Bir sırrın çözüldüğü an. Hanımlar bu haberi sizinle paylaşmam gerek!

birşeyi merak ettim bu adamın böbreği dalağı alındıysa ameliyat izine falan bakmak istemedin mi hiç? anlamadım doğrusu...

canım erkek arkadaşın hasta bundan emin ol,seninde yeterince ruh sağlığını bozmuş ve sen hala gitgellerdesin,canım emin ol senin ona duyduğun şey aşk veya sevgi değil çünkü sevgi yalansız ve paylaşımlarla birbirine duyulan bağdır,bence sen ona sadece acımışsın vede o bu temiz duygularınla oynamış neolur iyi düşün ve kendini daha fazla yıpratma

bu konuyu ilk açtığında da bu adam yalan söylüyor demiştim..
hasta insan kanser gibi bir hastalığı olan insan onca saçmalıkların derdine düşmez canının derdine düşer..
insanın canı tehlikeydeyken ona buan kapris yapıcam laf sokucam diye debelenmez..

kanserse bile bence artık yeter!! kes ilişkini! Allah katında vicdanın rahatsa,bitir adamla hertürlü ilişkini..

karışık bir durum.ama çokda zor olmazdı yalan söylediğini anlamak.bu adam ilaç kullanmazmı düzenli doktora gitmezmi kemoterapi görüyordur kanserse ki onun yan etkileri mutlaka kendini gösterir.tüm bunlar yoksa yaşamında o zaman yalan söylüyor tabiki.ama çok ilginç bir vaka.ilgi çekmek istese daha farklı şeyler yapar.bence bu kanserim hikayesinin altında başka bir dümen var.birlikte olalım ama çokda ciddi değil çünkü geleceğim olmayabilir.seni yakmak istemem gibi cümleler.yan çizmekten başka birşey değil.ama adam gerçekten hastaysa rabbim affetsin.hepimizi-tatlicadiarzu-

bu nasıl bir yalan anlamadım.nsıl bir insanın duygularıyla oynayabiliyor pes doğrusu. ya kafam karıştı vallahiiii
bu kadar büyük bi yalan söyleyebiliyorsa orada durup düşünmek lazım.

yalanıyla ben de düşündüm ne geçti bu adamın eline diye?
yani ben zaten ilgileniyordum onla. yataga atmak için yaptı desem hayır zaten kendisi asla bu anlamda ileriye gitmeye ısrarcı olmadı.

terk etmek için yaptı desem.. ben seni istemiyorum demesi yeterdi yani.

of ki ne offf

bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş. o adam kanser olmasa bile diye diye başına getirecek...

yalan söylüyor göz göre göre...ilk topikinizde de belliydi.kanser hastalarını araştırın,hayatlarını okuyun şüpheniz varsa.....

bazı erkekler kedi-fare gibi kadınlarla oynamayı severler.bu adam da o cinsten olsa gerek.

bu kadar üç kağıtçı adamla uğraşacak gücünüz varsa;
bol şans...

kısa ve öz yazmak istiyorum.
Hemen onunla ilişkini kes, bir üzülür iki üzülür ama sonunda unutursun..

onun amacı seni kanser etmekmiş sanırım...benimde hayatımdan geçen sene böyle bir herif geçmişti yalancıydı tehditçiydi ciğeri 5 para etmezdi yalnız çok uyanıktı ondan kurtulduğum gün benim bayramımdı...şimdi bana uzak olsun cehenneme direk tanrının cezası...
biz kadınlar nakadar da safız herşeye hemen inanıyoruz...Allah bidaha karşına böylesini çıkarmasın şekerim

ne gerek varmış böyle bir yalan atıyor.
Derdin ne ise delikanlı gibi söyleseydi..
Eninde sonunda yalanlar çıkar ortaya bilmiyor mu...
Eyvallah de canın yansada uzaklaş ondan...
yoksa o olmasada seni kanser edicek bu gidişle...

size böyle bir yalan adamın yanında
1 saniye bile durmanız hata
bırakın ne hali varsa görsün :kızgın:

her tavrı ile tekrar şüpheye düşürüyor.
ama herkes hemfikir işte yalannnnn

ben inanmakta hala zorlanıyorum ama işte..

mükemmel bir oyunculuktu..

beddua bile edemiyorum ona..

allah sağlık versin ama sevgi vermesin huzur vermesin; benim gibi delirsin o da. ama sağlıklı uzun bir ömrü olsun..

adamda kesinlikle kişilik bozukluğu var hiç normal değil bu yaptığı arkana bile bakmamanı tavsiye ederim

ya kızlar ben hala nefret edemiyorum bu adamdan. hala seviyorum hatta. yani bi daha asla ona evet demem ama..
bu duygularımdan nasıl kurtuluuucaaaaaaaaaaaaaaam

zaten bu tiplerden nefret diil acımak lazım çünkü şizofreni var bunlarda,yalan söylemek nefes almak kadar doğal bunlar için,benim aynen böyle bi kız arkadaşım vardı herkese kanserim diyodu ilgi çekmek için..yazık..

X