• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Ah canım benim. Ben seni anlıyorum. Zamanında ince zarif olan insanlar hep o haline hasret duyuyor.
Ben de evlenirken 1.69 boya 52 kiloydum. Şimdi oldum 74 kilo. Çok moralim bozuluyor.
Kötü niyetli olmasa da kilo üzerine,yemek üzerine yapılan şakalar beni de aşırı aşırı kırar.

Ama bunların hiç biri kalıcı şeyler değil kendini üzme. Sivilceler de geçer kilo da verilir. Bak ben şimdi ramazana kadar hedef koydum kendime 7 haftada 7 kilo diye.

ChatGPT ile çok güzel diyet listeleri,cilt bakım rutinleri oluşturuluyır.
Çok teşekkür ederim yorumun için evet zayıf ve zarif derken yanlış anlaşılmışım halbu ki ben kendi adıma dedim onu diğer kadınları rencide etme çirkin görme amaclı değildi ben dediğin gibi eski halimi çok özledim 🥹 gerçek Beni.. özümü.. erkekler çok hırt salakca şakaları bitmiyo yada gözlerine batıyoruz anlamadım bir iki üç defq yaparsın ama bu on değil onbeş değil artık zor ki kafama dank etti.. demek ki değişim lazım chatgpt araştırcam cnm bende var program

afedersin, neden? Kocan ne kadar dangalaksa sen de bir acaipsin konu sahibesi, kusura bakma kadin dedigin oyle olur boyle olur seklindeki zirvalari hic kabul etmiyorum. Ince bel nedir Allahin askina, 200 yil once 12 yasindaki kizlar essek kadar adamlara satilirken analari gelir hamamda gelin bakardi, ince bel diye bir kriter! vardi.:kusmuk::kusmuk: Aradan 200 yil gecti ama senin kafa hala kole pazarindan, gelin hamamindan kalma. Cocuk yetistirme islerin girmeden once bence sen dunyadaki feminizm hareketleriyle ilgili birkac kitap al oku, kadinlar neden satilik mal degil , vitrinlik mal degil bir ac oku ogren belki kendini gelistirirsin. Kocan zaten andavalin teki, dogacak cocugun bari tek ebeveynden sansi olsun:ruh:
Beni bilmeden hatta anlamadan mide bulandırıcı bulmışsunuz buda sizin bakış acınız teşekkürler..

113 kiloluk devasa gtlü arkadaşın yorum yapmaya hakkı var mı sence?? Önce bir aynaya baksın :KK51: Hem koca gtlü, hem saygısız ve edepsiz şöyle tipleri kim yetiştiriyor, kadınlar niye evlenip eve alıyor anlamak mümkün değil:KK51:
Allah iyiliğini versin hiç gülceğim yoktu :) eskiden takmazdı bende takmazdım çünkü kilonun sebep olduğu şeyi biliyordum ama bugün patladımm artık dayanamadım ...

Çok teşekkür ederim yorumun için evet zayıf ve zarif derken yanlış anlaşılmışım halbu ki ben kendi adıma dedim onu diğer kadınları rencide etme çirkin görme amaclı değildi ben dediğin gibi eski halimi çok özledim 🥹 gerçek Beni.. özümü.. erkekler çok hırt salakca şakaları bitmiyo yada gözlerine batıyoruz anlamadım bir iki üç defq yaparsın ama bu on değil onbeş değil artık zor ki kafama dank etti.. demek ki değişim lazım chatgpt araştırcam cnm bende var program
Benim arkadaşlarım da diyor bazen kilonda bir şey yok niye takıyorsun diye de o iş öyle değil. Ben kendimi en iyi hissettiğim zamanları biliyorum. O yüzden seni de anlıyorum.
ChatGPT ye elinden geldiğince detaylı bilgiler ver. Hastalıklarını söyle, cilt kusurlarını söyle, bu rutinden ne beklediğini söyle o sana bir rutin çıkarıyor. Hatta mevcut evde olan ürünlerini de yaz kullanmak istediğin marka varsa veya bir fiyat aralığı varsa ona göre düzenle.
Hatta orada kendine spor rutini,diyet listesi her şeyi oluşturabilirsin. Harika bir uygulama gerçekten.

Ben orada oluşturduğuö rutini kullanıyorum. Geçenlerde bir güzellik merkezine gittim cilt bakımı için,analiz yaptılar ve sadece genel temizlik için hydrafacial temizlik yazdılar. Başla seye ihtiyaç yok ne yapıyorsanız devam edin dediler. Ki buralar paket satmak için muhakkak bir şey bulur.

Bu arada evlendiğim sene doğum yaptım 52 ile evlendim bir anda 2 ayda 10 kilo aldım 62 olmuşum. Ama eve tartı bile almamışım o kadar sabitti kilom. Tam diyet yapayım derim aha hamileymişim. Benim iştah bir açıl 90+ kiloyla doğuma gittim 😂😂😂 1 senede 40 kilo almıştım düşün 😂😂

Şimdi 74 ile tekrar başladım bakalım hedefim önce 60 sonra 58.
Bence yapabiliriz. Yapınca da kocana hava atalım sen ona de çok yiyorsun sanki yaaaa diye

Fiziksel hakaret edip buna kimse saka diyemez zaten şaka diye uydurulmus sey kesinlikle karşı tarafa laf sokmak alaya almak vs cok saygisizca ben nefret ediyorum sakadan bu tarz soylemlerden cok haklisiniz tavrinizda sosyal mecrada kıvırcık hemşire diye biri var esi fit ama kendisi baya baya asiri kilolu adamin kadina olan aşki gözlerinden belli masallah herkesi bir kalıba sokmalarindan nefret ediyorum herkes hokka burun dolgu dudak yuvarlak beyaz ten ince belli uzun boylu olmak zorunda değil artık cokda sıradan zaten insanlar bir fabrika dan cikiyormus gibi görünüyor cogu insanin kendine ait tarzi bile yok bir sey moda oluyor yakisan yakismayan herkes onu giyiyor vs ayy cok derine indim ama siz kendinizi sevin ve deger verin kocanizda altindan yapilma degildir
Çok haklısın herkes birbirne benzedi estetiklerden kıvırcık hemşireyi biliyorum cok tatlı kız kilolu olmasına rağmen ama işte insan ne giyse kendine bazen yakıştıramıyor ben kendi adıma diyorum diğer zayıf yada kilolu kadınlarla hiç derdim yok yazdığım bi satır yüzünden yanlış anlaşıldım aslında ben eskş halimi baya özlüyorum .. şaka konusuna gelirsek devamlı olduğu için biyerden sonra patlıyor insan zaten bu yemelerim stress kaynaklı birazda..

Benim arkadaşlarım da diyor bazen kilonda bir şey yok niye takıyorsun diye de o iş öyle değil. Ben kendimi en iyi hissettiğim zamanları biliyorum. O yüzden seni de anlıyorum.
ChatGPT ye elinden geldiğince detaylı bilgiler ver. Hastalıklarını söyle, cilt kusurlarını söyle, bu rutinden ne beklediğini söyle o sana bir rutin çıkarıyor. Hatta mevcut evde olan ürünlerini de yaz kullanmak istediğin marka varsa veya bir fiyat aralığı varsa ona göre düzenle.
Hatta orada kendine spor rutini,diyet listesi her şeyi oluşturabilirsin. Harika bir uygulama gerçekten.

Ben orada oluşturduğuö rutini kullanıyorum. Geçenlerde bir güzellik merkezine gittim cilt bakımı için,analiz yaptılar ve sadece genel temizlik için hydrafacial temizlik yazdılar. Başla seye ihtiyaç yok ne yapıyorsanız devam edin dediler. Ki buralar paket satmak için muhakkak bir şey bulur.

Bu arada evlendiğim sene doğum yaptım 52 ile evlendim bir anda 2 ayda 10 kilo aldım 62 olmuşum. Ama eve tartı bile almamışım o kadar sabitti kilom. Tam diyet yapayım derim aha hamileymişim. Benim iştah bir açıl 90+ kiloyla doğuma gittim 😂😂😂 1 senede 40 kilo almıştım düşün 😂😂

Şimdi 74 ile tekrar başladım bakalım hedefim önce 60 sonra 58.
Bence yapabiliriz. Yapınca da kocana hava atalım sen ona de çok yiyorsun sanki yaaaa diye
Çok tatlısın walla sağol bakıcam bende :) araştırcağım ünlü diyetisyene gitmiştim diyet listeleri bende baştqn başlicam ve bana yaptığından çok pişmanlık duycak eşim çünkü gözünün önünde eriyeceğim..

Kızlar merhaba coğunuz beni tanıyorsunuz gerek kadın hastalık bölümünden coğunuzda bir derdim var sayfasından yorumlardan.

Burası bir forum iyi veya kötü yorum herzaman olucaktır sadece şunu bilmenizi istiyorum ben çok stressli bir yaşam tarzı içerisindeyim bunların detayına girersem çıkamam fakat evde extra kırılmak üzülmek beni bugün ilk defa derinden etkiledi.

Ben pkoluyum kilo ve insülin direncim var bi dönem kırdım onu sonra yine aynı kiloma döndüm 100 kilo değilim fakat adım adım yaklaşıyorum nerdeyse minyon tıpliyim ve pkolular bilir kilo alırken elma tipi oluyosun e bide boy da yok kısacık.. konuya gelirsek iştahlı yemek yememle alakalı konuşmalar oluyo sofrada başlarda takmıyodum tedavi gördüğüm için bebek istediğimizden ilaçlar beni çok şişirdi + bide insülin direnci derken şuan 20 kilo fazlam var ..uzun süredir eşim şaka yapıp nasıl yemek yediğimi iştahlı yiyosun felan demesi fiziksel olarak benim ağırlaştığımı hep söylüyordu bu arada kendisi 113 kilo .. tığ değil. Bugün ilk defa ama ilk defa aşırı kırıldım sofrada tartışma çıktı kızdığım için zehir ettin bana herzaman yapıyosun artık beni bu noktamdan vurma dedim tartıştık herkes bi odayq cekildi. Şuan zoruma aşırı gitti nişanlyken çok zayıf ve zarıftım bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken ben pkodan ve ilaçlqr yüzünden yüzüm gözüm sivilceli kilolu bir kadına dönüştüm daha cocuğum olmadan bukadar bakımsız ve çirkinleştim bunları da ağlayarak yazıyorum uzun olduysa kuusra bakmayın içimi dökmek istedim yorumlarda buluşmak üzere kızlar 😢 bence hiç bi kadın bunu hak etmiyor bende ama kendime bugün yemin ettim hiç bişey yemicem artık..
Bu evlilik ve bu psikolojik durumda hamile kalmaya çalışmanız doğru mu sizce?

Kendimizi tabi ki seveceğiz ama bahsettiğiniz kilo az değil. Hastalığınızla ilgili ayrıntıyı bilmemekle birlikte hamilelikten önce fazla kilolarınızı vermeniz gerekmez mi? Bu kilonun üstüne hamilelik de yaşarsanız tekrardan geri vermesi daha da zor olur. Eşinizin kendi kilosuna bakarak sizi bu konuda incitmesi hoş değil ama belki bu olay bir kırılma noktası olur sizde. Böyle bir şeye ihtiyacınız var gibi.
Ben uzun zamandır bıraktım tedaviyi önce kilo vermem lazım tabi ki herşeyin başı sağlık ama bugün olan olay beni üzdü ben dün kilo almadım yaklaşık 6 senedir kilouyum ben ve hergün sofrada şaka şamatayla benim iştahlı yemek yememle alakalı yorumlar üzdü eşimden taraf ağlayarak yemeği bıraktım sanırım beğenmiyor artık yani ortada..

Bu evlilik ve bu psikolojik durumda hamile kalmaya çalışmanız doğru mu sizce?
Gebeliği rafa kaldıralı çok oldu konu benim gebelik istemem de değil siz anlamamışsınız beni. Konu eşimin beni fiziksel olarak rencide etmesi

pcos ve insülin için diyete ve spora başlayın. ben de pcosluyum. sağlıklı bir kadından daha zor ilerlemek ama ilerleyen bir çok insan var. ben hayatımın bir dönemi hariç hep ideal kilomda oldum ve insülin sorunu hiç yasamadım. cünkü 6 yıldır sürekli dikkatli beslenmeye calisiyorum. (hamilelikte kaçırdım, kabul) 😂

esinizin davranısına gelince… erkekler kendi yamuk * ile kadınları eleştirmeye bayılıyor. neden? cünkü biz dönüp camış gibi olmussun, az ye demiyoruz. adam masayı yalıyor biz ohh yarasın kocama, bir tabak daha vereyim diyoruz. bi dahakine siz de aynısını ona yapın madem kendisi bu kadar seffaf ve rahat sakalasma konusunda

Hiç sorma haklısın kadınlarınn çilesi bitmezz... şuan okadar zoruma gidiyor ki senelerdir zoruma gitmeyen durum bugün patlak verdi çok kötü hissediyorum..
e normalleştirmişsiniz hem şaka altından yapılanları hem de kadınların zayıf ve bakımlı olması gerektiği saçmalığını. Sanırım içgüdüsel de olsa anlamaya başlamışsınız artık bunun hak etmediğiniz bir davranış biçimi olduğunu. Ayrıca kocanız adonis değilmiş ama size yıllarca body shaming yapmış.

Hiç sorma haklısın kadınların çilesi bitmezz... şuan okadar zoruma gidiyor ki senelerdir zoruma gitmeyen durum bugün patlak verdi çok kötü hissediyorum..
e normalleştirmişsiniz hem şaka altından yapılanları hem de kadınların zayıf ve bakımlı olması gerektiği saçmalığını. Sanırım içgüdüsel de olsa anlamaya başlamışsınız artık bunun hak etmediğiniz bir davranış biçimi olduğunu. Ayrıca kocanız adonis değilmiş ama size yıllarca body shaming yapmış.

Biraz konunuz neşelensin. Bende de pcos var, hemde ağır polikistiğim yani ama herkeslere kilo yapan şey bana bi 1 kilo bile yapmadı. Şöyle bir 10 kilo yapsa ne güzel olurdu 😂

Çok tatlısın walla sağol bakıcam bende :) araştırcağım ünlü diyetisyene gitmiştim diyet listeleri bende baştqn başlicam ve bana yaptığından çok pişmanlık duycak eşim çünkü gözünün önünde eriyeceğim..
Bazen büyük değişimler için bardağı taşıran bir damla oluyor. Senin de bu olsun. Motivasyon düştükçe aç bu konuyu oku 😀

Biraz konunuz neşelensin. Bende de pcos var, hemde ağır polikistiğim yani ama herkeslere kilo yapan şey bana bi 1 kilo bile yapmadı. Şöyle bir 10 kilo yapsa ne güzel olurdu 😂
Kız seni yolar atarım 😂😂 allahım bende ki 10 kiloyu alıp sana verse ya. Kullar arasında böyle bir takas hakkı olmalıydı yaaaa 😀

Erkekler şöyle öküz böyle dangalak diye kendinizi avutmayın; hepsi öyle değil sizin eşiniz öküz ve ömür boyu da bu öküzlüğü patabatsızlığı hoyratlığı baki kalacak. Eğer bu adama çocuk yapmakta ısrarcıysanız doğum kilolarınızla lohusa salaşlığınızla dalga geçip ağır konuşmasını göze alın. Kilo bu verilir bu sefer de sivilcenize laf sokar hiç olmadı K hafta almadığınız kaşlarınıza laf eder. Laflarını kulak ardı edecekseniz çocuk yapın ama sonra eşim şunu dedi bunu dedi diye üzülmeyin

Siz moral vermeye mi yoksa moral bozmaya mı geldiniz ?

Back