Benim arkadaşlarım da diyor bazen kilonda bir şey yok niye takıyorsun diye de o iş öyle değil. Ben kendimi en iyi hissettiğim zamanları biliyorum. O yüzden seni de anlıyorum.
ChatGPT ye elinden geldiğince detaylı bilgiler ver. Hastalıklarını söyle, cilt kusurlarını söyle, bu rutinden ne beklediğini söyle o sana bir rutin çıkarıyor. Hatta mevcut evde olan ürünlerini de yaz kullanmak istediğin marka varsa veya bir fiyat aralığı varsa ona göre düzenle.
Hatta orada kendine spor rutini,diyet listesi her şeyi oluşturabilirsin. Harika bir uygulama gerçekten.
Ben orada oluşturduğuö rutini kullanıyorum. Geçenlerde bir güzellik merkezine gittim cilt bakımı için,analiz yaptılar ve sadece genel temizlik için hydrafacial temizlik yazdılar. Başla seye ihtiyaç yok ne yapıyorsanız devam edin dediler. Ki buralar paket satmak için muhakkak bir şey bulur.
Bu arada evlendiğim sene doğum yaptım 52 ile evlendim bir anda 2 ayda 10 kilo aldım 62 olmuşum. Ama eve tartı bile almamışım o kadar sabitti kilom. Tam diyet yapayım derim aha hamileymişim. Benim iştah bir açıl 90+ kiloyla doğuma gittim
1 senede 40 kilo almıştım düşün
Şimdi 74 ile tekrar başladım bakalım hedefim önce 60 sonra 58.
Bence yapabiliriz. Yapınca da kocana hava atalım sen ona de çok yiyorsun sanki yaaaa diye