Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Biraz konunuz neşelensin. Bende de pcos var, hemde ağır polikistiğim yani ama herkeslere kilo yapan şey bana bi 1 kilo bile yapmadı. Şöyle bir 10 kilo yapsa ne güzel olurdu
Ozaman sen polikistik değilsin gülo kandırmışlar seni

Aaaa inanmıyorum çok şanslısın kız walla 10 kg vereyim sana azcık kurtılurum
Yaa hiç öyle deme işte, benim metabolizma genetik olarak çok hızlı, bu yüzden pcos müdahale edemedi. Şimdi nasıl ki kilo fazla olunca rahatsız olunuyorsa az olunca da aynısı emin ol. Her şeyin normali, ideali güzel.
Valla şu kiloları başkasına verme teknolojisi bir gelsin hepinizi bulacağım

Haklısın tabi ki zayıf olan pkolar da rahatsız her bünye farklı ona bişey demiyorum zaten sadece kendi benliğimi eski halimi her giydiğim yakıştığı dönemi özledim keşke ideal durumda olsaydım ama suç bende zaten .. sağlığımla oynadım kendimi durduramadım .. azıcık kalan mental sağlığımı da sağolsun eşim götürüyo dur bakalım ne olcak

Hiçbir şey olmayacak, nedir ya verilir kilo? O eşin az bir kendine baksın önce, o seni kırınca sende onu kır çekinme.

Eşin çok terbiyesiz bir insanmış.
Ben sana farklı açıdan yaklaşayım. Şu an benim de ilaç kullanımı sebebiyle inanılmaz iştahım açıldı. Yalnız o iştahla çok çok yeme görüntüsünden hiç hoşlanmam, başkalarında da kendimde de.
Bu yüzden sofrada kendimi sakinleştiriyorum, yavaş ye, az ye, büyük lokma alma diye. Sofrada herkesin önünde az yiyip sonra onlar mutfakta yokken yemeye devam ediyorum

Eşiniz çok hadsiz ve kaba farkında değil diyorsun ama baya bilerek yapıyor hem de kendine bakmadan. Bu adamdan çocuk yapmayın ama sürekli kilodan şikayet edip duruyorsanız bıkmış olabilir hem şikayet ediyorsun hem dikkat etmiyorsun diye. O evlenirken kilolu muydu? Kilo vermenin bi bahanesi olamaz isteyen o kiloyu verir. Kilolu olmak bakımsızlığın da bahanesi değil. 75 yaşında babaannem bile 15 kilo verdi 88 kiloydu 73e düştü. Ya kendinizi kabul edip şikayet etmeyin ya da kilo verin. Eşiniz de parasını versin bakımlı olun iyi bir lazere gidin

ya kendisi body shaming olayını normalleştirmiş eşi de cesaret almış yıllardır kendisini aşağılıyor ve bunu bile ''kadın şöyle olmalıdır, böyle olmalıdır'' diyerek mağduriyet altında dile getirip ağlıyor, hatta yetmiyor bunu kendisi gibi normalleştirmemiş olanlara da moral vermedikleri için tripleniyor, feminizmi de erkek düşmanlığı sanıyordur muhtemelen :)

Cok saygısızca bir saka bu zaten saka da olmamali insanin fiziksel ozellikleri falan

Ayyy bir de karisini eleştiren adamlar götu göbeği salmis zarul zurul esinin yaninda osuran corabini dahi kirli sepetine atmayi bilmeyenler oluyor ya deli oluyorum deli sende onu dalgaya al kiz bak yükseldim ha sinirlendim buradan
çünkü erkeklerin .ükü var, onların hiçbir şey için zorunlulukları yok

toplum beklemiyor ki adam kendinden beklesin. .ükümü yesinler diye dal daşğı salıp gezebiliyorlar....

konu sahibi yaşınız kaç, tedavide ne aşamadasınız, bilmiyorum da
acaba bi spor salonuna yazılsanız, diyetisyenle görüşseniz, spor filan yapsanız,
bebek tedavisine bi ara verseniz de bi kendinize gelip öyle mi devam etseniz?

bakın hem psikolojiniz iyi değil hem şimdi 90 kilo iseniz, atıyorum bir de gebe kalırsanız üstüine gebelik kilosu eklenecek kısır döngüye girersiniz.

acaba bende de mi var? test için nereye gitmem lazım? regl tarihi önemli mi? ben de kendimden şüpheleniyorum.

Amann bu kocaları ciddiye alırsak ohoo beni az çok biliyorsunuz dimi ona kalsa ben şişmanken daha tatlıymiş totosuna kalsa beni şu anda beğenmiyor kudursun totomu yesin

Pko, insulin direncine sebep oluyor onu soyleyeyim. Kilo vermek gerekiyor. Esiniz icin degil, sagliginiz icin

Oncelikle esinizle cocuk yapma fikrini rafa kaldirin. Dogumdan cikar cikmaz vücudun tipi kayiyor. Bebegi icerde unutmuslar gibi gorunuyodum, sonra kilo gitti ama memeler bozuldu. Sizde cocuktan sonra kilo verdiniz diyelim ama vucudun bazi yerleri bozuldu. Catlaklar, sarkmalar vs. Esiniz yine sizi incitecek. Yine burnunuzdan getirecek. Kilo dediginiz verilir gider ama dogumdan sonraki bazi fiziksel bozulmalar profesyonel müdahale gerektiriyor. Iyi dusunun yani

Biraz konunuz neşelensin. Bende de pcos var, hemde ağır polikistiğim yani ama herkeslere kilo yapan şey bana bi 1 kilo bile yapmadı. Şöyle bir 10 kilo yapsa ne güzel olurdu
olabiliyor

kız kardeşimde de var
düzenli regl olamazdı, lisede her reglinde hastanelik olurdu acile giderdi, hap bir süre kullandı, vs.

ama 45 kilo evlendi, direkt hamile kaldı, 2 senede 2 doğum yaptı -ha bu kız aynı zamanda vejeteryan + pek çok başka şeyi de yemiyor yumurta, süt, vs vs o yüzden bebekler beslenebilsin diye yediği vitaminli 3-5 şeyi epey yedi

neyse gebeliklerde aldı kilo, sezeryan oldu 2 doğum da hemen vermedi çünkü özellikle 2. doğumda gerçekten kız çok zorlandı yani ağrı sancı, ama şimdi yine 50 kilodur maksimum

her pcoslu kiloludur diye bişey yok

Tabi ki yok, bende onu söyledim zaten. Çoğunlukta kilo yapar ama kız kardeşiniz ve benim gibi metabolizması hızlı olan kadınlarda pcos metabolizmaya müdahale edemiyor.
Benim adetlerim de düzenli, kilo olmayınca regl düzeni bozulmayabiliyor bile. Kız kardeşiniz bebeklerini sağlıkla büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…