- 29 Mayıs 2021
- 13.546
- 87.776
- 548
- 36
Aileleri niye karşınıza aldınız?asla değilim. asla. boşanmayı düşünüyorum ama ailelerimizi karşımıza alıp evlendik. 3.aydan böyle nasıl dönebilirim oun düşünüyorum.
Sanki kadını unutmak için sizinle evlenmiş gibi.bu kadınlar resmi olarak 2019'un sonunda ayrılmışlar. 3 gün sonra benimle tanıştı zaten. ben bilseydim bu kadar uzun ilişkiden çıktıgını asla görüşmezdim de. çünkü tanışır tanışmaz bana evlilikten bahsediyordu hemen evlenelim diye.
asla değilim. asla. boşanmayı düşünüyorum ama ailelerimizi karşımıza alıp evlendik. 3.aydan böyle nasıl dönebilirim oun düşünüyorum.
ben de öyle düşünüyorum çünkü çok şüphelendiğim hareketleri oldu sevgililik sürecinde. ama net delil hiç bulamadım ki. nasıl yapabilirimSizin bileceginiz is ama simdi ailelerimizi karsimiza aldik bosanamam derseniz bu olayin devami gelmese baska bir aldatilma olayi yasarsiniz. Esinizin katakteri ciddi anlamda sikintili. Omur boyu ben buna goz yumarim yeter ki adimiz evli olsun derseniz tamam. Bir dahakina delil toplayin cunku olasi bosanma durumunda bu adam sizi suclu cikarir bu potansiyel kendisinde var.
aynen öyle ama bu sakinliği beni öldürecek hiçbir tepkisi yok. bu iş için. şu an kavgalıyız benim numaramı silmiş. profil fotoğrafı görünmüyor. eski sevgili hala silinmemiş..Bu şüpheyle boşanmasanız bile hiç bir zaman mutlu olamayacaksınız sürekli kavga edeceksiniz bu süreçte birde araya hamilelik girer olan çocuğa olur yol yakınken bitirmen en doğrusu ömrünü haketmeyen insan için tüketme
ben de öyle düşünüyorum çünkü çok şüphelendiğim hareketleri oldu sevgililik sürecinde. ama net delil hiç bulamadım ki. nasıl yapabilirim
Arama motoru vs bunlar önemsiz şeyler ama arsivlemesi ve arkadaşına dediğiniz gibi nisane gibi göstermesi seviyesizlik. Valla esiniz eğer dediği gibi iyi niyetliyse iyi bir gönül almalı ki suphe5kalmasin yoksa insan hep huzur olurİyi günler herkese buraya tavsiye üzerine üye oldum. 3 aylık yeni evliyim eşimle 2.5 yıllık sevgililik sürecinden sonra severek evlendik. Bugüne kadar hiç telefonunu karıştırmadım bakmadım. Telefondan bir şey gösterirken yukarıdan mesaj geldi. Telefonu hemen çekti göremedim. Görmemezlikten geldim hatta asla şüphelendiğimi anlamadı. Yukarı kaydırıp göstermeye devam etti. Gece hiç uyumadım içim içimi yedi. Telefonuna bakma isteği hissettim. Ve baktım. Eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını arşivlemişti. Gelen mesaj da eski sevgilisindendi. Mesajları ben gördükten sonra silmemiş ama arşivlemiş ki bildirim gelmesin. 6 ay öncesine kadar mesajlar var. Birinde ortak çalıştıkları yerdeki müdürün vefat ettiğini söylemiş. Ki sadece kendisi çalışmıyor ne alaka kadın haber veriyor? Bir diğerinde B rh+ kan aradığını söylemiş. Ama Allah aşkına B rh+ kolay bulunan bir kan. Kadının kocası var hem de farklı şehirde zaten. Eşimden kan isteği neden? Eşim de seferber olmuş aramadığı yer kalmamış. En son olarak da gittikleri bir mekanın ismini sormuş. Yani benim gördüğüm mesaj oymuş. Onun üzerine galerisinde gezerken eşimin o konuşmanın ss’ini aldığını gördüm en yakın arkadaşına atmış. Arkadaşı da bak gördün mü seni unutamaz o dememiş miydim? Öylesine evlendi o. Demiş. Eşim de valla haklıymışsın sen diye cevap vermiş. Adeta yıkıldım. Sabaha kadar uyuyamadım uyanır uyanmaz eşim durumu fark etti böyle böyle diye açıklama yaptım. Bana onun kendisinde hatrının çok büyük olduğunu kötü niyetli olmadığını söyledi. Kötü niyetli değilse neden arkadaşına nişane gibi attın o ekran görüntüsünü dedim ama asla ona yanıt vermedi. Kocasına ayıp bana mı ayıp dedi. Bu arada
Kadın evli çocuğu var ve eşimin benden önceki 5 yıllık sevgilisiydi. Biz tanışmadan söylediklerine göre 2 3 gün önce ayrılmışlar ama kadınla eşim benle konuşurken de konuşmaya devam etmiş birkaç gün “acil” durumlar için. Eşimin açıklaması seninle daha tanışma aşamasındaydık sevgili değildik. Kadın acil durumda kalmıştı dedi.
Birkaç kere de arama motorunda o eski sevgilinin adını görmüştüm ama umursamamıştım. Gerçekten yıkıldım. Çok üzgün hissediyorum.
Büyük hatırın var bi' sözünleBana onun kendisinde hatrının çok büyük olduğunu kötü niyetli olmadığını söyledi.
Evli olduğunuz bu kişi çok karaktersiz,yazıştıgı insanda aynı karaktersizliği evili oldugu adama yapıyor.kadının kötü niyetli olması için daha ne yapması gerek diyorum. Hatırı var o kadar gün geçirdik ona kötü bir şey söylemem diyor. Ben açıkçası birbirlerine göndermeli birkaç postlarına denk gelmiştim ama konduramamıştım. Kadının attığı tweetleri cümle arasında kullanıyordu özlü sözleri vs.. Eşim alkol alırken çok duygulanır bir de ama asla konduramamıştım. Bu kadar somut bir şeyle ilk kez karşılaştım
Ay hep en büyük korkum eski sevgilisini unutamayan biriyle evlenmek. Esiniz de eski sevgilisini unutamamış belliİyi günler herkese buraya tavsiye üzerine üye oldum. 3 aylık yeni evliyim eşimle 2.5 yıllık sevgililik sürecinden sonra severek evlendik. Bugüne kadar hiç telefonunu karıştırmadım bakmadım. Telefondan bir şey gösterirken yukarıdan mesaj geldi. Telefonu hemen çekti göremedim. Görmemezlikten geldim hatta asla şüphelendiğimi anlamadı. Yukarı kaydırıp göstermeye devam etti. Gece hiç uyumadım içim içimi yedi. Telefonuna bakma isteği hissettim. Ve baktım. Eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını arşivlemişti. Gelen mesaj da eski sevgilisindendi. Mesajları ben gördükten sonra silmemiş ama arşivlemiş ki bildirim gelmesin. 6 ay öncesine kadar mesajlar var. Birinde ortak çalıştıkları yerdeki müdürün vefat ettiğini söylemiş. Ki sadece kendisi çalışmıyor ne alaka kadın haber veriyor? Bir diğerinde B rh+ kan aradığını söylemiş. Ama Allah aşkına B rh+ kolay bulunan bir kan. Kadının kocası var hem de farklı şehirde zaten. Eşimden kan isteği neden? Eşim de seferber olmuş aramadığı yer kalmamış. En son olarak da gittikleri bir mekanın ismini sormuş. Yani benim gördüğüm mesaj oymuş. Onun üzerine galerisinde gezerken eşimin o konuşmanın ss’ini aldığını gördüm en yakın arkadaşına atmış. Arkadaşı da bak gördün mü seni unutamaz o dememiş miydim? Öylesine evlendi o. Demiş. Eşim de valla haklıymışsın sen diye cevap vermiş. Adeta yıkıldım. Sabaha kadar uyuyamadım uyanır uyanmaz eşim durumu fark etti böyle böyle diye açıklama yaptım. Bana onun kendisinde hatrının çok büyük olduğunu kötü niyetli olmadığını söyledi. Kötü niyetli değilse neden arkadaşına nişane gibi attın o ekran görüntüsünü dedim ama asla ona yanıt vermedi. Kocasına ayıp bana mı ayıp dedi. Bu arada
Kadın evli çocuğu var ve eşimin benden önceki 5 yıllık sevgilisiydi. Biz tanışmadan söylediklerine göre 2 3 gün önce ayrılmışlar ama kadınla eşim benle konuşurken de konuşmaya devam etmiş birkaç gün “acil” durumlar için. Eşimin açıklaması seninle daha tanışma aşamasındaydık sevgili değildik. Kadın acil durumda kalmıştı dedi.
Birkaç kere de arama motorunda o eski sevgilinin adını görmüştüm ama umursamamıştım. Gerçekten yıkıldım. Çok üzgün hissediyorum.
Bu nasıl iş ya adamdaki yüzsüzlüge bak üste çıkmak için neler ypaiyor . Kadının hatri büyük seninki pek yok herhalde konu sahibiaynen öyle ama bu sakinliği beni öldürecek hiçbir tepkisi yok. bu iş için. şu an kavgalıyız benim numaramı silmiş. profil fotoğrafı görünmüyor. eski sevgili hala silinmemiş..
Sakin karşıladığınız için o yıkıcı bir tavra girerek gözünüzü korkutmaya çalışıyor. Zamana yaymak yanlış olur diye düşünüyorum. Bunun gerçekten masum bir iletişim olduğunu düşünüyorsan benimle paylaşmalıydın, yaptığın şeyin doğru olmadığını biliyorsun ki saklamışsın diyebilirsiniz. Anın şaşkınlığıyla vermem gereken tepkiyi gösteremedim diyebilirsiniz. Sizin için hiçbir çabaya girmemesinin ve akşam aynı evde bulunacağı sizin numarasını silmesinin duygusal bir olgunluğa erişmemiş olduğunu gösterdiğini söyleyebilirsiniz. Gidebileceğinizi hissettirmelisiniz bence.aynen öyle ama bu sakinliği beni öldürecek hiçbir tepkisi yok. bu iş için. şu an kavgalıyız benim numaramı silmiş. profil fotoğrafı görünmüyor. eski sevgili hala silinmemiş..
Aaaa böyle bi olaya şahit oldum. İnşallah bildiğim olay bu değildir. Eski sevgilinin isminin baş harfi B senin eşinin isminin baş harfi K mi?şöyle bunlar 2017 yılında ayrılmışlar kadın yeni sevgili yapmış biizmki de eski sevgilisine geri dönmüş. sonra ikisi de sevgilileri bırakıp barışmışlar. kadın o 2017'deki sevgilisiyle evlenmiş.
Belliki eşinizde sizi kaybetme korkusu yok.aynen öyle ben adeta çıldırdım oturdu beni izledi sakince. gururum çok kırıldı iş mi bu sizce? o kadar sakin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?