardan.
Burası bir forum iyi veya kötü yorum herzaman olucaktır sadece şunu bilmenizi istiyorum ben çok stressli bir yaşam tarzı içerisindeyim bunların detayına girersem çıkamam fakat evde extra kırılmak üzülmek beni bugün ilk defa derinden etkiledi.
Ben pkoluyum kilo ve insülin direncim var bi dönem kırdım onu sonra yine aynı kiloma döndüm 100 kilo değilim fakat adım adım yaklaşıyorum nerdeyse minyon tıpliyim ve pkolular bilir kilo alırken elma tipi oluyosun e bide boy da yok kısacık.. konuya gelirsek iştahlı yemek yememle alakalı konuşmalar oluyo sofrada başlarda takmıyodum tedavi gördüğüm için bebek istediğimizden ilaçlar beni çok şişirdi + bide insülin direnci derken şuan 20 kilo fazlam var ..uzun süredir eşim şaka yapıp nasıl yemek yediğimi iştahlı yiyosun felan demesi fiziksel olarak benim ağırlaştığımı hep söylüyordu bu arada kendisi 113 kilo .. tığ değil. Bugün ilk defa ama ilk defa aşırı kırıldım sofrada tartışma çıktı kızdığım için zehir ettin bana herzaman yapıyosun artık beni bu noktamdan vurma dedim tartıştık herkes bi odayq cekildi. Şuan zoruma aşırı gitti nişanlyken çok zayıf ve zarıftım bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken ben pkodan ve ilaçlqr yüzünden yüzüm gözüm sivilceli kilolu bir kadına dönüştüm daha cocuğum olmadan bukadar bakımsız ve çirkinleştim bunları da ağlayarak yazıyorum uzun olduysa kuusra bakmayın içimi dökmek istedim yorumlarda buluşmak üzere kızlar bence hiç bi kadın bunu hak etmiyor bende ama kendime bugün yemin ettim hiç bişey yemicem artık..
''Bir kadın dediğin'' olarak söylediğiniz için bu genellemedir. Ben kendimi bu şekilde beğeniyordum deseydiniz o zaman kendi adınıza yazmış olurdunuz. İnsanlığımdan ve merhametimden gerçekleri yazdım zaten. Siz başkalarına bu şekilde baktıysanız size de böyle bakılmıştır. Esenlikler diliyorum.Ben bunu aslında kendi adıma yazmıştım ben ozamanlar kendimi daha beğeniyordum. Yoksa diğer kadınları çirkin gördüğüm felan yok konu benim diğer kadınlar değil. Bana üzülmemeniz çok önemli değil herkesin insanlığı merhamet duygusu empatisi farklıdır teşekkür ederim yorumun için..
bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken